Abla sen benim önceki konularıma da yorum yapmıştın biliyorum ben seni.eşin 180miş.bizim takmamızın sebebi çevre baskısı zaten.insanların bize bakış açısı.eşin hiç boy konusunda bir şey diyormu peki sana? Ya da akrabalar felanHayır bir de herkes mükemmel de bir kısa boylular mı kusurlu?
Annem dahi bana tutup "kocana yetemezsin bu boyla" mesajı verdi. Nedir bu kısa boy takıntısı anlamadım?
Sizin ve sevgilinizin boyu kaç acaba? Ve ben de sosyal medyada kısalara laf sokanları gördükçe çok üzülüyorum, siz kahkaha basıyomuşsunuz ne güzel:)Öyle diyenlere hiç aldırış etme anne dahi olsa. Ben de kısa boylu bir hatunum ama sevgilimin maaşallahı var. Öyle düşünenler de var ama düşünsünler yapacak bir şey yok.
Bir de bazı bayanlar "kısa boylu kızlar uzun boylu erkekleri rahat bıraksa da yanına yakışan uzun boylu bayanlara kalsa" falan yazıyorlar sosyal medyada, gördüğümde patlatıyorum bir kahkaha. Ee kusura bakmayacaklar artık.
Gelip yüzüme söyleyemezler öyle şeyler zaten de sen sıkma canını, direk sana söylenmediği sürece gül geç.Sizin ve sevgilinizin boyu kaç acaba? Ve ben de sosyal medyada kısalara laf sokanları gördükçe çok üzülüyorum, siz kahkaha basıyomuşsunuz ne güzel:)
Gelip yüzüme söyleyemezler öyle şeyler zaten de sen sıkma canını, direk sana söylenmediği sürece gül geç.
1.87 erkek arkadaşım, ben 1.60. : )
Öyle diyenlere hiç aldırış etme anne dahi olsa. Ben de kısa boylu bir hatunum ama sevgilimin maaşallahı var. Öyle düşünenler de var ama düşünsünler yapacak bir şey yok.
Bir de bazı bayanlar "kısa boylu kızlar uzun boylu erkekleri rahat bıraksa da yanına yakışan uzun boylu bayanlara kalsa" falan yazıyorlar sosyal medyada, gördüğümde patlatıyorum bir kahkaha. Ee kusura bakmayacaklar artık.
İyi de çevre baskısı bir sana değil ki. Kısa boylulara yerden bitme deniyor, uzun boylulara at deniyor. Ne bileyim yani insanların ağzı torba değil ki büzesin misali. Kimse bir şeyden memnun değil. Boy konusunda herkes söylüyor elbette. Eşim "bıdık" falan der, annesi bana "minik kuşum" der. Benim ailem "bu çocuğun gözü kör mü seni nasıl alıyor, davul bile dengi dengine" der. Ne yapayım yani "Allahım neden böyle yarattın beni" diye isyan mı edeyim?Abla sen benim önceki konularıma da yorum yapmıştın biliyorum ben seni.eşin 180miş.bizim takmamızın sebebi çevre baskısı zaten.insanların bize bakış açısı.eşin hiç boy konusunda bir şey diyormu peki sana? Ya da akrabalar felan
Kilomu utanarak yazıyorum: 56. Göbeğim var başka yerde fazlalığım yok. Tabi ki özgüven sorunum yok. Kendime gayet güveniyorum. Kiloyu da paşa paşa vereceğiz artık yapacak bir şey yok.160 in altinda olan bayanlar kilolarinizi ve boyunuzu tam olarak yazarmisiniz lütfen. Bi de özgüve sorununuzun olup olmadiginida ekleyin lütfen
Siz kısa değilsiniz zaten çok normal boyunuz.ikimiz kıyaslandığında ben çok ezik kalıyorum sizin yanınızda cidden.sıkıntı etmeniz gereken bişe yok.sizin boyunuzda olmak için nelerimi vermezdim ben..beni teselli etmeye çalışıyorsunuz ama yerimde olmadan duygularımı anlayamaZsınız ciddenGelip yüzüme söyleyemezler öyle şeyler zaten de sen sıkma canını, direk sana söylenmediği sürece gül geç.
1.87 erkek arkadaşım, ben 1.60. : )
Anlıyorum dediklerinizi.ben hep kendimi çevreye boyunu takan biri olarak gösterdim.bu yüzden üstüme geliyorlar belki de.ama mesela en basitinden bi anne oğluna kız bakarken bile "boylu poslu maşallah" der uzun birini bakıyorsa.ya da uzun boylu gelinler için böyle derler akrabalar.benim sevgilim var mesela, 174 boyu.annesi beni görmedi yakından, ama sevgilim annesine benim boyumu söylediğinde "çok kısa" demiş.bu bile özgüvenimi kırmaya fazlasıyla yetiyor.bazen bi dönem kendimle barışık olmaya çalışıyorum, sonra hooop biri laf sokuyo bütün güvenim gidiyor..benim zaten çok uzun olmakta da gözüm yok.160 olsam yeterdi bana.ama o kadar bile değilim..Benimki de 1.83. Az koşmadı peşimde yani.
boya bakmıyor bu işler bence.
İyi de çevre baskısı bir sana değil ki. Kısa boylulara yerden bitme deniyor, uzun boylulara at deniyor. Ne bileyim yani insanların ağzı torba değil ki büzesin misali. Kimse bir şeyden memnun değil. Boy konusunda herkes söylüyor elbette. Eşim "bıdık" falan der, annesi bana "minik kuşum" der. Benim ailem "bu çocuğun gözü kör mü seni nasıl alıyor, davul bile dengi dengine" der. Ne yapayım yani "Allahım neden böyle yarattın beni" diye isyan mı edeyim?
İnsan önce bir kendini kabullenmeli. Ben böyleyim demeli. Emin ol etrafın bakışı senin kendini nasıl yansıttığına bağlı. O yüzden kendini ezik, kısa boylu, basenleri büyük diye lanse edersen insanlarda da böyle algılar ön plana çıkacak.
Kısa boyluluk gorecelidir. Sana göre birisi kısa olabilir bana göre uzun olabilir.Merhaba, ben 19 yaşındayım, boyum 150 cm.49 kiloyum biraz fazlam var.belim ince ama basenlerim var ve bacaklarım kalın.kendimi bildim bileli özgüven sorunum var boyum yüzünden.merak ediyorum benim boylarımdaki herkeste bu sorun var mı acaba? Ah keşke 157-160 felan olabilseydim.inanın cm'ler bile o kadar farkediyor ki,çok daha farklı görünüyorsunuz.topuklu giy diyeceksiniz biliyorum, ama giymekten bıktım artık.2 saat topuklu üstünde kalsam ölmüş bitmiş bi vaziyette oluyorum gün sonunda.özel günler için giymek güzel ama günlük kullanımda o kadar zor geliyorkive topukluyu çıkardığımda yine aynı boydayım sonuçta.. kendimi başkalarıyla kıyaslamaktan bıktım, yüz güzelliğimiz birbirine yakın olup da boyu benden daha uzun kızlar hep benden bi kaç adım önde gibi hissediyorum, ki öyle de zaten.özellikle kısa bayanlardan yorum bekliyorum, var mı 150civarıyım ama kendime çok güveniyorum diyen? Keşke 5-6 cm daha uzun olsaydım , daha ne isterdim..bir de 20yaş civarında uzayanınız oldu mu kızlar? Asılmak boy uzatıyormuş, dün barfikse asılmaya başladım, uzarmıyım acaba 4-5 cm
Ne demek ezik kalıyorum? Böyle şeyleri söyleyerek kendini rencide ediyorsun, yapma. Senin boyunda arkadaşlarım var ve o kadar alımlılar ki. Kilon da çok güzel. Kendine güven ve vücuduna göre giyin hepsi bu.Siz kısa değilsiniz zaten çok normal boyunuz.ikimiz kıyaslandığında ben çok ezik kalıyorum sizin yanınızda cidden.sıkıntı etmeniz gereken bişe yok.sizin boyunuzda olmak için nelerimi vermezdim ben..beni teselli etmeye çalışıyorsunuz ama yerimde olmadan duygularımı anlayamaZsınız ciddentekrR teşekkürler yorum için
Sende amMA ettin haSimdi boyum kisa diyorsun, dertleniyorsun.
Gel sen bendeki dertleri dinle;
1.78 boyundayim.
75 cm sirtim, 95 beden goguslerim var.
Ayaklarim minicik. 37 numara.Sanki bana ait degillermis gibi duruyor.
Bileklerim cok ince. Dudaklarim kapkalin.
Elmacik kemiklerim yok, pogaca suratliyim. Agiz tadiyla bir allik suremedim simdiye kadar.
Gozlerim kocaman ama uclari asagi dogru. Hep uzgun bir ifade var yuzumde. Yavru kopek gibi bakiyorum insanlara.
Kaslarim, saclarim, kirpiklerim ince, azicik.
Ama vucudum cok killi. Ustelik killarim kahverengi. Sari olsalar bari gorunmez diyecegim.
Ellerim cirkin. Kardesimin incecik narin elleri varken benimkiler kut kut.
Yan profilim cok berbat. On profil daha da berbat.
En son guzel ciktigim fotograf ana sinifi musameresinde.
Gozlerimin alti iyi de uyusam kotu de uyusam mosmor. Eroinman gibi sifatim.
Cildimde sivilceler kafayi disari uzatmaya tenezzul etmezler. Boyle nokta nokta derimin altinda takilirlar. Yanilip suratima pudra mi surdum, dikkat yol calismasi yazsam yadirganmaz. Putur putur hep.
Popom tepsi gibi.
Kavitasyon, mezo terapi, radyo terapi allah ne verdiyse gidiyorum.
Her ay cilt bakimina gittigimde 8 kat soyuyorlar suratimi, yine siyah nokta yine siyah nokta. Hele burnumun ustunu gor. Bir de cildim asiri hassas kaslarimi aldirsam 3 gun mosmor kaliyor. Hos aldirsam da birsey farketmiyor kasim yok cunku.
En ufak kilo dalgalanmasinda vucudum bardak gibi catliyor. Artik belimi, basenimi gecti dizlerimin arkasi, baldirlarim falan catlamaya basladi.
Annem 2 cocuk dogurmus ne bir iz var ne bir catlak. Ben daha dogurmadan boyleyim dusun.
Yarabbi diyorum hic mi azicik gen koymadin bu kuluna?
Minyon tipli bir bayan sikir sikir giyinir, topuklusu, dekoltesi ohooo.
Ben giyince hukumet kadin oluyorum.
Kazulet gibi oluyorum.
Otururken sirtim kambur duruyor. Dikkat etmezsem yururken de kambur yuruyorum. Hem goguslerin agirligi, hem boyumdan dolayi.
Yaa iste boyle, bir dokunur bin ah isitirsin cicim.
Gerçekten uzatıyormuymuş bu yumurta? Uzayan tanıdığınız varmı nerden duydunuzKısa boyluluk gorecelidir. Sana göre birisi kısa olabilir bana göre uzun olabilir.
tamam pekte uzun sayilmazsin, minyon tiplisin keyfini çıkar bence minyon tipli kadinlar herzaman genç gosterirler bu bir avantaj. Kadınsı buluyorum minyon tiplileri.
Başkalarının söylediklerine takılma, boyunla alakali sana takılan varsa bence sende kıskandigi birsey var o yüzden ordan vuruyor.
Benim boyum 1.65 görümcem 1.68 ve her firsatta benden uzun olduğunu , manken gibi boylu puslu olduğunu, benim cüce olduğumu 1.90 lik abisine yakismadigimi, abisiyle yanyana geldiğinde eşi oymus ve ben cocuklariymisim gibi göründugunu, noktayla virgulmuşuz falan böyle saçma konular
en sonunda fotomodellik yapan ve 17 yaşında 1.83 boyunda olan bir kiz kuzenimin resmini gösterdim, sen kendini uzunmu zannediyorsun, sen uzunsan bu kız ne dedim bi daha konuyuacmadi
Bu arada çiğ bıldırcın yumurtası icersen 2-3 cm uzarsin
Kiz valla boyle.Sende amMA ettin ha
bence sen güzelsin içimden bir ses öyle söylüyor beni sogutmaya çalışma göz koymusum sana
Çok haklısın valla hükümet gibi tanimlamasinda. Kilom da var ya aynı muamele hep. Hele yaşlı teyzeler maşallah enine boyuna diyorlar kendimi kazulet gibi hissediyorum. Sinir olmamak elde değil.Simdi boyum kisa diyorsun, dertleniyorsun.
Gel sen bendeki dertleri dinle;
1.78 boyundayim.
75 cm sirtim, 95 beden goguslerim var.
Ayaklarim minicik. 37 numara.Sanki bana ait degillermis gibi duruyor.
Bileklerim cok ince. Dudaklarim kapkalin.
Elmacik kemiklerim yok, pogaca suratliyim. Agiz tadiyla bir allik suremedim simdiye kadar.
Gozlerim kocaman ama uclari asagi dogru. Hep uzgun bir ifade var yuzumde. Yavru kopek gibi bakiyorum insanlara.
Kaslarim, saclarim, kirpiklerim ince, azicik.
Ama vucudum cok killi. Ustelik killarim kahverengi. Sari olsalar bari gorunmez diyecegim.
Ellerim cirkin. Kardesimin incecik narin elleri varken benimkiler kut kut.
Yan profilim cok berbat. On profil daha da berbat.
En son guzel ciktigim fotograf ana sinifi musameresinde.
Gozlerimin alti iyi de uyusam kotu de uyusam mosmor. Eroinman gibi sifatim.
Cildimde sivilceler kafayi disari uzatmaya tenezzul etmezler. Boyle nokta nokta derimin altinda takilirlar. Yanilip suratima pudra mi surdum, dikkat yol calismasi yazsam yadirganmaz. Putur putur hep.
Popom tepsi gibi.
Kavitasyon, mezo terapi, radyo terapi allah ne verdiyse gidiyorum.
Her ay cilt bakimina gittigimde 8 kat soyuyorlar suratimi, yine siyah nokta yine siyah nokta. Hele burnumun ustunu gor. Bir de cildim asiri hassas kaslarimi aldirsam 3 gun mosmor kaliyor. Hos aldirsam da birsey farketmiyor kasim yok cunku.
En ufak kilo dalgalanmasinda vucudum bardak gibi catliyor. Artik belimi, basenimi gecti dizlerimin arkasi, baldirlarim falan catlamaya basladi.
Annem 2 cocuk dogurmus ne bir iz var ne bir catlak. Ben daha dogurmadan boyleyim dusun.
Yarabbi diyorum hic mi azicik gen koymadin bu kuluna?
Minyon tipli bir bayan sikir sikir giyinir, topuklusu, dekoltesi ohooo.
Ben giyince hukumet kadin oluyorum.
Kazulet gibi oluyorum.
Otururken sirtim kambur duruyor. Dikkat etmezsem yururken de kambur yuruyorum. Hem goguslerin agirligi, hem boyumdan dolayi.
Yaa iste boyle, bir dokunur bin ah isitirsin cicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?