- 24 Ağustos 2018
- 4.011
- 9.964
- 158
- Konu Sahibi akasayalar
-
Lenf bezi geldi aklıma. Yakın zamanda enfeksiyonel bir durumunuz oldu mu?
Bende de troid nodülleri var. O nodüller beze gibi insanın eline gelmiyor
Sizde zayifmisniz acabaLenf bezi geldi aklıma. Yakın zamanda enfeksiyonel bir durumunuz oldu mu?
Bende de troid nodülleri var. O nodüller beze gibi insanın eline gelmiyor
OlabilirKoklu disimi cektirdim ama cok zor bir cekim oldu iltihapliydi ama sukur o bittu acaba omu atti oraya
Kilom normal. Kilo ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.S
Sizde zayifmisniz acaba
Yanlış bilgi vermek istemem ama benim de boynumda boyle bi şişlik olmustu k.b.b gittimKizlar iyi aksamlar. Oncelikle yarin icin dahiliyeye randevu aldigimi bastan soyluyeyim. Ama merak ettigim icin birde sizlere sormak istedim.
Muhtemelen coktandir vardi ama ben ilk defa uc gun once boynumu soyle detayli elleyince ellerime ufak ufak beze seklinde sislikler geldi aklima direk troid geldi.oyle internete dusup surekli aramalar filan yapmadim.kanser bile derler cunku. Hic korkum yok ama sadece merak ettim basina gelen varmi. Zira kanser ciksa hic ama hic sasirmam bizim ailedeki genetikligi baska hic kimsede gormedim cunku. Sadece cok zayif oldugum icin merak ediyorum acaba bu troid vardida bumu engel oluyor zayifligima diye. Varmidir basina gelen bilgisi olan acaba ?
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim bende yazayim bilgilensin herkes. Doktor cok ta kilo verdigimi gorunce boynumdan parmak uclarima kadar nerseyde elle kontol etti tetkikler istedi tahlil verdim birsey cikmaz ama yinede kontrol etmekte fayda var. Birde kizlar karin bolgemde biraz alta bastirdi ve agri olup olmadigini sordu var dedim gercektende var. Orda biraz ustunde durdu koklonoskopi sart dedi birden kilo verdiysen ve ailedede cok genetik dedi. (5 kanser hastasi arti 3 kisiyide kaybettiko yizdrn bakalim siki bir checkup gibi bisey.hayirlisi olsun ins.
Tabiki paylasirim canim cok tesekkur ederim. Yarin sonuclari gosterecegim.bilgilendirecegim hem3nTertemiz cikar Allahin izniyle. Lütfen sonuclari bizlerle paylaşir misiniz?
Sonuçlarını ne çıktı acbTabiki paylasirim canim cok tesekkur ederim. Yarin sonuclari gosterecegim.bilgilendirecegim hem3n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?