- Konu Sahibi sezen yxixldxixz
-
öncelikle her birinize geçmiş olsun. aynı sorun bende de var sol boynumun altında sert bir kitle...1 sene önce bi hastaneye gittim önemsencek birşey değil ömür boyu bununla yaşamaya alışmalısın dedi. fakat dışardan bakınca çok belli oluyodu. bu sene tekrar hastaneye gittim en son biopsi istediler ve tümör oldgunu söylediler ve kesinlikle ameliyat gerekiyor dediler. ameliyattan sonra geçici olarak bir ağız kayması olacağını söyledilersinire yakın bi bölgede olduğu için. korkumdam özel hastaneye gittim oda aynı şeyleri söyledi. aldırmazsam kansere kadar gidebileceğini söyledi doktor. onun için şuan hala araştırıyorum iyi bir doktor bulmak için sakın böyle şeyleri ihmal etmeyin farkettiğinizde kesinlikle bir KBB doktoruna görünün...
öncelikle çok geçmiş olsun.umarım yazımı görürsün.bende boynumdan ameliyat olucam bayramdan sora tecrübelerine ihtiyacım var.özel msj hakkımda yok msj atamıyorum.yardımcı olursan çok sevinirim msn adresini fln atarsan bana özelden konuşmak isterim çok stresliyimmmameliyat oldum.. ordaki kitle çıkarıldı çok şükür ki sonuçlarım iyi çıktı herhangi bir ağız kaymasıda yaşamadım çok şükür. sadece boynumda ufak bir iz kaldı o kadar onun içnde krem falan kullanıyorum
geçmiş olsun.mutlaka doktora kontrol ettir öenmsiz bir şeydir İNŞALLAH ALLAH şifa versin AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?