boynum tutuldu =(

Betul56

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
323
O kadar canım yanıyor ki ağrı omzuma vurdu. Yatıp kalkmak işkence gibi. Kıpırdamasam bile ağrıyor. Çooook hafif kafamı çevirsem bayılacak gibi oluyorum ağrıdan. Geçen hafta da tutuldu o da kötüydü ama bu sefer berbat bir şey ya. Böyle bir şey yaşamadım ben. Bebeğim var uyandığında kalkmak zorundayım gece boyu dua ettim bu gece az uyansın diye. Çünkü kalkmak çook zor. Alt tarafı bir boyun tutulması ama ben böyle acı yaşamadım uzun zamandır. Kas gevşetici krem sürdüm ve sardım sonrasında. Başka ne yapabilirim? Emziriyorum bu arada o yüzden her ilacı kullanamıyorum.

Geçmiş olsun canım benimde dünden beri kollarım inanılmaz hassas havalardan mı nedir?
En azından aile hekimine git emzirdiğin için her şeyi kullanamazsın sana özel bir ilaç verir.
2 sene önce de tatile gideceğimiz günün gecesinde halamla oturuyoduk. Kadın yatmaya gitti yarım saat için sırtı tutuldu kremlerle zor hareket etti. Birden oluyor böyle sıkma canını kendini zorlama sakın.

Aynen duşta sıcak su iyi geliyo sıcak havlu iyi geliyo ama bunları yaptığında da hareket ettir ki yumuşasın biraz.ben de emziriyorum geçenlerde sırtıma girdi o ağrı aynen ben de gece az uyansın diye dua etmiştim ama bebeğim baya uyandı ve ben acı çeke çeke aldım yatağından emzirdim filan derken ertesi günü iyileştim neden çünkü bebeğim için iyileşmek zorundaydım :) inşallah kolay atlatırsın canım bide ağrın çok artarsa parol içebilirsn ben içmiştim bi tane.

Ütüyle havluyu ısıtıp koy. Dikkat et yanma. Ağrını da hafifletir. Emziriyorsanda ilacı doktor versin. Krem bile olsa zararı olabilir.

Kas gevşeticiyi sürdükten sonra fazla oynatma gevşerken daha beter hasar verirsin. Sıcak duş saç kurutma makinesini tut. Isıt iyice ve kas gevşeticiyle sar. İlaç içmiyorsan seçenek azalıyor. Muscoflex iyi geliyor bana.

Çok teşekkür ederim hepinize. Sabah acile gittik. Doktor iğne yapayım dedi ama 24saat emziremezsin dedi. Mümkün değil oğlum durmaz öyle. Başka seçenek yok mu dedim zeytinyağı ile masaj yapın ardından sıcak havlu dedi. Krem de olmazmış. İğne vurulmadım. Şimdi doktorun dediklerini yapıyoruz umarım iyi gelir. Oğlumla ilgilenemiyorum evde yemek yok ne yicek bunları düşünmekten iyice fena oldum. İnşallah çabuk geçer

Eşin yardımcı olsun azıcık pazar bugün ya gerlme bu kadar. Ama bak bir arkadaş oynat yazmış da sakın oynatma. Benim sık tutulur. Doktorum dedi kas gevşetici içince bir anlık gevşemeyle oynatmaya başlarsan tera hareket yaparsın sonra daha kötü olur diye. Benim romatizmal rahatsızlığım var sürekli tutuğum anlıyorum

bende emzırırken yasamıştım dayanamadım doktora gıttım.meğer boyun fıtığıymış...boynunu sureklı sıcak tut dedı sadece dolgıt krem verebıldı emzırdıgım ıçın..yer yatağında yatma dedı...ruzgar alma sıcak ttacaksın orayı dedı..gectı cok sukur.....sızede gecmıs olsun

Doğal olarak en iyi gelen şey, zeytinyağı ile saf alkol. Eşim sık sık tutulur ona yaparım. Biraz zeytinyağını ısıtıp içine alkol döker onunla ovarım. Muscoril ve voltarenden daha etkili. Ovduktan sonra da sıcak tutmak için ısıtılmış Jel koyarım, yada sıcak su torbası. Geçmiş olsun, deneyin bir siz de, umarım işe yarar.

bende yaşamıştım aynısını. gece yatakta sağa sola dönemiyordum, nasıl bir ağrı acı dayanılmazz derecede.. en sonunda gittim doktora iğne verdi 2 kere yaptırdım geçti sonra..

Sağolsun çok yardımcı oldu eşim. Ben ya oturdum ya yattım gün boyu. İstesem de çok kıpırdatamıyorum zaten =( Ama yine de zeytinyağı ile masaj iyi geldi sabaha göre daha iyiyim şükürler olsun.

Aynen bana da sıcak tut dedi. Krem vermedi iğne yapayım dedi ama emziremezsin deyince onu da ben istemedim. Masajla sıcak havluyla biraz hafifledi çok şükür.

Çok sağolun alkolü duymamıştım ama kalanını aynen uyguladık. Zeytinyağının etkisine inanmazdım ama gerçekten etkiliymiş daha iyiyim.

bende yaşamıştım aynısını. gece yatakta sağa sola dönemiyordum, nasıl bir ağrı acı dayanılmazz derecede.. en sonunda gittim doktora iğne verdi 2 kere yaptırdım geçti sonra..
İğneyi yaptıramadım ben doktor emziremezsin dediği için ama sanırım en etkili ve kısa yol. Gerçekten berbat bir ağrı ama daha iyiyim çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…