Allah razı olsun canım çok sağol sıcak geçiriyor mu bunu yaniSıcak suyla masaj yap,ısıtıcı krem veya eczanelerde yaki diyorlar ondan yapıştır ama 2 3 saat çok yakıyor benim oldu eczane deki kadın bana yapisturdi anında isinip etki görmüştüm geçmiş olsun canım
ama kremle yakiyi aynı anda kullanma
Kantaron yağı sürün havluyu ısıtıp koyun üzerine geçer inşAllah ama dojtorunuza sorun yine de yağıKızlar boynum tutuldu kaç gündür ölüyorum resmen yatamıyorum çok ağrıyor sağ tarafım çok kötüyüm cereyandan galiba hamileyim doktora gidemiyorum ne yapacağım bitkisel bir çözümü yok mü bunun öleceğim en sonumda miğde bulantısı bir yandan boynum bir yandan
Teşekkürler canım Buradaki hastane pek iyi değil kafalarına göre ilaç veriyorlar güvenip alamıyorum doktorumun olduğu hastaneye gitmek istiyorum ama biraz uzak çokta değil aslında ama midem çok bulanıyor arabada Pek ilaç seven biri de değilim hep doğal yöntemlerle işimi halletmeye çalışırım ondan canımGeçmiş olsunda doktora niye gidemiyorsunuz ?
İllaki hamilelere görede bi öneri vardır.
Boynumu dön makinesiyle ısıtıp havlu sardım azıcık hafifledi sankirahaatiyor benimkini hemen isitip 34 saatte rahatladım ben
ertesi gün boynumiyileşti inşallah faydası sanada olur canim
Çok teşekkür ederim canım deneyeceğim peki nasıl uyguluyorsun onuCanim benimde tutulmustu sari kantoran yagi surmustum benimki gecmisti dene istersen insallah gecer
Doğru diyorsunuz soracağım inşallahKantaron yağı sürün havluyu ısıtıp koyun üzerine geçer inşAllah ama dojtorunuza sorun yine de yağı
Bunu hiç bilmiyordum demek yüzmek iyi geliyor :) aynen merhemi danışmadan kullanmak istemedimsıcak havluyu pasta rulo yapıp boynunuzun altına koyun rahatlatıcaktır. 3 yıldır boyun fıtığı rahatsızlığı olup dönem dönem tutulmalar yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki; boyun tutulmasının en iyi ilacı yüzmek. Ben kışın tutulmalar yaşadığımda evde oturduğum yerde yüzüyormuş gibi pozisyon alıyordumo bile işe yarıyor..
Öte yandan kas gevşetici merhemler var. Boyun bölgenize masaj yaparak sürebilirsiniz. Yine de merhem dahi olsa bir hekime danışmakta fayda var tabii..
Tutulan yerine masajla sur cok iyi geldi bana kesin deneÇok teşekkür ederim canım deneyeceğim peki nasıl uyguluyorsun onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?