Böyle silik çizgi olup hamile olan var mı ?

useruseraaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
92
4
1
21
2 gündür test yapıyorum böyle silik çıkıyor adetim de az az geliyor sadece afedersiniz çiş yapınca kan akıyor çok gelmiyor bugünde test yaptım aynı silik çıktı sizce varmıdır yada böyle olup hamile olan var mı
IMG_6039.webp
IMG_6036.webp

Eğer adetine 2 gün var ise erken gebelik testi al yap derim ben çünkü o şekilde öğrendim silik çıkıyor bende bir kaç defa böyle bir durum ile karşılaştım ama son yaptığım testte net belliydi hemen çift çizgi oldu

Eğer adetine 2 gün var ise erken gebelik testi al yap derim ben çünkü o şekilde öğrendim silik çıkıyor bende bir kaç defa böyle bir durum ile karşılaştım ama son yaptığım testte net belliydi hemen çift çizgi oldu
Adetim geldi ama bilmiyorum göğüsümde şişkinlik var test 2 kere yaptım böyle silik çıktı yarın bidaha yapıcam emin olmak istiyorum adet görüp hamile olan da insanlar var

Ya tabiki bu durumda olabiliyor ama bekle bir kaç gün derim anlayabiliyorum seni heyecanlısın :) umarım beklediğin haberi alırsın canım

Adetime 5 gün var sizce

Eklentiler

• IMG_9689.webp
    IMG_9689.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 43
Adetime 5 gün var sizce
Ya bende gebelik çok istediğim zamanlarda adetine 5 gün kala falan sürekli test yapıyordum bir aralar baya takmıştım ben de erken gebelik almıştım hep bana yanlış bilgi vermişti silikti ve hamile çıkmamıştım şöyle yap 1 2 gün daha bekle kaset test al ben onda aşırı silik şekilde tehlike 2 kala öğrendim daha sonra 1 gün bekledim sonra yine aldım birazcık daha belirgindi ilk 5 dakikada çıkan test sonucuna dikkat et daha sonra buharlaşma meydana geliyor daha sonra çift çizgi çıkıyor Allah kalbine göre versin umarım beklediğin haberi alsın ❤️

Ya bende gebelik çok istediğim zamanlarda adetine 5 gün kala falan sürekli test yapıyordum bir aralar baya takmıştım ben de erken gebelik almıştım hep bana yanlış bilgi vermişti silikti ve hamile çıkmamıştım şöyle yap 1 2 gün daha bekle kaset test al ben onda aşırı silik şekilde tehlike 2 kala öğrendim daha sonra 1 gün bekledim sonra yine aldım birazcık daha belirgindi ilk 5 dakikada çıkan test sonucuna dikkat et daha sonra buharlaşma meydana geliyor daha sonra çift çizgi çıkıyor Allah kalbine göre versin umarım beklediğin haberi alsın ❤️
Ay çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Ama böyle Silik çizgi çok kafa karıştırır akşam bidaha yaptı 2 dk içinde yine Silik çıktı Napacam bilemedim

Bakın böyle çıktı akşamda

Eklentiler

• IMG_9743.webp
    IMG_9743.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 30
Ay çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Ama böyle Silik çizgi çok kafa karıştırır akşam bidaha yaptı 2 dk içinde yine Silik çıktı Napacam bilemed

Ay çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Ama böyle Silik çizgi çok kafa karıştırır akşam bidaha yaptı 2 dk içinde yine Silik çıktı Napacam bilemedim

Ay çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Ama böyle Silik çizgi çok kafa karıştırır akşam bidaha yaptı 2 dk içinde yine Silik çıktı Napacam

Bakın böyle çıktı akşama

Tabiki heyecanlısın anlıyorum seni ama biraz daha bekle sen çünkü bu testler benim adetimden önce bendede böyle silik çıkardı ama kan testi verdim negatif di tabiki bu sendede olacak diye bir şey yok belki senin ki geç döllenmedir bu yüzden silik çıkıyordur bazen erken gebeliklerde silik gösterebiliyor eğer diyorsan ben hemen öğrenmek istiyorum diye git acile ver bakalım kan testi 1 2 saate çıkıyor en azından için rahatlar

Ama gebelik hissediyorum sende tabi bunlar hislerle olacak birşey değil hadi bakalım bana da haber ver olurmu sonuç ile ilgili birde sana tavsiyem sabah ilk idrarla dene yarın daha net belli olur bu sefer kaset test al ama 💚🍀
İnşallah öyledir dua ediyorum. Acile gitmedim ya beklicem bi hayal kırıklığı olsun istemedim . Eğer zaten koyulaşırsa giderim . Kaset test var elimde bir gebenin günlüğünün hemde . Ama erken gebelik testi daha iyi değil mi çünkü daha 4 günüm var bata . Umarım hayırlısı neyse o olur

İnşallah öyledir dua ediyorum. Acile gitmedim ya beklicem bi hayal kırıklığı olsun istemedim . Eğer zaten koyulaşırsa giderim . Kaset test var elimde bir gebenin günlüğünün hemde . Ama erken gebelik testi daha iyi değil mi çünkü daha 4 günüm var bata . Umarım hayırlısı neyse o olur
Nasıl istersen tabiki o zaman biraz daha bekle zaten adet gecikirse daha net ortaya çıkar ben kaset testi adet günüm gelmen yaptım çıkmıştı

Naptın canım merak ettim

Ben kaç gündür yapıyorum silik biraz daha net belli oldu ama kan verdim 2 gün önce 1.2 çıktı yarın bidaha vericem çünkü bugün de test yaptım aynı silik çıktı öncekine göre daha belirgin ve hemen çıkıyor

Back
X