- 20 Şubat 2019
- 1.344
- 2.581
- 133
Ayyyyyyyyyyy şiştim şiştim yeminle ! Ya bu sal şu bayanı Allah aşkına ya ! Kendinle çalışıyorsun bir kere ha oldu koca adama eşi kızarken hadsiz ufacık savunmasız yavruya babası bağırırken ay prens mi prenses mi? Anne ol sonra gel anlatalım sana tamam ? Ne demek ya 2,5 yaşında bir kız çocuğum var benimde asla bağıramaz eşim bagirtmam o yavru nasıl korkuyor senin haberin var mı? Anne yüreği denen kavramlar haberin var mı canım senin ya ? Bırak Allah aşkına ya....şaşırıyorum açıkçası
gergin olabilir , sıkıntılı bı zaman olabilir çocuğa ya da başkasına bağırmış olabilir
bunun cevabı insan gibi davran demek mi ?
ben sevdiğim yakinlarimla bu şekilde konuşmayı tercih etmiyorum.
ne olmuş çocuğa bağırmışsa demiyorum ama herhalde hiçbirinizin çocuğu tek bir ses yükseltmesi olmadan büyüyor
bu kadar fanus içinde buyutuyorsaniz o çocuklara üzülürüm çünkü hayat böyle bir sey değil.
çocuğa kötü davranmayi iş edinmesi ayrı konu sahibinin anlattığı ayrı ,
ayrıca konu sahibinin kayınvalideside kendi çocuğunu korumuş o halde bu bakış açısı ile .
bilmiyorum yukarıda da yazdim ben kimseye demiyorum insan gibi davran , başkalarının içinde
bana denmesine alışkın değilim iletişime yukledigimiz anlamlar farklı .
sırf çocuğa bir kere bağırdı diye de kimseye seviyesiz demem ,
sanki ülkede çocukların nasıl büyüdüğünü bilmiyoruz yani herkes prens prenses yetiştiriyor gibi konuşmuşta