- 13 Nisan 2020
- 602
- 2.866
- 43
Depremin evini ocağını söndürdüğü ailesini yok ettiği insanlardan da utanmıyorlar. Şok içinde okuyorum forumu.Kesinlikle katılıyorum. Benimkinin deprem olan bölgeyle alakası bile yok, ben evimde yokken şehir dışından gelip eşimle kalmak istemiş. Deprem psikolojisini bozmuş da yalnız kalmak istemiyormuş. Aramız da iyi değil üstelik kv ile. Gerçekten her şeyi kullanıyorlar ya
MaalesefDepremin evini ocağını söndürdüğü ailesini yok ettiği insanlardan da utanmıyorlar. Şok içinde okuyorum forumu.
Niye arada kalsın ki adam olucak haddini bildirecek onlaraYa çok zor bir durum, kocanızın da suçu yok arada kalacak. Densizlik etmişler, geliyorsun oğlunun evine kalmaya gelin de bir şey demiyor daha ne istiyorlar ortalığı karıştırmaya ne meraklılar
Böylelerine anında cevap vereceksiniz içinizde kalmayacak, ben çalışan bir kadınım üstüne üstlük hamileyim, kıymetli oğlunuz hiç bir şeye el sürmesin istiyordunuz madem yanlış gelin seçimi yapmışsınız üzgünüm,keşke okumamış ya da çalışmayı düşünmeyen bir gelin alsaydınız annecim deseydiniz. Oğlunuz şikayetçi değilse size ne oluyor te allahım ya
Çerçeveletip duvara asmalık40 yıl herifin gözüne bakamamış, oğlu elin kızına eşlik edince bi buruluyor tabi, benim 40 yıl hiç mi oldu diyor. Zoruna gidiyor.
Kocan sana ailen yatılı gelmiş evdeyken “insan gibi davran çocuğa” dese normal karşılar mısın? Ben şahsen çok kızarım, anamın babamın yanında ne biçim konuşuyorsun diye azarlarım kavga çıkar. Adamın anne babası her gün böyle konuşuluyor falan sandı büyük ihtimalleKonu sahibi öğretmen, errrrrkek oğullarına ev kızı bulsunlarmış madem, hem para getirsin hem de oğullarının elini bişeye değdirmesin oohhh ne güzel memleket ama öyle bişey yok.
Bu vesileyle de içlerini döküvermişler ama, o laflar ne öyle?Kocan sana ailen yatılı gelmiş evdeyken “insan gibi davran çocuğa” dese normal karşılar mısın? Ben şahsen çok kızarım, anamın babamın yanında ne biçim konuşuyorsun diye azarlarım kavga çıkar. Adamın anne babası her gün böyle konuşuluyor falan sandı büyük ihtimalle
Kocan sana ailen yatılı gelmiş evdeyken “insan gibi davran çocuğa” dese normal karşılar mısın? Ben şahsen çok kızarım, anamın babamın yanında ne biçim konuşuyorsun diye azarlarım kavga çıkar. Adamın anne babası her gün böyle konuşuluyor falan sandı büyük ihtimalle
O kayınvalide beni görse kriz geçirirmiş demek ki. Hem çalışmıyorum hem çocukları büyütürken eşim de benim kadar uykusuz kaldı, alt değiştirdi, yıkadı, doyurdu, tek başına gezdirdi.Kadin evi cekip cevirecek, cocuk bakacak, is bölümü ve yardimlasma olmayacaksa sevgili oglusunun gorevide evi gecindirmek. Karısının 1 lirasını yiyemez o zaman. Hem dibine kadar ataerkil olayim hem kadinin parasini yiyeyim diye bir dunya yok. Bir cümle ediyorlarsa lafin nereye gidecegini bilecekler. Patir patir soyleyeceksiniz suratlarina.
Bende böyleydim. cocugum cok yoruluyor, oglum canim oglum anasinin kuzusu ben seni ne kadar zor büyüttüm der dolanirdi. Masallah cok guzel yetistirmissin, eli cok lezzetli derdim bendeO kayınvalide beni görse kriz geçirirmiş demek ki. Hem çalışmıyorum hem çocukları büyütürken eşim de benim kadar uykusuz kaldı, alt değiştirdi, yıkadı, doyurdu, tek başına gezdirdi.
ilk defa mı gelmişler kalmaya yazmadı konu sahibi. Benim kv kp eşimin yaptığı her şeyi geldikçe görüyor zaten. Vayyy deyip ortalığı ayağa kaldırmaları saçma olurBu vesileyle de içlerini döküvermişler ama, o laflar ne öyle?
Şu tıyniyette insanlar eminim oğulları gözlerinin önünde gelinin canına okusa gık demeyecek, kulağının üstüne yatacak.Yine karı koca arasında olur o tartışma, anne babaların karışmaya hakkı yok. O hırtlar da kapı dinlemesin, yanlarında bile söylememiş kadın. Ben eşimle kavga edersem de anne babamı karıştırmam kaldı ki kp kv karışacak. Onlara ne? Adam küçük çocuk değil ya oğluşlarını koruyorlar iki çocuğunun annesinden. İnsan gibi davran lafının karşılığı bu laflar mı yani? İkisi de bir fırsat geçse de geline saydırsak diye bekliyorlarmış resmen.
Kızımı damat ben yatılı olarak evdeyken haşlasa her gün mü böyleler diye hayıflanırım. Bana çok garip gelmedi. Kapı dinlemeye gerek yok ev villa değilse duyulur zatenYine karı koca arasında olur o tartışma, anne babaların karışmaya hakkı yok. O hırtlar da kapı dinlemesin, yanlarında bile söylememiş kadın. Ben eşimle kavga edersem de anne babamı karıştırmam kaldı ki kp kv karışacak. Onlara ne? Adam küçük çocuk değil ya oğluşlarını koruyorlar iki çocuğunun annesinden. İnsan gibi davran lafının karşılığı bu laflar mı yani? İkisi de bir fırsat geçse de geline saydırsak diye bekliyorlarmış resmen.
Çok da önemli bir ayrıntı değil ki, konu sahibi durduk yere çıkışmamış. Ufak tartışma olmuş geçmiş gitmiş. Çıkışan oğulları olsa kulağının üstüne yatarlardı, lafı bile edilmezdi.ilk defa mı gelmişler kalmaya yazmadı konu sahibi. Benim kv kp eşimin yaptığı her şeyi geldikçe görüyor zaten. Vayyy deyip ortalığı ayağa kaldırmaları saçma olur
Benimki de oğlum ne güzel bakıyorsunuz babanız size hiç bakmazdı derBende böyleydim. cocugum cok yoruluyor, oglum canim oglum anasinin kuzusu ben seni ne kadar zor büyüttüm der dolanirdi. Masallah cok guzel yetistirmissin, eli cok lezzetli derdim bendeogullari eziyet görüyormuş gibi davraniyorlar
Kızımı damat ben yatılı olarak evdeyken haşlasa her gün mü böyleler diye hayıflanırım. Bana çok garip gelmedi. Kapı dinlemeye gerek yok ev villa değilse duyulur zaten
Benim oglum senin yuzunden dogru duzgun yemek bile yemiyor.
-Benim oglumu kendine kole yapmissin.
-Benim oglum bir atesin icine dusmus.
-cocugun altini bile benim oglum degisiyir.
-sen cok cahilsin.
-Sen nasil bir kadinsin.
Depremden birkaç gün önce evlenmişler zaten.ilk defa mı gelmişler kalmaya yazmadı konu sahibi. Benim kv kp eşimin yaptığı her şeyi geldikçe görüyor zaten. Vayyy deyip ortalığı ayağa kaldırmaları saçma olur
Bu konuda mesele aralarında geçen gerginlik değil ki kayınvalidenin kendi kocasından görmediği kocalığı oğlunun gelinine yapma kıskançlığı tamamen.Kızımı damat ben yatılı olarak evdeyken haşlasa her gün mü böyleler diye hayıflanırım. Bana çok garip gelmedi. Kapı dinlemeye gerek yok ev villa değilse duyulur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?