Ben de sizin çocuğa bağıran babanın hatasını anlayışla karşılayıp, karnı burnunda hasta annenin buna seviyeli tepkiyi vermemesini başına gelenleri hak etmiş böyle dediği için diye yorumlanızı anlayamadım.
Yoksa konudaki kimse de evet eşlerimize kızalım, kaba konuşalım demiyor. Ama eşlerin kendi arasındaki sorununa saçma sapan kavga çıkaran kayın ailenin hareketlerini haklı çıkarmaz.
1) ben başına gelenleri hak etmiş demedim , çoğu yorumum son güncelleme gelmeden,
ben sadece usluptan bahsettim , kendisi de esi ile iyi konuşmamış kayınvalide de kendisi ile konuşmamıs herkeste bir üslup sorunu var.
hanımefendi hasta değil, hamile ama konu bu değil zaten.
ben açıkçası başta konu sahibinin kocasına insan gibi davran vs demesinin eş ailesini çok tetiklediğini düşündüm ki bence tetiklenebilir bir durum.
sonrasında ise yorumlarda da yazdım , eşin biraz çift taraflı oynadığını anne ve babasına evliliği ile ilgili negatif şeyler anlayabileceğini düşündüğümu söyledim
ekstra herkesin hassasiyeti farklıdır, baba zaten normal bir baba ise bağırdığı an çocuğuna pişmanlık duyar bunun üzerine insan gibi davran gibi çok usttenci bir cümlenin bana negatif görünmesi sizden fazla olabilir.
ben ilişkilerimde bu konuda hassasım ve kendime göre yorumlar yazıyorum elbette
ayrıca zaten bana kalmamis herkes konu sahibini savunuyor, herkes yeterince laf söyledi bana bu amacı anlayamıyorum
aynı mi dusunmeliyiz illaki ?
bu kadar fazla tepkiyi anlayamıyorum.
o halde herkes sabaha kadar konu sahibini savunsun belki bir sey değişir ne diyeyim