Böyle sapıklık görülmedi! Kesik başla cinsel ilişkiye girdi!(+18)

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Rusya'da ‘P.ssy’ lakaplı Rus rock müzisyen kız arkadaşının kafasını kesti. Korkunç olay bununşla da kalmadı. P.ssy kız arkadaşını kesik başıyla cinsel ilişkiye girdi.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Rusya’nın Voronezh kentinde yaşanan kan donduran olayda ‘P.ssy’ lakaplı rock müzisyeni, kız arkadaşının kafasını kesti. Ardından kız arkadaşının kesik başıyla cinsel ilişkide bulundu.

Korkunç cinayeti çözen Voronezh polisi dehşet verici olayın ayrıntılarını basınla paylaştı. Soyadı açıklanmayan Aleksandr U.’nun sapkın davranışlar sergilemesi kız arkadaşı Viktoria V.’yi şüphelendirdi. Aleksandr’ın kadın elbiselerini giydiğini ve makyaj yaptığını gören Viktoria, erkek arkadaşını terk etmek istedi. Bunun üzerine başlayan tartışma sonrası kız arkadaşını 53 kez bıçaklayan Aleksandr daha sonra Viktoria’nın başını kesti.

Yüksek dozda uyuşturucu etkisindeki genç adam, kız arkadaşının kesik başı ile oral yoldan cinsel ilişkide bulundu.

http://www.milliyet.com.tr/boyle-sapiklik-gorulmedi/dunya/detay/2208879/default.htm

İnsanoğlunun sapıklıkta sınır tanımadığının bir kanıtı işte ...
Manyak herif...

Gerçekten dehşet. Nasıl bir kafa bunu yaptırır hiç bilmiyorum.

Ayy çok iğrenç mide bulandırıcı sapiklikta çığır açmış pislik

Ne kullanıp bu hale geliyor insanlar korku filmi gibi..

ya ben insanların kafası güzelken normalde yapmayacakları şeyleri yaptıklarına inanmıyorum, zaten içinde varmış bence
İçinde mutlaka vardır ama madde kullanımı algıyı bozduğu için çok farklı şeyler de yaptırabilir. Yine de hiçbir şekilde anlaşılacak bir şey değil.

53 kez bıçaklamakta bayağı güç gerektirir bence, psikopat

kıza Allah rahmet eylesin ama böyle zibidi çirkinlede çıkılmazki...

Korku filmleri bunun yanında masum kalır

seytan bile tiksinmistir insanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…