böyle olsun istemezdim...

Ben simdiye kadar cok dogum hikayesi okudum. Iyisi, kotusu, normali, sezaryeni... Onemli olan sekli degil, bana o kadar degisik duygular hissettirdi ki yazınız tarif edemem. İcim ağladı, gözümden yaş akmadı, içime doldu göz yaşlarım. Hep kendi oğlumu bir tanemi düşündüm. Onlar olmasa ne yapardık dedim hep. Uykusuzluk cekiyoruz cok geceleri, ama sabah bir kalkıyorum ki sanki saatlerce deliksiz uyumusum. Oğlum yanımda olsun, varsın uykum olmasın. Allah kimseyi evladından canından cigerinden ayırmasın. Siz de insallah bir daha hic sıkıntılı gunler yasamazsınız bu son olmustur. Saglıklaar dilerim.

ben de yorumunuzu okurken içime akıttım..

gerçekten geceleri 45 dakika bile uyumadığım oluyor, ama o, sabahları bana masum masum bakınca kendimi dinç, gençleşmiş hissediyorum.hatta gece içimden söylendiysem büyük adammış gibi özür diliyorum. annelik aynı demek ki...

3 ayımız bitti... ama ben hala geceleri kalkıp oğlumun nefesini dinliyorum...hala rüyalarım ameliyathanede geçiyor, adını bağırarak uyanıyorum...

cnm sacma yorum yapan duygu somurusuymus gıbı(yahu hıc bı insan annelık duygusu somururmu) bakma onlara cok duygulandım zor seyler atlatmısın ama saglıcakla evledın yanında sımdı gule gule buyut rabbım hıc ayırmasın sızı

allah bagıslasın yavrunuzu gule gule buyutun gercekten zor zamanalr yasamıssınız bırde cok etkılıeyıcı yazmıssınız allah baska acı vermesın

sen şanslıymışsın canım,allah ayırmasın sizi

yasadıklarını ancak anneler anlar..dogum yapmamıs bırını ınandıramazsın hıslerıne..(dogum yapınca anladım)
sonuc ıtıbarıyle su ankı mutlulugun ıcın cok cefa cekmıssın Allahım bırdaha evladınla sınamasın ınsallah..ıyılık ve guzellık dılerım sana evladına esıne ve mutlu yuvanıza...

ınanılmaz zor bır normal dogum yaptım..oylekı dogumdan sonra ılk 1ay ruyalarımda gordum o gunu o acıları gozyaslarıyla uyandım..psıkolojım bozulmustu..gulerken bırden aklıma gelıyodu aglıyordum sankı hala cekıyorum o acıları..ınsan kendıne acırmı ben acıyordum ınanamıyordum nasıl dayandım dıye...

bır ınsanın dayanabılecegı en buyuk acı siddetı 45 del imis...bu da aynı anda 20 kemıgın kırılmasına eş deger miş..dogum anında bu 52 del e kadar cıkarmıs...)kac kere ölüp kaç kere dirilmektir bu ancak ve ancak yasayan anlar..

kızım 6 aylık oldu..kolay kolay bır daha 2. bır evladı dusunemeyecek kadar hisliyım o gune daır...cok uzun yıllar sonra belkı..bana kalırsa hiççç..

ebelerın hemsırelerın dr ların feryadlarım karsısında caresız kaldıgı anı unutmak zor ..ellerımden tutup agladıklarını ,ustuste sancılarımı durdurmak ıcın agrı kesıcı serumlar taktıklarını,dogum bekleyen hastalarının yakınlarının Allahım su gelını bıran once kurtar dayanacak gucu kalmadı dıye dualar edıslerını,gecmek bılmeyen sanıyelerı...

bunların hepsını unutmak zorr cok zor...annem derdı ablamdan ıcın onu dogurdugum gunu ölsem anca unuturum dıye...ablam gelmıs 27 yasına ..27 sene ıcınden cıkmamıs acısı sasırıdım ..cok dogruymuss..cennete gırmek cok zormus kı ayagına cennetler serılsın....anne ol...

hayırlı olsun bebeğin..sende benim gibi kötü bir doğum esnası geçirmişsin..bende yazacağım şimdi..

bu doğum hikayesi psikolojimi çok bozdu kızlar..

sanırım yardım almam gerekecek çünkü bebeğimi herkesten kıskanır oldum..benden başka kimse dokunmasın istiyorum..hep zarar görecek, hasta olacak gibi geliyor...

odasını ayıramıyorum gece beni ister başında göremez korkar diye..çünkü geceleri defalarca kalkıp bakıyorum..

ağlattınız beni ( ama mutlu son bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu bir ömür geçirisiniz inşallah ....

Yaaa çok duygulandım gözlerim doldu... Allah uzun ömürler versin, Allah her isteyene nasip etsin...

ağlattın beni ya

çok duygulandım yazını okuyunca

ağlattınız beni ( ama mutlu son bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu bir ömür geçirisiniz inşallah ....

ben de hem yazarken hem yaşarken çok ağlamıştım...

inşallah sizin hikayeniz masal gibi olur, Rabbim kötü gün göstermesin hiç birinize...

Gözlerim dolarak okudum.Hamile değilim,anne de değilim ama öyle güzel anlatmışsınızki sanki doğumu ben yaptım,ben anne oldum.Allah cc,bebeğinizi sağlıkla,huzurla,mutlulukla büyütmenizi nasip etsin.

35+5 de aniden sipinal sezeryanla doğdu bebeğim. bir haftadır küvezde hala..eksiğim çok eksiğim..ne ameliyatı hatırlıyorum ne sonrasını.umrumda da değil zaten..ameliyat yeri acır mı gaz

nasıl çıkar sezeryan zor mu kolay mı hiç bir fikrim yok..aklımda kalan tek şey doktorun git hemen yatışını yap acilen alıyoruz bebeği demesi..resmi yok, hiç dokunmadım uyanıkken

görmedim.bir tek ameliyathanede ağladığını duydum o kadar..her gün gidip 30 saniye o küvezde görüp çaresizce arkama bile bakamadan ayrılıyorum.Çok kötü durumda olanlar var

şükrediyorum ama kendimi suçlamak için sebepler ararken buluyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…