böyle olsun istemezdim...

amin canım...
her günün tadını çıkar. başlamadıysan günlük başla bebeğine. ben daha test yapmadan başlamıştım. hissediyorum diye.her günümü yazdım. hissettiklerimi, yaşadıklarımızı...canlı tarih.arkasına da ultrason görüntülerini yapıştırmıştım. hala yazıyorum.

benim daha bebeğim yok.eşimde bebek konusunda çok istekli değil.bende çok istiyorum olmasını.yazınızı ağlayarak okudum.gözünüz aydın.sağlıkla büyütün bebeğinizi

canım allah san bagışlamış yavrunu hiç ayrılmayın inşalllah
amin canım inşallah
Teşekkür ederim canım... Sağlığıyla gelsin bebişimiz, başka bir şey istemiyoruz biz de.
en önemlisi sağlıkları, insanın gözü başka şey görmüyor zaten..
benim daha bebeğim yok.eşimde bebek konusunda çok istekli değil.bende çok istiyorum olmasını.yazınızı ağlayarak okudum.gözünüz aydın.sağlıkla büyütün bebeğinizi
hamile olduğunu öğrenince de görürüm o isteksiz eşi:) tabi sen daha iyi tanırsın. en hayırlı zamanda inşallah
saglıkla buyut canım...
sağol teyzesi..
cnm bebeğin sağlıkla büyüsün allah bağışlasın

sağol teyzesi..

Allah'ım hayırlı uzun omurler versın ınsallah cok huzunlendım okurken Rabbım yavrularımızı sag salım bızlere bagıslasın kavusmussun cok sukur ya Rabbım buyudugu guzel gunlerıde gostersın ınsallah

allah sana bağışlasın ben de anne olacam hayırlısıyla ama ne tadını cıkartabılıyorum hamılelıgım nede gezıp tozabılıyorum varsa yoksa işim hayırlı olsun .)

Okurken çok kötü oldum.
Allah korusun öldü sandım yarıda. Gözlerim doldu inanın.
Allah size bağışlamış kuzunuzu çok sevindim.
Güle güle büyütün inşallah.
Keşke fotoğrafını da koysaydınız merak ettik

ağlayarak okudum yazdıklarınızı kendi doğumum aklıma geldi bende spinal anesteziyle ameliyat oldum ve benimde bebeğim doğunca ağlamadı kordon dolanmış ama bişey olmadı şükür o geldi aklıma, umarım şimdi iyidir kuzunuz

allah sana bağışlasın ben de anne olacam hayırlısıyla ama ne tadını cıkartabılıyorum hamılelıgım nede gezıp tozabılıyorum varsa yoksa işim hayırlı olsun .)

aman sağlık sıkıntısı olmasın da iş olsun derdiniz...bir de atanamayıp derdi işsizlik olanlar var

:) fotoğrafını avatar yaptım teyzesi

belki en iyi siz anlarsınız. 9 ay bekleyip o sesi duyamamayı..

başına çok kötü şeyler gelmiş, insan kendi ağrısına sızısına dayanıyor da çocuğuna kötü birşey olacağı duygusuna dayanamıyor, benim bebeğime de gelişme geriliği var demişlerdi de 2 hafta ağlamıştım kendi kendime..Allah'a şükür şimdi çok iyi, Allah bütün bebeklere sağlık versin...ve annelerine :))

allah herkezin evladını bağışlasın acısını göstermesin..............

amin canım..

haklısın. kendi acısını anlamıyor insan. ama onlar...

Heycanla okudum. gercekten cok zor bir Dogum gecmis basindan:26:
Allah Anali Babali büyütsün minik şehzadeni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…