- 17 Mart 2012
- 5.242
- 1.449
-
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Biz de artık infertilitede tüp bebeğe başvurduk. Belki aşılama olur. Kafama takmayacağım diyorum her seferinde ama regl tarihine yakın bir umut yine beklerken buluyorum kendimiHiçbir şey için geç değil canım kafaya takıp kendini üzme bizde korunmadık ama gebelik olmadı enfeksiyonum varmış çok yüksekti doktorun verdiği ilaçları kullandım bakalım nasip kısmet
Amin canım inşallahBiz de artık infertilitede tüp bebeğe başvurduk. Belki aşılama olur. Kafama takmayacağım diyorum her seferinde ama regl tarihine yakın bir umut yine beklerken buluyorum kendimi
Geçmiş olsun canım sana da umarım hepimiz yakın zamanda beklediğimiz haberleri alırız..
İnşallah ben de senin canım haber veririz buradan olursa eğer.. :)Amin canım inşallahdualarım seninle inşallah bebek haberlerini duyarım
İnşallahİnşallah ben de senin canım haber veririz buradan olursa eğer.. :)
Sizin bayağı da uzunmuş 11 sene. Sevindim sizin adınıza :) teşekkür ederim cevap için11 sene geri çekilme bazen de dediğiniz gibi pre kullandık hiç kaza vs olmadı. Denediğimizde de 2.ay hamile kaldım. Geri çekilerek korunmanın negatif bi etkisi olacağını sanmıyorum
inşallah canım çok teşekkür ederim. çok istiyoruz ama olmadı bir türlü. olmadıysa da bir hayır vardır , olması gereken zamanı bekliyordur diyorum da hiç tüp bebek kliniğe gideceğim aklıma gelmezdi gerçekten :) ne cahilmişim korunmayı bırakınca hamile kalırım hemen sanıyordumCanım benim kız kardeşim geri çekilme ile hamile kaldı. Korunduğunu zannnettiğinden değilmiş aslında olursa doğururum diyormuş o da. Şansına düşük yaşadı bazı şeyler oldu girmiyorum ayrıntıya. Geri çekilme ile hamile kalan çok ancak asla kendini onlarla kıyaslama çünkü her çiftin durumu farklı. Siz de genel kontrollerde bir şey çıkmadıysa inşallah istediğiniz zaman evlat sahibi olursunuz.