- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Aynen biz sizinle tam tersi olmusuz kadini gebertesim geliyo vallaAllah sabır versin. En azından siz kiracısıniz bir şekilde ordan çıkma imkanınız var. Benzer bir durum bizim de başımızda. Biz ev sahibiyiz altımızda kiracı var ama bizim kiracimiz değiller o yüzden onları çıkarma lüksümuzde yok. Bazı geceler 1-2lere kadar sarkilar, kahkahalar sesler yükseliyor. Bizde kaç defa uyardık ama inanır mısın sanki onlar değil biz ses yapiyormusuz gibi tepki veriyorlar.
Ama kloriferli evim 750 sobali var 1000 tl 3 cocukla tasinmakta kolay deil ki ucuz es arastirdik bu ev gibi cikmadi hic yeni insaat benim evim birde ilk kıracisiyim masrafli is tasinmaktaKiracısınız hazırda taşının bence.
Gece çalışan insanların sabah sessiz bir eve ihtiyacı oluyor eşinizede yazık.
Aa ne güzel sizinde üç çocuk varmış. Karşı atağa geçin:) her bir çocuğunuza görev verin gecenin belli saatlerinde ses yapsınlarAma kloriferli evim 750 sobali var 1000 tl 3 cocukla tasinmakta kolay deil ki ucuz es arastirdik bu ev gibi cikmadi hic yeni insaat benim evim birde ilk kıracisiyim masrafli is tasinmakta
Bizimde vardi oyle bi kadin yabanci uyruklu kizi yasiyordu ust katta kizi 6 yasi daydi sokaga atmsti kizini dovuyodu madde kullaniyodu kadin dostlari geliyodu eve sikayett ettik biz arastrma yaptlr sivil polisler geldi kadin acmadi kapiyi sosyal hizmet geldi tasinirsa bilgimiz olsun die bizde herzamn goremiyoruz onlari zaten ev esyali yani 1 valiz alip gece giderler dedik ve ole oldu kactilar yani smdi yavru nerde ne sekilde allah bilirBenimde alt kattaki komşum sürekli çocuklarini dövüyor diye kavga ettik polise ve sosyal hizmetlere şikayet edeceğimi söyledim. Kendi evleri olduğu halde satıp taşınıyorlar şuanda. Kadın kendi evinde rahat edememiş. 2 aydir diken üstündeymiş. Şaka gibi çocuklarini rahat dövemediği için taşınıyor.. Umarım gittikleri yerdede sağduyulu birileriyle komşu olurlar
Ust kata ckmaz ki ses yan tarafa gider yan komsumla 1 adim var aramizda olan ona olurAa ne güzel sizinde üç çocuk varmış. Karşı atağa geçin:) her bir çocuğunuza görev verin gecenin belli saatlerinde ses yapsınlar
Iyi fikirGece 3 4 gibi üst kata ses sistemi veya telefon vs dayayıp metal müzik açın
Ciddiyim
Bizimde vardi oyle bi kadin yabanci uyruklu kizi yasiyordu ust katta kizi 6 yasi daydi sokaga atmsti kizini dovuyodu madde kullaniyodu kadin dostlari geliyodu eve sikayett ettik biz arastrma yaptlr sivil polisler geldi kadin acmadi kapiyi sosyal hizmet geldi tasinirsa bilgimiz olsun die bizde herzamn goremiyoruz onlari zaten ev esyali yani 1 valiz alip gece giderler dedik ve ole oldu kactilar yani smdi yavru nerde ne sekilde allah bilir
Oyle yaa vlla napalimEv alma komsu al... Valla allah sabir versin... Anlamiyorsa ne yapacaksiniz ki .. ona uyup cirkef olsan... Onda daha beteri vardir... Zor isler yaa
Bize alt kattan ses geliyor onlara da gider elbet ama yan komşuya yazık olur doğruUst kata ckmaz ki ses yan tarafa gider yan komsumla 1 adim var aramizda olan ona olur
AminnBenimde içim hiç rahat değil. Rabbim korusun tüm çocukları
Gidiyor gidiyor canım merak etme alt kattakilerin sohbetlerine katılıcam yakında çok rahat duyuyorumUst kata ckmaz ki ses yan tarafa gider yan komsumla 1 adim var aramizda olan ona olur
AynenGidiyor gidiyor canım merak etme alt kattakilerin sohbetlerine katılıcam yakında çok rahat duyuyorum
şey evi derkenAynenbirde bizim binada sey evide var yanii esyali falan . Millet is yapiyo kadin bas vas bagiriyo yani o bile duyuluyo nereye dusmusum ben bilmiyorum
Kız gireni cıkanı belirsiz o eveşey evi derken
allahım biz de yatırım amaçlı 1+1 almayı düşünüyoruz ama genelde eşyalı satılıyor fiyatlar da makul sayılır şimdilik. eşyalı alırsak eşyalı kiraya veriririz.
öyle eşyalı ev olunca şey evi mi diyecekler ya bize de şey evi sahibi mi derler hahahahahahabaşımıza iş almayalım kiracı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?