Böyle kansız olup sezaryen olan var mı acaba aranızda?

olympiass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
1.476
1.770
Merhaba.yakın zamanda dogum yapıcam hayırlısıyla ınsallah. Kansızlık var talasemı.cok korkuyoruö,anne olumlerının aebeplerı arasında kansızlık da varmıs.kanım 10.kan takviyesı de vermedi doktorum.serumla falan.onun altına dusmemesı yeter dedi. Boyle kansız olup sezaryen olan var mı acaba aranızda

Yani süslü Demir ilacı vermesi lazımdı. Benim 12 İdi ve Normal Doğum yaptım. Ona rağmen diyordu şu değerin altına inmemeli lazım, Demir başlayalım diye 2 yıl geçti çok hatırlamıyorum sayıları. Ama vermesi lazım yani.

Demir ilacı kullanıyorum.o halıyle 10.serumla kan takviyesi falan vermedi ona takıldım.onun altına dusmemelı dedi ama zaten on.ne bıleyım

Canım korkma stres yapma lütfen
Hamileligimin 7.ayinda kan degerim 7 ye düştü bana iki ünite kan verildi
Ayrica serumla demir takviye ve b12 iğnesi vuruldum bir kac hafta Cünkü degerlerim cok düşmüştü
Dogumum sezeryan oldu sonrasında yine kan verildi
10 degerinde kan vermezler ama serumla karistirilan demir takviyesini doktorunla konuşup isteyebilirsin

Merhaba.yakın zamanda dogum yapıcam hayırlısıyla ınsallah. Kansızlık var talasemı.cok korkuyoruö,anne olumlerının aebeplerı arasında kansızlık da varmıs.kanım 10.kan takviyesı de vermedi doktorum.serumla falan.onun altına dusmemesı yeter dedi. Boyle kansız olup sezaryen olan var mı acaba aranızda
Kanım 6ya düşmüştü doğuma girdiğimde.
Ben 1 ay önce demir kullanmaya başladım. Dr sorun görmedi. Hatta eşime kan gerekirse sadece sen ver demiştim. Sezaryen oldum

Kanım 6ya düşmüştü doğuma girdiğimde.
Ben 1 ay önce demir kullanmaya başladım. Dr sorun görmedi. Hatta eşime kan gerekirse sadece sen ver demiştim. Sezaryen oldum
Gercekten cok dusmus kanınız. yanı bunu okuyunca bıraz rahatladım.altıyla doguma mgırdınız yanı. İşte cok az kaldı cok stres yapmaya basladım.sebepsiz aglıyorum.cok korkuyorum

Bende telasamiyim çok kansızlık çekiyorum iki tane normal doğum oldu hepsinde düşüktü hep takipteydim zorunlu araştırma Hastanesi'nde yürüdü tedavim ilaçları düzenli kullan bir sknti yaşamazsın insallah

Bende telasamiyim çok kansızlık çekiyorum iki tane normal doğum oldu hepsinde düşüktü hep takipteydim zorunlu araştırma Hastanesi'nde yürüdü tedavim ilaçları düzenli kullan bir sknti yaşamazsın insallah
Acaba kac kan degerıyle doguma girdiniz

Ferritin değeri dimi dediğiniz değer ? Benim 9 mesela o

Bende HGB 10 ile normal doğum yaptım çok zorlu bir doğum oldu HGB 8 ile doğumdan çıktım. Doğumdan hemen sonra kan takviyesi yapıldı damardan sonrasında da ilaç kullanmadım.

stres en buyuk etkendir .. İyi dusunun ii olsun .. Sağlıkla kucağınıza alın inş

İlk gebeligimde çok düşüktür onun altına düşmüştü ve bir ayim kalmıştı. En son serum şeklinde verilmeye karar verilmişti doktor iki hafta daha bekleyelim dedi o arada gün kurusu,pekmez içine limon portakal keçi boynuzina yüklendim bır hayli sonra kan verdim inanamadik 11 üstüne çıkmıştı doktor çok güzel dedi gerek görmedi. Tabi bu dediğim bunları yapın ilaç kullanmayın diye değil doktorun verdiği tedaviye ek olarak takviye olarak deneyip fayda gorursunuz belki diye yazdım.

İlk gebeligimde çok düşüktür onun altına düşmüştü ve bir ayim kalmıştı. En son serum şeklinde verilmeye karar verilmişti doktor iki hafta daha bekleyelim dedi o arada gün kurusu,pekmez içine limon portakal keçi boynuzina yüklendim bır hayli sonra kan verdim inanamadik 11 üstüne çıkmıştı doktor çok güzel dedi gerek görmedi. Tabi bu dediğim bunları yapın ilaç kullanmayın diye değil doktorun verdiği tedaviye ek olarak takviye olarak deneyip fayda gorursunuz belki diye yazdım.
Allah razı olsun teşekkur ederim

Bende HGB 10 ile normal doğum yaptım çok zorlu bir doğum oldu HGB 8 ile doğumdan çıktım. Doğumdan hemen sonra kan takviyesi yapıldı damardan sonrasında da ilaç kullanmadım.
Normal dogumda kanama daha fazla oluyor sanırım.gecmıs olsun atlatmıssınız.ınsallah sorun yasamam ben de

Acaba kac kan degerıyle doguma girdiniz
7 aylıkken 4e düşmüştü ilaçla toparlanmazsa kan vereceklerdi 9a kadar çıktı şükür ama malum ilaçlardan çok kabızlık çektim rutin zaten 6 yaşımdan beri kullanıyorum mecbur bir kere kullanmadım 3 ünite kan almak zorunda kaldim

Ben varım canım 10 ıle gırdım doğuma orda takvıye kan takılmış doğumda ve ıyıyım ama bebegım de kansızlık çıktı ılac kullandık 6 ay ınslalah sağ salım doğum yaparsın sende bebeğin de sağlıklı bır sekılde kvusursunjz

X