Sanmıyorum ama yinede allah bilirAra versen iyi olur ama umudunu kırma yinede benim komşumun 20 sene sonra ikiz çocuğu oldu alanda verende allah inşallah bu sefer nasip olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmıyorum ama yinede allah bilirAra versen iyi olur ama umudunu kırma yinede benim komşumun 20 sene sonra ikiz çocuğu oldu alanda verende allah inşallah bu sefer nasip olur
Tam Seninle yazisirken banlandimZamanını bekliyor biliyorsun .
Yaramadığından olmadigindan degil doğacağı tarih kader çizgimiz de belli oldugundan
Neden yediğin belli mi banı. Yorumlarına da baktım göremedim negatif biseyTam Seninle yazisirken banlandimsohbetimiz yarida kaldi kuzum
![]()
BilmiyorumNeden yediğin belli mi banı. Yorumlarına da baktım göremedim negatif bisey
Bilmiyorum![]()
Umudum yok ama yine kullanıyorum inşallah seninde benimde bebeğimiz olur . Isteyen herkese allah nasip etsin kimsenin allah kucagini bos birakmasin
Cok huzur verici bi yorum buZamanını bekliyor biliyorsun .
Yaramadığından olmadigindan degil doğacağı tarih kader çizgimiz de belli oldugundan
Merhabalar, bu adette menopur ile asilama yapalim dedi doktorum femara ile istenilen şekilde buyumedi. Rapor da cikartmaya çalışacağız bakalim, siz ne kadar bir ucret ödediniz igneye, kac gun kac dozda kullandiniz ne kadar mm büyüdü rica etsem bilgi verebilir misiniz
Meraba, bende GonalFden sonuc alamayinca Buay Menopur 75e gectik.Benimki de raporlu ,sadece 10euro odedim eczaneye.10tane var icinde.7gun kullandim.Hergun 1tane.Zaten 1sise 75lik.Burda dr. Kac mm oldugunu soylemiyor, sadece ogunku kan sonucuna gore ayni gun arayip şu gun şu saatte vur diyor.Menupur alirken eczaneden insulin igneside almayi unutmayin.(tanesi onunda 1tl.)Turkiye dende bi Arkadas almis 5li paket , eczaci gelis fiatindan yardimci olmus 300tl.ye( 6ay kadar once) Insaallah Hersey gonlunuzce olur.❣Merhabalar, bu adette menopur ile asilama yapalim dedi doktorum femara ile istenilen şekilde buyumedi. Rapor da cikartmaya çalışacağız bakalim, siz ne kadar bir ucret ödediniz igneye, kac gun kac dozda kullandiniz ne kadar mm büyüdü rica etsem bilgi verebilir misiniz
Cok teşekkür ederim allah razi olsun, rabbim herkese versin inşallahMeraba, bende GonalFden sonuc alamayinca Buay Menopur 75e gectik.Benimki de raporlu ,sadece 10euro odedim eczaneye.10tane var icinde.7gun kullandim.Hergun 1tane.Zaten 1sise 75lik.Burda dr. Kac mm oldugunu soylemiyor, sadece ogunku kan sonucuna gore ayni gun arayip şu gun şu saatte vur diyor.Menupur alirken eczaneden insulin igneside almayi unutmayin.(tanesi onunda 1tl.)Turkiye dende bi Arkadas almis 5li paket , eczaci gelis fiatindan yardimci olmus 300tl.ye( 6ay kadar once) Insaallah Hersey gonlunuzce olur.❣![]()
Amin, sizden de razi olsunCok teşekkür ederim allah razi olsun, rabbim herkese versin inşallah![]()