Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonalf 450 ile bile hamile kalamadim. Insaallah sen kalirsin.Gonal-F 300 ile hamile kalan varmi arkadaşlar
Allah inşallah yakın zamanda sanada nasip ederGonalf 450 ile bile hamile kalamadim. Insaallah sen kalirsin.
Allah cc razi olsun, sizzde hayirla kucaginiza alinAllah inşallah yakın zamanda sanada nasip eder
Gonalf nedir ?Allah cc razi olsun, sizzde hayirla kucaginiza alin![]()
Yumurta olusumuna yardimci ilac balim. Insulin gibi , hergun dr.nin soyledigi dozda gobekten vuruluyo.
Çatlatma iğnesi sanırım
Can Arkadasim benimÇatlatma iğnesi sanırım
İnsülin gibiymis
Şifa olsunnnn sana![]()
Zamanını bekliyor biliyorsun .
Gonalf 450 ile bile hamile kalamadim. Insalla
Gerçekten mi ya Allah bagislasin surecinizi anlatirmisiniz acaba
Umudum yok ama yine kullanıyorum inşallah seninde benimde bebeğimiz olur . Isteyen herkese allah nasip etsin kimsenin allah kucagini bos birakmasinGonalf 450 ile bile hamile kalamadim. Insaallah sen kalirsin.
Can Arkadasim benimyok yok catlatma ignesi ayri ovitrelle. Gonalf 5-6 gun vuruluyo yumurta yi olusturup besliyo , ovitrelle ile de tek bir seferde catlatiyoz.Ama , bana yaramadi hic kac aydir. Menopur
Benimkisi 300
Bende polikistik over vardı 17 yaşındayken öğrenmiştim 22 yaşında evlendim 2 ay sonra çocuk istedik adet düzensizliği olduğu için doktora gittim çocuk istiyoruz dedim adetini düzene sokmamız lazım dedi doğum kontrol ilacı verdi ilacı verdi 2 ay kullandım saçma geldi hamile kalmak için doğum kontrol ilacı kullanmak doktorumu değiştirdim oda aynı tedaviyi uyguladı 4 ay boyuncada öyle kullandım herkez üstüme geliyodu çocuk yapsana 2 seneye yakındır evlisiniz yeter diye 6 ay hiç gitmedim kontrolü de bıraktım adetim düzene girmesine rağmen hamile kalamadım adetimde çok ağrılı gelmeye başladı arkadaşım doktor tavsiye etti ona gittim yanlış tedavi uygulamışlar dedi 3 ay klomenle uğraştım günde 4 tane içiyodum yumurtalarım 16 mm bile olmadı gonal f 300 kullandım 12 gün 4 yumurtam gelişti 2 tanesi 18.5 diğerleride 16 dan küçüktü çatlatma iğnesi vurundum ikiz hamile kaldım 7 haftalıkken birinin gelişimi durmuş şükür diğeri sağlıklı inşallah sizde faydasını görürsünüzGerçekten mi ya Allah bagislasin surecinizi anlatirmisiniz acaba
Gerçekten mi ya Allah bagislasin surecinizi anlatirmisiniz acaba
Ara versen iyi olur ama umudunu kırma yinede benim komşumun 20 sene sonra ikiz çocuğu oldu alanda verende allah inşallah bu sefer nasip olurBen 1 senelik evliyim eşimle evlendigimiz günden itibaren çocuk istedik ama olmadi özel hastaneye gittip derdimizi anlattik ancak ikimizde sorun yok ama bir türlü olamiyodu. Ilk başlarda klomen kullandim çatlatma iğnesi kaç defa bilmem sonra geçen ay aşılama oldu yine tutmadı bu seferde gonal -f iğnesi kullanıyorum yarın 4. Günüm cumartesi günü kontorulum var inşallah güzel sonuçlar alırım eğer bu seferde olmasa çocuk yapmayı bırakmayı düşünüyorum çünkü ruhen piskolijim iyice bozuldu olmuyo diye parasal anlamadada cook zor . Allah büyük ama yinede bir umut bekliyo insan ya oLursa herşeyin hayırlısı vardır nasip artık
Inşallah canım çok teşekkür ederimBende polikistik over vardı 17 yaşındayken öğrenmiştim 22 yaşında evlendim 2 ay sonra çocuk istedik adet düzensizliği olduğu için doktora gittim çocuk istiyoruz dedim adetini düzene sokmamız lazım dedi doğum kontrol ilacı verdi ilacı verdi 2 ay kullandım saçma geldi hamile kalmak için doğum kontrol ilacı kullanmak doktorumu değiştirdim oda aynı tedaviyi uyguladı 4 ay boyuncada öyle kullandım herkez üstüme geliyodu çocuk yapsana 2 seneye yakındır evlisiniz yeter diye 6 ay hiç gitmedim kontrolü de bıraktım adetim düzene girmesine rağmen hamile kalamadım adetimde çok ağrılı gelmeye başladı arkadaşım doktor tavsiye etti ona gittim yanlış tedavi uygulamışlar dedi 3 ay klomenle uğraştım günde 4 tane içiyodum yumurtalarım 16 mm bile olmadı gonal f 300 kullandım 12 gün 4 yumurtam gelişti 2 tanesi 18.5 diğerleride 16 dan küçüktü çatlatma iğnesi vurundum ikiz hamile kaldım 7 haftalıkken birinin gelişimi durmuş şükür diğeri sağlıklı inşallah sizde faydasını görürsünüz