Merhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?