Böyle düşüncesizlik olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok cimri biri bu. omur gecmez ayril gitsin. cimri olmasaydi aliyorum biletini hangi gun gelmek istersin derdi. hediye kismina yorum bile yapmiycam igrenc. prim vermeyin şoyle adamlara. okulunu oku sen kimleri bulursun. bu gorgusuzden uzak dur.

seni sevdiğinden emin olma hatta sen de kendi sevginden emin olma tamam?
1. nasıl sevgi bu şimdiye kadar bir hediye dahi almamış
2. nasıl sevgi bu sen maddi imkanlarını açıkça söylemekten çekiniyosun.
Saçmalık. bırak bu insanı sen, sen bırakmazsan o seni bırakacak zaten.

'ayyhh ben anında soğuyorum kadının parasına göz diken, kadından maddi beklentiye giren erkeklerden.' de pat diye yüzüne. sonra da 'yuh ya, iş güç sahibi erkek adam sevdiği kıza hediye alacağına bir de öğrenciden bekliyor, bunlar hiç mi incelik kibarlık bilmiyor, ailesinden hiç mi görmemiş, ne biçim yetiştirmişler!' diye kendi kendine söylene söylene (tabii onun da duyacağı şekilde) kalk başka bi işle meşgul ol.

Bir dakika ya 6 ay sonra aynı şehirde yasamanizin sebebi senin üniversite sinavlarina girisin ve tercihin olmasin? Sakın onun yaşadığı şehire sirf onun için tercih yapma, hangi üniversite iyi ve kaliteliyse ona git lütfen sehir değil üniversite sec.
Şöyle ihtimal var:
1-Zengin değil, yalancı
2-Zengin ama düşüncesiz
3-Zengin ama cimri.
Ki maddi durumu olmayan bir insan bile senin biletini alabilir değil mi? Ben 2. Ve 3. Şık diyorum. Uzak dur

Ha bir de benim de bu kadar değil ama cimri bir sevgilim var. Eninde sonunda ayrılırken bu konuyu da önüne koydum. Şimdi dönüp bakıyorum da elin cimrisini ne çekmişim? Instagramda görüyorum millet sevgilisine neler alıyor yapiyor. Benimki demeyle bile anca yapıyordu. Muhtelemen yaşın küçük dön lütfen hatandan. Ilerde benim gibi olacaksin.

Bu adamın gerçekten iyi bir maaşla çalıştığına ayrıca iki ev kirası aldığına emin misiniz? Aşık olan biri sizi zora sokmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…