• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle düşüncesizlik olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Merhaba öncelikle musmutlu gunler:) benim canimi sıkan dert değil de bir sıkıntım var. hemen başlıyorum. Benim simdilik uzak mesafede olan bir sevgilim var. 6 ay sonra aynı şehirde yasicaz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ama sorun şu ki o hiç ince düşünceli birisi değil. Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum, ailemden para alıyorum ve kitaplar şu bu derken çok zor yetistiriyorum her şeyi. Sevgilim ise çalışıyor ve maaşı kendi söylemine göre bayağı iyi, üstelik babasından kalan 2 tane ev kirası da alıyor ona regmen hiç düşünmeden o benim sürekli yaşadığı şehre gelmemi istiyor. Ama o kadar masraf oluyor ki anlatamam. Kendisine sen gel diyince sen burada abin var gelip kalıyorsun ve benim gibi yogun işin yok diyor. Haklı biliyorum ama hiç mi düşünmüyor maddi yönu. Tüm bunları gectim geçen gun bana yılbaşında bana ne alicaksin dedi. Ben uzaktayiz diye hiç düşünmemiştim almayi ki şu sıralar ona maddi miktar ayirmam imkansiz. Bazen laf arasında bana viski al.falan bile diyor, sakasina diyordur dicem.ama 100 kere dedi... Hayır ben burada soru bankası almaya zorlanırken, her şey çok pahaliyken, bazı şeylerimden feragat etmisken o sefa içinde rahatça şunu bunu al demesi beni üzdü açıkçasi. Ki kendisi de şu ana kadar hiç hediye almadi ben aldim ona birkaç defa. Sevdiğinden aşık olduğundan eminim ama.niye böyle?

param yok de açık açık. ben olsam çat çat konuşurum yüzüne.
Ben de yüzüne dedim ki boyle bana ne alicaksin diye soru mu olur hiç ince düşünceli değilsin dedim, özür diledi sakasina sordum dedi ama sevdiğim kışınin bu pervasizligi canımı sıkti.

Sevgilisiniz ve madem birbirinizi o kadar seviyorsunuz, madden çok rahat bir süreçten geçmediğinizi ona yansıtmalısınız bence. Ufak ufak göndermeler, hani "aslında şu soru bankasını almam lazım ama neyse bir sonraki aya kalsın" gibi. Bana kalsa doğrudan konuşulmalı da, doğrudan konuşamıyorsanız en azından çektiğiniz zorlukları biraz yansıtın. O ne öyle ya direkt hediye siparişi. :63: Hediye içten gelmeli ve maddi değil manevi bir değer taşımalı bence. Mesela Cin Ali resmi falan çizin verin. :p:KK49:

Bence açıkça söyleyin bu gidip gelmelerin sizi maddi olarak zorladığını. Aslında siz demeden düşünmesi lazım ama bilemedim ince düşünmüyor pek sanırım. Hatta öküz diyeceğim kusura bakmayın. Tek taraflı fedakarlıkla yürümez ilişki. Bahaneleri bıraksın birazda o gelsin sizin şehrinize.

Sevgilisiniz ve madem birbirinizi o kadar seviyorsunuz, madden çok rahat bir süreçten geçmediğinizi ona yansıtmalısınız bence. Ufak ufak göndermeler, hani "aslında şu soru bankasını almam lazım ama neyse bir sonraki aya kalsın" gibi. Bana kalsa doğrudan konuşulmalı da, doğrudan konuşamıyorsanız en azından çektiğiniz zorlukları biraz yansıtın. O ne öyle ya direkt hediye siparişi. :63: Hediye içten gelmeli ve maddi değil manevi bir değer taşımalı bence. Mesela Cin Ali resmi falan çizin verin. :p:KK49:
Haklısıniz en iyisi alttan alta soykemek. Ben utanicagima o utansın yaşattığı sıkıntı yuzunden.

Viski al derken ? Yuh ya. Valla pesin pesin söyliceksin. Param yok. Kitaplarimi zoraliyorum. Gelip gitme masrafimi abim karsiliyo de.
Evet viski al dedi ve 300 lira viski fiyatları sanirim... Hayır abim karşılasa bile insan bir yaedimci olayım mi diye sorar çünkü parası olmayan ben tüm maddi huku çeken de ben...

İğrenç ya. "Bana şunu al" geyiği çeviren erkeklere ayrı bi alerjim var. Mide bulantısı ve kaşıntı yapıyor bende. Sağ elim tokada aşeriyor kaşınıyor.

Söyleyin ya, bu nedir? "Bana viski al" "Beyin alayım, ona daha çok ihtiyacın var" deyip terk et bu gevşeği ya.
Ya zaten yüzüne vurdum çok.iticisin diye özür diledi iki saat de yine de aklım almıyor tüm bunlari.

bu adamın sizi sevdiğinden emin misiniz diycektim ki eminim diye yazmışsınız. bir kez daha düşünün derim .Erkeklerin yaratılışına ters geldi bu istekleri bana . viski al ne demek , sizin durumunuz iyi bile olsa normal bir erkek bunu bayandan istemez. siz hediye almışsınız kaç kere o size almamış bence bu adam sizi saf buldu. tensel bir ilişkiniz varsa bunu da kullanıyordur. daha üniversite öğrencisi bir kızcağız mışsınız bu adam size mutluluk getirmez. ne eksiğiniz var sizin , sevgilileri her gün kıza çiçekler alan , o mutlu olsun diye organizasyonlar yapan kızlardan? bu adamla vaktinizden de , maneviyatınızdan da ve maddiyatınızdan da kaybetmeyin bence.

kaç yaşındasın?
üniye hazırlanıyorsun 6 ay sonra nasıl aynı şehirde olacaksınız?
sakın ondan ayrı kalmamak için sadece olduğu şehri tercih etme.
19 a giricem sınava 6 ay kaldı sonra o şehre gecicem, istediğim üniversite orada yoksa aklım.basimda neyse ki aşk uğruna gelecegimi.mahvetmem.

Ya zaten yüzüne vurdum çok.iticisin diye özür diledi iki saat de yine de aklım almıyor tüm bunlari.

Eline sağlık.
Bak bu adam bana hiç güven vermedi.
Ben böyle bi tip gördüm, besledim bilirim bunları. Sakın, sakın yavrum. Üni. okuyacaksın elin göbeklilerine mi kaldın? Sakın. Güzelce okulunu yaz, sakın bunun şehri de yazıp yakma kendini. Okulu seç, şehri değil. Sonra çok pişman olursun.

Evet eminim çok iyi hatta.
Bana öyle gelmedi pek bir sorun var yani yaşın da küçük çok dikkat et canım ögrenmen gereken çok şey var. Gercekten seven değer veren biri bu detayları hep düşünür. Bazı erkekler asalak olur ama ağzı iyi laf yapar kapılıp gidersin..

bu adamın sizi sevdiğinden emin misiniz diycektim ki eminim diye yazmışsınız. bir kez daha düşünün derim .Erkeklerin yaratılışına ters geldi bu istekleri bana . viski al ne demek , sizin durumunuz iyi bile olsa normal bir erkek bunu bayandan istemez. siz hediye almışsınız kaç kere o size almamış bence bu adam sizi saf buldu. tensel bir ilişkiniz varsa bunu da kullanıyordur. daha üniversite öğrencisi bir kızcağız mışsınız bu adam size mutluluk getirmez. ne eksiğiniz var sizin , sevgilileri her gün kıza çiçekler alan , o mutlu olsun diye organizasyonlar yapan kızlardan? bu adamla vaktinizden de , maneviyatınızdan da ve maddiyatınızdan da kaybetmeyin bence.
Ya çiçekler organizasyonlar inanin umrumda degil her konuda yardımcı ama bu maddiyat konusunda kendisi hiç sıkıntı çekmediğinden sanırım bir şeyden haberi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back