Böyle davranan bir erkekten alınacak en iyi intikam nedir?

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
Eski sevgilim kız arkadaşından ayrıldığı gibi bana mesaj attı..Evlilik hazırlığındaydılar..Bizim ayrılışımızdan 1.5 sene geçmişti, kesin bir nedeni yoktu belki bu yüzden konuşmak istedik ancak İkimiz de malesef sinirli olduğumuz için ve ben eski kız arkadaşı konusunu açtığım için tekrar tartıştık çunku hala sosyal medyada onu takip ediyordu, fotoları duruyordu "Biz konuşamıyoruz." bahanesiyle yine gitti ve aramadı..O akşam onunla görüştüm ve malesef bu bir hataydı biliyorum Onu takip ettiğimi de belli etmiş oldum kızı söyleyince O akşam kızı tüm hesaplarından sildi. Sonrasında bana yazmadı ama engelimi kaldırdı ve ben de ancak sanırım paylaştığım şarkıya mı kızdı nedir beni tekrar engelledi. Bu durumda ben de onu engelledim ve birkaç gün sonra gördüm ki eski sevgilisini tekrar takibe almış!! Fotoğrafını beğenmiş.. Bu arada bu kız da eski lise arkadaşım benim onun eski sevgilisini oldugumu öğrendikten sonra kızın yapmadığı nispet kalmadı bana karşı..Kızdan ayrıldı, benle görüştü şimdi yine kıza dönme sinyalleri veriyor ( Kız onu takip etmiyor anladığım kadarıyla da artık istemiyor (bazı toplu fotolarını silmese de) ancak Ben bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum arkadaşlar, bir insan bu kadar dengesiz olabilir mi? Yıllarca bu kadar sevmiş, önemsemiş ve kıskandığını belli etmiş olmanın karşılığı bu mu?..Artık sinir sistemimi altüst etti ( Bundan sonra artık kendimi toparlamak istiyorum. Sizce bu erkekten artık ne yapmaya çalışıyorsa alınacak en iyi intikam ne olur?

Off ne karaktersizmis kac kurtar kendini adam bos kaldikca dönüsumlu takibe aliyo seni ve o kızı hangisi tutarsa diyo heralde

senı yedekte tutuyor daha ne yapsın.adam mı kalmadı canım.mutsuzluk için bu çaba neden

Ne kadar karaktersiz biri olduğunu söyleyen çok oldu, hata bende ki defalarca şans tanıdım ama yok değişmedi ve değişmeyecek. Teşekkür ederim yorumlarınız için

Yani sizde bu konuda çok tutarlı dengeli davranmamışsınız
Adam bal arısı gibi o çiçekten o çiçeğe konuyor

Yani sizde bu konuda çok tutarlı dengeli davranmamışsınız
Adam bal arısı gibi o çiçekten o çiçeğe konuyor
Ne yazık ki öyle oldu... Sanırım bu "belki bu kez değişir" düşuncesindendi..Ne zaman kendimi toplasam hayatıma baksam geri döndü ve ben bir türlü vazgeçemedim yine görüştüm, ilk sevgilim olduğu için sanırım..Kaybetmekten hep korktum. Hayatımı kaç oldu alt üst ediyor şu anda ayrılıp bana geldiği kıza benle tartıştıktan sonra geri dönme sinyalleri var. Sosyal medyada başka kızları takip ediyor, eski sevgilisinin kardeşiyle akrabalarıyla görüşüyor dost oluyor, kendisine sorsanız hayattaki en dürüst en sadık insan..Kız görüştüğümüzü bilsin diye mesajları bile atasım var ancak kendimi o konuma düşürmek istemiyorum fakat o da o kız da beni o kadar sinir ediyor ki..Bana yaptıklarını hazmedemiyorum artık psikolojik destek alacak duruma geldim.

Ondan hayir gelmez. Alacağın en büyük intikam tepkisiz kalmak ve onu unutmaktir. Bir insandan intikam almak icin dahi bur seyler yapıyorsan onun icin ugrastigin anlamina gelir ve karsi taraf kendini bir halt sanar. Ama umursamaz ve mutlu bir sekilde yoluna bakarsan o zaman hasetinden catlar

Şükretmelisin kurtulduğun için ondan...

Hiç boş durmuyor maşallah...
Daldan dala zıp zıp...

Hayatında ona yer vermeyerek, mutlu mesut yaşayarak intikam almış olursun zaten...

Çok teşekkürler yorumunuz için ☺

Yorumunuz için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…