- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
Eski sevgilim kız arkadaşından ayrıldığı gibi bana mesaj attı..Evlilik hazırlığındaydılar..Bizim ayrılışımızdan 1.5 sene geçmişti, kesin bir nedeni yoktu belki bu yüzden konuşmak istedik ancak İkimiz de malesef sinirli olduğumuz için ve ben eski kız arkadaşı konusunu açtığım için tekrar tartıştık
çunku hala sosyal medyada onu takip ediyordu, fotoları duruyordu "Biz konuşamıyoruz." bahanesiyle yine gitti ve aramadı..O akşam onunla görüştüm ve malesef bu bir hataydı biliyorum
Onu takip ettiğimi de belli etmiş oldum kızı söyleyince
O akşam kızı tüm hesaplarından sildi. Sonrasında bana yazmadı ama engelimi kaldırdı ve ben de ancak sanırım paylaştığım şarkıya mı kızdı nedir beni tekrar engelledi. Bu durumda ben de onu engelledim ve birkaç gün sonra gördüm ki eski sevgilisini tekrar takibe almış!! Fotoğrafını beğenmiş.. Bu arada bu kız da eski lise arkadaşım benim onun eski sevgilisini oldugumu öğrendikten sonra kızın yapmadığı nispet kalmadı bana karşı..Kızdan ayrıldı, benle görüştü şimdi yine kıza dönme sinyalleri veriyor
( Kız onu takip etmiyor anladığım kadarıyla da artık istemiyor (bazı toplu fotolarını silmese de) ancak Ben bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum arkadaşlar, bir insan bu kadar dengesiz olabilir mi? Yıllarca bu kadar sevmiş, önemsemiş ve kıskandığını belli etmiş olmanın karşılığı bu mu?..Artık sinir sistemimi altüst etti
( Bundan sonra artık kendimi toparlamak istiyorum. Sizce bu erkekten artık ne yapmaya çalışıyorsa alınacak en iyi intikam ne olur?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)