• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle çıkan var mı? Adet 1 gün gecti

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin 🙏🏻

Hiç umudum yok ama bakar mısınız sizde 4 yıldır bekliyorum

Bu arada adet sancım var dün olmam gerekiyordu olmadim

Bu ay gynoseed jel kullanmıştım ovülasyon testi yapmıştım tüp bebek yaptırdım daha önce tutmadı

Eklentiler

• E9A9A4F4-FC09-46B6-AEB2-A18D1E2F7F4F.jpeg
    E9A9A4F4-FC09-46B6-AEB2-A18D1E2F7F4F.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 209
Merhaba arkadaşlar ramazanın nuru bereketi üzerimize olsun rabbim evlat isteyenlere aratmadan buldursun insallah amin 🙏🏻

Bu ay gynoseed jel kullanmıştım ovülasyon testi yapmıştım tüp bebek yaptırdım daha önce tutmadı
Çok silik görünüyor ama olma ihtimali çok yüksek beta hcg değerin düşükse o yüzden böyle çıkmış olabilir bu değer çok çabuk artıyor bence bir gün sonra bir daha tekrarla daha biraz daha netleşebilir eğer yok olursa zaten gebelik yoktur veya emin olmak için kan testi yaptır benim de ilk hamileliğimde seninkinden bir tık daha belirgin ama silik bir çizgi çıkmıştı iki gün sonra kan testi verdiğimde 672 çıkmıştı ama malesef 2aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum şimdi ben de bekliyorum umarım güzel bir haber alırsın 🙏🏻

innnnşalllaaahhhh vardır 🤲 kesin konuşamam duadan baska. rabbim göz aydınlığı versin insallah canım kan ver daha sağlıklı olur

Allah razı olsun arkadaşlarım tüp bebek aşılama çatlatma her şeyi yaptım bu zamana kadar defalarca
Ama bu ay Meryem süresi Yasin tebareke amme düzenli ilerledim cumalari 1000 tane ya evvel çektim Allahım kurban olduğum Ramazan hürmetine nasip etsin hepimize amin ❤️🙏🏻

çok silik çıkmış beta daha düşükken böyle çıkıyor bir tane daha yapın eğer yine silik çıkarsa kan verin derim. benimde kaset testim silik çıktı 35 ile öğrendim. inşallah hayırlı haberler alırsınız

kaç dakikada çıktı canım? Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
İlk 5 dk içinde çıktı ama bilmiyorum ki yaptım çektim foto ise geldim ne olacak ne bitecek bilemiyorum daha önceki kayıplar sebebi ile heveslenemiyorum şu an Allah yardım etsin 🤍
Amin insallah

İlk 5 dk içinde çıktı ama bilmiyorum ki yaptım çektim foto ise geldim ne olacak ne bitecek bilemiyorum daha önceki kayıplar sebebi ile heveslenemiyorum şu an Allah yardım etsin 🤍
Amin insallah
Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir bende daha önce iki kez düşük yaptım bende heveslenemiyorum artık ikinciye

bnşmde bat günümde böyleydi ertesi gün 27 ile öğrendim :)

Yaaa insallah insallah aminnnn insallah vardır bebek, yıllardır test yapa yapa umutlana umutlana. Persian oldum.
Arkadaşlarımın hepsinin bebeği oldu veya hamile kendimde sorun araya araya çok yıprandım insallah bu sefer üzülmem hiç birimiz üzülmeyiz cokkkk amin

Tebrik ederim hamilesinnnn😍

Bu teste göre gebesin caniksss hayırlı olsun

Back