How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi böyle bişey mümkün mü sizce

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kocayanak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
194
1
96
48
Ankara
5 .5 aylık kızım var bu saatten sonra emzik alırmı sizce yada bunu başaran varmı bu aya kadar paek sıcak bakmamıştım ama şimdi bagri uyuturken alsın istiyorum ruhen ve bedenen çok yoruldum tek başıma

cnm deneyebilirsinn uyurken ver ağzına alabilir belkii..
benim kızım doğduğundan beri alıyo ama sadece yatarkenn..

canım merhaba benim kızım 7 aylık olana kadar ağzına bile sürmedi. birgün birden ağzına verdim ve aldı alış o alış şimdi 1 yaşında ve meme ağzından düşmüyor.bence denemeye devam et özellikle geceleri uykuya dalacağı sırada belki alır

valla benim oğluma aldıramadık bir türlü 4buçuk aydır,sinirliyken falan deniyorum hışımla çiğniyor :) ama emmiyor emziği,haliyle ben bırakınca düşüyor ağzından...
keşke becerebilsek alıştırmayı,en azından uykuya dalarken kullanırdık diyorum.

bende 3 Aylıkken başardım..ama yılmadan eşimle hergun yarım saat o yarım saat ben ugrastım..şimdi çok bayılmasa da uykuya gecerken alıor ve sonra hemen dısarı fırlatıor...2 ay daha emsın.sonra vermıycem..

bizde oğlumu 5,5 aylıkken alıştırdık emziğe...annem bir gün denemiş tutmuş:) sonrası daha kolay oldu tabi..

allahtan emzikten vazgeçtirirken de çok zorluk çekmedik...

benim kızım 7 aydan sonra aldı, aynen benim de bigün annem evdeki emziğini denemiş uyutmaya çalışırken o da almış... emzik de en küçük boy chicco nun, şimdi 9 aylık hala onu emiyo çok komik, minicik bişey...

5 .5 aylık kızım var bu saatten sonra emzik alırmı sizce yada bunu başaran varmı bu aya kadar paek sıcak bakmamıştım ama şimdi bagri uyuturken alsın istiyorum ruhen ve bedenen çok yoruldum tek başıma

merheba benimde 3.5 aylık kızım var ne aptıysam almadı ne emzik ne biberon bende uğraşıyorum ama sanırım en başta 2-3 günlükken başalmak gerekiyodu üstelik karnı tokken kızım beni emzik gibi kullanıyo süt gelince sinirlenip bağırıyo bana :kedi:bende şaşırdım ne yapsam diyeCADIARZU

kızlar kızım üç buçuk aylıkken alıştı emziğe ama latesk olanını aldı silikon almadı şimdi silikon emziğe geçtik

niye ısrarla emzik almasını istiyorsun?
almasın,faydalı bişi değil bu.
sonrada bıraktırmaya uğraşaksın,bırakmayınca da diş yapısı bozulacak.
benimde oğlum almadı yalancı emzik,hiç ısrar etmedim.
şimdi iyikide almamış diyorum.eline diş kaşıyıcılarından ver onlarla oyalanıyorlar zaten.

arkadaşım ben 2 ay kadar emzik vermedim herkes bişey söyledi
aman alışsın emzige rahat edersin hiç sesi çıkmaz hep emer dediler
istemedim srekli agzında emzikle gezmesin dedim
ve 2 aylıkken sadece uyuyacagı zaman vermeye başladım
öylede alıştı şimdi sadece çok uykusu geldiginde uykuya geçmek üzereyken alıyor
çok uykulu anlarında verirsen alışır

bu emzik olayı bize de sorun..doğduğundan beri almadı..4 farklı emzik denedik..şimdi 3buçuk aylık..denesem mmi ki ben dekafamçokkarıştı

oğlum 13 aylık hiç emzik almadı bende zorlamadım açıkcası , emme konusunda çok inatçı hala deli gibi anne sütü alıyor , dışardayken bile uykusu geldiğinde memeee diye saldırıyor bana.. çok zorlanıyorum ama bi süre daha devam edicez sanırım böyle :(

benim kızımda 20 kadar emdi sonra bıraktı
şimdi 4 aylık
ara ara deniyorum almıyo
aslında sürekli diil ama uykuya dalarken bile alsa ii olur
büyük kızım 15 aylık oluncaya kadar emdi emzik dişleri de bozulmadı üstelik hiç de zor bırakmadı
3 gece huysuzlandı o kadar

oğlum 13 aylık hiç emzik almadı bende zorlamadım açıkcası , emme konusunda çok inatçı hala deli gibi anne sütü alıyor , dışardayken bile uykusu geldiğinde memeee diye saldırıyor bana.. çok zorlanıyorum ama bi süre daha devam edicez sanırım böyle :(

canım ne güzel işte emiyorseni en 5dakka emsin diye gözününiçine bakıyorum aglaya glaya akıyo ve 6,5 aylıgız daha 2ayından beri öyle hep isterdim öyleolsun

benimki ilk dogdugün almaya başaldı ve sonuç beni emmiyo dogru dürüst ama onu cagur cagur ettiriyo agzından ayırmıyo gecleride onla uyuyo düşünce uyanıyo

oglum dogunca alisti
kizimada vermek istemedim
oglu mgece boyunca agzindan birakmazdi 2 yasina kadar da emdi.sabahlari kalkinca agzi plastik kokuyordu.o an yeter dedim ve biraktirdim.faydali birsey degil bos ver alismasin.disleri egri geliyor birde konusmasi kötü oluyor

Back