K Kacanayna 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2017 35 8 1 28 22 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kacanayna #1 İyi akşamlar herkese, iki kere aralıklı zamanlarda vajinamdan gaz çıktı. Böyle bişey mümkün mu? Hic cinsel iliski yaşamadım? Neden kaynaklanıyor olabilir??
İyi akşamlar herkese, iki kere aralıklı zamanlarda vajinamdan gaz çıktı. Böyle bişey mümkün mu? Hic cinsel iliski yaşamadım? Neden kaynaklanıyor olabilir??
Brokly Her şey olacağına varır Kayıtlı Üye 14 Mayıs 2017 1.780 2.276 133 22 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kacanayna #2 Duyduğum kadarıyla ,ilişki sırasında vajinanın hava alması sonucu böyle sesler Çıkabilmekte .sorun yok yani.
Duyduğum kadarıyla ,ilişki sırasında vajinanın hava alması sonucu böyle sesler Çıkabilmekte .sorun yok yani.
S Spizella Realist Pro Üye 27 Ağustos 2017 16.396 37.370 598 22 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kacanayna #3 ilişki olmasa da olabilir. sıkıntı yapmayın regl dönemlerimde olur benim de ama ilişki esnasında olunca pek bi komik oluyor :)
ilişki olmasa da olabilir. sıkıntı yapmayın regl dönemlerimde olur benim de ama ilişki esnasında olunca pek bi komik oluyor :)
K Kacanayna 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2017 35 8 1 28 22 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Kacanayna #4 Spizella .!.: ilişki olmasa da olabilir. sıkıntı yapmayın regl dönemlerimde olur benim de ama ilişki esnasında olunca pek bi komik oluyor :) Genişletmek için tıkla... ilişki sırasında olurmuş da boyle olunca korktum ses de cikmiyo sjsns
Spizella .!.: ilişki olmasa da olabilir. sıkıntı yapmayın regl dönemlerimde olur benim de ama ilişki esnasında olunca pek bi komik oluyor :) Genişletmek için tıkla... ilişki sırasında olurmuş da boyle olunca korktum ses de cikmiyo sjsns