Kızlar ocak ayında adet oldum normal düzeyde neyse içimde hep birşey vardı adetliyken test yaptım ve ilk defa 2. Çizgi çıktı neyse adetken test yapanlar da oluyormuş ama ben yinede ihtimal vermedim daha sonra adetim bitti ve 5 6 tane test yaptım hepsinde 2. Çizgi silik çıktı daha sonra bu ay adetim 3 gün geçiti ve afet olmadan önce yine test yaptım ve 2. Çizgi yine silikti daha sonra adet oldum 3. Gün neyse yine test yaptım ve yine 2. Çizgi vardı hemde bir öncekinden daha koyuydu yine görülüyordu ilk gece kanamam aşırı azdı sonra bişekilde yine oldu kanamam bilmiyorum milyon defa test yaptım tesleri yapıp 2. Çizgi çıkm iasa bile atmıyorum aradan 2 gün geçse yine de çizgi olmuyordu bunlar neden böyle hadi diyelim test bozuk hepsi mi bozuk hepsi farklı yerlerden aldım bilerek ve markalarda değişik hiç bir şey anlamadım adetli olup hamile olanlar var heskes hamile olunca adet görmüyor diye bişey de yok 9 ay kanaması olanlar bile var duydum çevrem de de bilmiyorum ama 2. Çizgi çok et çıkmadı silikti ama vardı kime gösterdiysem herkes gördü acaba kimyasal gebelikmi diye de düşünmüyor değilim lan vermeye gittik geçen doktorumuz yoktu bir dahada nasip olmadı giderim çıkmaz diye de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım çocuk çok istiyoruz ama ilk defa bu kadar üstteliyorum her ay yapardım adet olurdum biterdi Bi sonraki ay bakardım bilmiyorum balla başına böyle bişey gelen varmı birde vajinismus hastasıyım hastalığımı az çok yenmeye başladım süper ilişki yaşamıyorum ama Bi şekilde bişey iler oluyo bazıları sürtğbmeyle bile hamile kalıyormuş yeteri Allah yazsın bilmiyorum başına böyle birşey gelen varsa lütfen yazsın