Böyle birşey ilk defa başıma geliyor bilen biri yazsın lütfen

maviis55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
196
39
Kızlar ocak ayında adet oldum normal düzeyde neyse içimde hep birşey vardı adetliyken test yaptım ve ilk defa 2. Çizgi çıktı neyse adetken test yapanlar da oluyormuş ama ben yinede ihtimal vermedim daha sonra adetim bitti ve 5 6 tane test yaptım hepsinde 2. Çizgi silik çıktı daha sonra bu ay adetim 3 gün geçiti ve afet olmadan önce yine test yaptım ve 2. Çizgi yine silikti daha sonra adet oldum 3. Gün neyse yine test yaptım ve yine 2. Çizgi vardı hemde bir öncekinden daha koyuydu yine görülüyordu ilk gece kanamam aşırı azdı sonra bişekilde yine oldu kanamam bilmiyorum milyon defa test yaptım tesleri yapıp 2. Çizgi çıkm iasa bile atmıyorum aradan 2 gün geçse yine de çizgi olmuyordu bunlar neden böyle hadi diyelim test bozuk hepsi mi bozuk hepsi farklı yerlerden aldım bilerek ve markalarda değişik hiç bir şey anlamadım adetli olup hamile olanlar var heskes hamile olunca adet görmüyor diye bişey de yok 9 ay kanaması olanlar bile var duydum çevrem de de bilmiyorum ama 2. Çizgi çok et çıkmadı silikti ama vardı kime gösterdiysem herkes gördü acaba kimyasal gebelikmi diye de düşünmüyor değilim lan vermeye gittik geçen doktorumuz yoktu bir dahada nasip olmadı giderim çıkmaz diye de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım çocuk çok istiyoruz ama ilk defa bu kadar üstteliyorum her ay yapardım adet olurdum biterdi Bi sonraki ay bakardım bilmiyorum balla başına böyle bişey gelen varmı birde vajinismus hastasıyım hastalığımı az çok yenmeye başladım süper ilişki yaşamıyorum ama Bi şekilde bişey iler oluyo bazıları sürtğbmeyle bile hamile kalıyormuş yeteri Allah yazsın bilmiyorum başına böyle birşey gelen varsa lütfen yazsın

Gittik doktor yoktu daha sonra eşimin işinden dolayı gidemedik vrmde tek gidemedim nasip olmadı o yüzden ama en kısa zamanda gidicem
Yani gidin mutlaka enazndan içinz rahat eder.. Ben yaşamadım böyle brşy bilmiyorum sürtünmeyle olcağına ihtimal vermiyorum ama testlern pozitif çkması da merak uyandırdı bir an önce gerekirse yarın gidin derim

Yani gidin mutlaka enazndan içinz rahat eder.. Ben yaşamadım böyle brşy bilmiyorum sürtünmeyle olcağına ihtimal vermiyorum ama testlern pozitif çkması da merak uyandırdı bir an önce gerekirse yarın gidin derim
Eşimin işi dolayısıyla gidemiyorum ama en kısa zamanda gideceğim aynen bende bilmiyordum fakat doğum sayfalarında okudum garip değişik vajinismus'um ama az çok yenmeye başladık bilmiyorum Allah yazdıysa olur zaten kimyasal gebelik diye korkuyorum testler 2 gün geçsede normalde hiç bişey olmuyordu şimdi 3 4 saat geçse 2. Çizgi daha belirgin oluyo yada silik çıkıyor anlamadım garip

Eşimin işi dolayısıyla gidemiyorum ama en kısa zamanda gideceğim aynen bende bilmiyordum fakat doğum sayfalarında okudum garip değişik vajinismus'um ama az çok yenmeye başladık bilmiyorum Allah yazdıysa olur zaten kimyasal gebelik diye korkuyorum testler 2 gün geçsede normalde hiç bişey olmuyordu şimdi 3 4 saat geçse 2. Çizgi daha belirgin oluyo yada silik çıkıyor anlamadım garip
3 4 saat genelde negatif deniliyor ama bilemedim.. Eşinize mi bağlsnz tek gidin ne olacak..Hakkınızda hayrlısı olsun..

3 4 saat genelde negatif deniliyor ama bilemedim.. Eşinize mi bağlsnz tek gidin ne olacak..Hakkınızda hayrlısı olsun..
Benim ilk silik çıkıyor biraz zaman sonra 2. Çizgi koyulaşıyor evet eşime bağlıyım tek gidemem onsuz olmaz 😊 teşekkürler

Bence hemen Dr gidin. Evdeki testler gebelik olmazsa pozitif çıkmaz. Ama adet kanı görmüşsenz büyük ihtimal sağlıklı gebelik değildir. Ama düşük yapıyorsanız da kısa sürede hamile kalırsınız demektir. İnş sağlıkla kucağınıza alacağınız bebeğimiz olur. Ben de geçen ay adetten 5 gün sonra çok karın ağrısı yaşadım. Acile gidince düşük yaptığımı öğrendim. Dr zaten sağlıklı değilmiş dedi

Bence hemen Dr gidin. Evdeki testler gebelik olmazsa pozitif çıkmaz. Ama adet kanı görmüşsenz büyük ihtimal sağlıklı gebelik değildir. Ama düşük yapıyorsanız da kısa sürede hamile kalırsınız demektir. İnş sağlıkla kucağınıza alacağınız bebeğimiz olur. Ben de geçen ay adetten 5 gün sonra çok karın ağrısı yaşadım. Acile gidince düşük yaptığımı öğrendim. Dr zaten sağlıklı değilmiş dedi
Bende en kısa zamanda gidicem zsllahıb izniyle çok merak ediyorum ama nasip olmadı düşük yaptığınızı doktora gittiğiniz demi öğrendiniz

Ayrıca kadın doğuma gitmeden acile gidin. Gece gitseniz bile bakarlar. Evdeki testte hamilelik çıktı kanamam var bakar msnz derseniz bakarlar. 1 saatte çıkar sonuç

Ayrıca kadın doğuma gitmeden acile gidin. Gece gitseniz bile bakarlar. Evdeki testte hamilelik çıktı kanamam var bakar msnz derseniz bakarlar. 1 saatte çıkar sonuç
Anladım en kısa zamanda gidicem merak ediyorum gerçekten Allah bilir ama sağlıklı gebelik olmadığını düşünüyorum varsa bile her ay kaç tane test yapıyorum aradan 2 3 gün geçse bile negatifse negatif çıkıyor ama bunda hep silik daha sonra biraz zamana geçsin hafif koyulaşıyor anlamadım

Ya düsük yaptiniz parca kaldi...
Ya da normal gebelik yaşamiyorsunuz..
Ihmal etmeyin. Gebelik testini kanamaya rağmen pozitif cikaran bir kac gebelik cesidi var.
Ama en kesin cozum kan vermek doktora gitmek.

Ya düsük yaptiniz parca kaldi...
Ya da normal gebelik yaşamiyorsunuz..
Ihmal etmeyin. Gebelik testini kanamaya rağmen pozitif cikaran bir kac gebelik cesidi var.
Ama en kesin cozum kan vermek doktora gitmek.
Çeşitleri neler bilmiyorum 😔 gideceğim inşAllah

Normal adet oldunuz mu sizde gebelikte
Evet normal adetti. Evde li testlerde artk çıkmasa bile yine gidin Bi kadın doğm Dr. Ciddiye almalısınız. Benimki dış gebelik çıktı Allah muhafaza iç kanama yaptrr tüpü patlatır her şey olabilir çocuk düşünüyorsunuz ve testte pozitif çıkmış en kısa sürede de gitmek gerekir eşinizi beklemeyin gidin

Evet normal adetti. Evde li testlerde artk çıkmasa bile yine gidin Bi kadın doğm Dr. Ciddiye almalısınız. Benimki dış gebelik çıktı Allah muhafaza iç kanama yaptrr tüpü patlatır her şey olabilir çocuk düşünüyorsunuz ve testte pozitif çıkmış en kısa sürede de gitmek gerekir eşinizi beklemeyin gidin
Çok haklısınız gideceğim

X