Böyle biriyle evlilik düşünür müydünüz ?

?

• Evet

OY: 1 1,1%
  • Hayır

OY: 86 98,9%

• Ankete Katılan
    87

svln03

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2024
305
151
18
Arkadaşlar evleneceğiniz insan sevgili, saygılı, efendi biri olsa ama sabit bir işi olmasa yani bir yerde 2 sene çalışıp sonra tekrar iş arama gibi ve şartlar dahilinde onun sehrine yerleşecek olsanız, aile ve akrabalarıyla yakın ilişkide, ev kira, araba yok… Evlenir miydiniz ? Bana mantıksız geldi, ayrıldım. Evlilik düşünmediğim ve o potansiyeli göremediğim insanla konuşmayı tercih etmek istemiyorum inşallah Allah izin verirse.

Son düzenleme:
Evlilik düşüneceğim varsa da bulunduğu şehirde bir türlü dikiş tutturamayıp sonunda ailesinin kanatları altına girmeye çalışan bir bireyle sittinsene olmaz zaten.
Üstüne bir de yaşadığım şehirden ayrılıp anasının danasının bulunduğu yerde yabancı gibi hiç kalamam.

Ben evlilik düşünmezdim soru sahibi her şeyi çok belirsiz ama anlamadığım tam olarak mesleği nedir niye bir çalışıp bir çalışmıyor?
Sabir işi yok derken ankayamadım, mesleği var mı, neden 2 seneye işten çıkmak zorunda?
Özel sektörde çalışıyordu ve işinden memnun değildi, çıkacaktı. Yani yine özel sektöre gireceği için bu ihtimal hep vardı onu gözlemledim bazı olaylarda kızlar 🥲

Evlilik düşüneceğim varsa da bulunduğu şehirde bir türlü dikiş tutturamayıp sonunda ailesinin kanatları altına girmeye çalışan bir bireyle sittinsene olmaz zaten.
Üstüne bir de yaşadığım şehirden ayrılıp anasının danasının bulunduğu yerde yabancı gibi hiç kalamam.
Yok canım bu ailesinin şehrinde yaşıyordu zaten. Şu anasının danasının olduğu yerden Allah korusun hepimizi ama gerçekten haklısınız 😂

Yok canım bu ailesinin şehrinde yaşıyordu zaten. Şu anasının danasının olduğu yerden Allah korusun hepimizi ama gerçekten haklısınız 😂
Yürümez. Düzenli işi yok ayrıca onun şehrine gurbete gideceksiniz. Orda hem parasızlık hem kv ailesinin dertleri yalnızlık vs çok sıkıntılar çekersiniz gerek var mı sizce?

Yürümez. Düzenli işi yok ayrıca onun şehrine gurbete gideceksiniz. Orda hem parasızlık hem kv ailesinin dertleri yalnızlık vs çok sıkıntılar çekersiniz gerek var mı sizce?
Tam olarak bu soruyu sordum içimden kendime Allah korusun 🙏🏻

Benim kocam da böyle ama daha iyi sürekli daha yüksek maaş wldığı işi oluyor ve iş bulmadan iş bırakmıyor ama bi mesleği var vasıfsız değil

Sen ne iş yapıyorsun canim düzenli bir gelirin var mı?
İşte benim işimde de çıkma ihtimali olabilir. Sadece erkeğin bu konuda biraz daha güvence vermesini istedim. Bunun çocuğu da var, izne çıkmam da var geniş düşündüm. O kadarını isteyelim artık bence 😅 lüks bir isteğim yok düğün diye bile tutturmam 🙃

İşte benim işimde de çıkma ihtimali olabilir. Sadece erkeğin bu konuda biraz daha güvence vermesini istedim. O kadarını isteyelim artık bence 😅 lüks bir isteğim yok düğün diye bile tutturmam 🙃
İste canım ne olacak, ben senin mesleğin yoksa evlilikten önce meslek yap diyecektim. En iyileri senin olsun 🩵

Back
X