Böyle birisi narsist midir ya da karakteri nasıldır

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
329
-33
11
21
Burada bir soru paylaşmıştım eski erkek arkadaşım hakkında. Bu kişiyle ilişkiyi 3 4 gün önce bitirdik .Bende sorunlarımı dile getirdim. Asla ve asla arayarak ya da yüz yüze gelerek sorunları konuşmuyor. Bundan rahatsız oluyorum bazı laflarını düşünmeden konuşuyorsun vs diye açıklama yaptım verdiği cevap ağzımdan bazen yanlış şeyler çıkabilir kusura bakma özür dilerim. Bende doğal olarak her şey özürle düzelmez zaten şu an stresli bir dönemdeyim her şey beni kırabilir, çaban yok diye uzun uzun anlattım. Verdiği cevaplar çabam yok öyle mi vs diye soru sormak ya da sadece özür dilemek.Mesajlara aralıklı ve kısa cevap verdi. Genelde bu kişi zaten sorun çözebilen birisi değil. Fakat ben anlatıyorum buna rağmen kaçıyor ya umursamıyor bilmiyorum. Sürekli sorun çıkarıyormuşum söylediği laflar hemen beni kırıyormuş öyle dedi. Deli miyim ben de sorun olmayan lafları yanlış anlayacam bilmiyorum. En sonunda sinirlendim ve ağzımdan kötü şeyler çıktı. Bunun üzerine seninle bir gelecek düşünemiyorum ilerde de köti laflar edersin dedi. Arkadaşlar uzun uzun yazıp sorunlarımı anlatıyorum ona rağmen çözmüyor ya da ona sorun olarak gelmiyor. Şu an söylediğim lafları kendime yakıştırmadım ve üstüme ağırlık oldu. Bu duyguyu nasıl aşarım? Bu tarz bir erkeğin kafa yapısı nedir?

Burada bir soru paylaşmıştım eski erkek arkadaşım hakkında. Bu kişiyle ilişkiyi 3 4 gün önce bitirdik .Bende sorunlarımı dile getirdim. Asla ve asla arayarak ya da yüz yüze gelerek sorunları konuşmuyor. Bundan rahatsız oluyorum bazı laflarını düşünmeden konuşuyorsun vs diye açıklama yaptım verdiği cevap ağzımdan bazen yanlış şeyler çıkabilir kusura bakma özür dilerim. Bende doğal olarak her şey özürle düzelmez zaten şu an stresli bir dönemdeyim her şey beni kırabilir, çaban yok diye uzun uzun anlattım. Verdiği cevaplar çabam yok öyle mi vs diye soru sormak ya da sadece özür dilemek.Mesajlara aralıklı ve kısa cevap verdi. Genelde bu kişi zaten sorun çözebilen birisi değil. Fakat ben anlatıyorum buna rağmen kaçıyor ya umursamıyor bilmiyorum. Sürekli sorun çıkarıyormuşum söylediği laflar hemen beni kırıyormuş öyle dedi. Deli miyim ben de sorun olmayan lafları yanlış anlayacam bilmiyorum. En sonunda sinirlendim ve ağzımdan kötü şeyler çıktı. Bunun üzerine seninle bir gelecek düşünemiyorum ilerde de köti laflar edersin dedi. Arkadaşlar uzun uzun yazıp sorunlarımı anlatıyorum ona rağmen çözmüyor ya da ona sorun olarak gelmiyor. Şu an söylediğim lafları kendime yakıştırmadım ve üstüme ağırlık oldu. Bu duyguyu nasıl aşarım? Bu tarz bir erkeğin kafa yapısı nedir?
Öncelikle geçmiş olsun kendinizi kurtarmissiniz. Onun o kötü söylemlerine düşmeyin, amacı bu zaten :size kendinizi kötü hissettirmek. Yolunuza bakın kendinize odaklanın.

Bu 500 bin borcu olan ve sanal kumar oynayan kişi değil mi ?

Sakın geri dönme ,
Allah kurtarmış

burada kimse tanı koymamalı ama narsist eğilimleri olsa asla özür dilemez ya da ancak sen gitmeye kalkıp da seninle takıntısı henüz bitmediği için yalandan tutmayacağı özürler atabilirdi o da kırk yılın başı yani. ayrıca seni yaralamak için özellikle zayıf noktalarını bulup oralardan oynamıyorsa böyle bir durum söz konusu değil. sadece hatası varsa kabullenmeyip sana suç atıyor olabilir bu çok fazla insanın yaptığı bir şey. manipüle etmeye çalışmış bu da narsistik eğilim sayılabilir o da doğru gerçi. manipüle olma.

Şu an söylediğim lafları kendime yakıştırmadım ve üstüme ağırlık oldu. Bu duyguyu nasıl aşarım? Bu tarz bir erkeğin kafa yapısı nedir?
oh söyledim kurtuldum de öncelikle. sonuçta o kafasına eseni yapıyor sen niye yapmayasın abi? bana yakışmaz diye bir şey yok bazen de. sana umursamaz yaklaşan birine sorunlarını uzun uzun anlatmaya çalışma. daha fazla uzaklaştırırsın ve daha çok üzülürsün. onun hislerini düşüncelerini kişisel algılamayı bir an önce bırak ve rahatla. kafa yapısı olarak değer vermeyen erkek diyebilirim. ayrıl diye zorlamış sonra da suçu sana atmış. değer vermeyince çoğu böyle yapıyor. senden uzaklaşandan için soğusun.

h söyledim kurtuldum de öncelikle. sonuçta o kafasına eseni yapıyor sen niye yapmayasın abi? bana yakışmaz diye bir şey yok bazen de. sana umursamaz yaklaşan birine sorunlarını uzun uzun anlatmaya çalışma. daha fazla uzaklaştırırsın ve daha çok üzülürsün. onun hislerini düşüncelerini kişisel algılamayı bir an önce bırak ve rahatla. kafa yapısı olarak değer vermeyen erkek diyebilirim. ayrıl diye zorlamış sonra da suçu sana atmış. değer vermeyince çoğu böyle yapıyor. senden uzaklaşandan için soğusun.
Bende onu ayrılsın benden diye zorlamışım öyle diyor😂 normalde davranışları seviyor gibi ama sorun olduğunda her zaman böyle birisi. Bir şey desem direkt alınıp geri çekiliyor. Sorunları Hall etmeyince de ben sinirlenip küfür ediyorum finalde. Sonra da ben hakaret eden kötü davranan birisi oluyorum

Bende onu ayrılsın benden diye zorlamışım öyle diyor😂 normalde davranışları seviyor gibi ama sorun olduğunda her zaman böyle birisi. Bir şey desem direkt alınıp geri çekiliyor. Sorunları Hall etmeyince de ben sinirlenip küfür ediyorum finalde. Sonra da ben hakaret eden kötü davranan birisi oluyorum
hmmmm toksik ilişki en sevdiğim :halay: kuzum uzak dur herkes kafasına baksın ya. değmez valla. kim kimi suçluyor, kim aslında suçlu tabiri caizse at izi it izine karışır böyle ilişkilerde. gereksiz yorar, hayat enerjini sömürür. kafa kafaya verip konuşmak varken. seviyorsan iletişim ilk kural. küfür asla asla olmaz. yaşandı bitti saygısızca de ve kafada bitir bence artık.

bi de şuan düşündüm sen hassas bir dönemdeyim demişsin acaba beklentilerin de karşılanmayınca cidden üstüne gitmiş olabilir misin? diğer tarafı düşündüm aniden

bi de şuan düşündüm sen hassas bir dönemdeyim demişsin acaba beklentilerin de karşılanmayınca cidden üstüne gitmiş olabilir misin? diğer tarafı düşündüm aniden
Beklediğim bir şey yoktu ki. Sadece dediği laflar beni kırıyordu. Ayrılmadan önce ben zaten durumumu anlattım. Kötü bir zamandayım yanımda olmak istemezsen yoruluyorsan bitebilir gibisinden konuştum. Şu an onunla ilgilenemediğimi bazı zamanlar gergin olduğumu dile getirdim. Oda sabrediyorum vs diyordu. Anlattığım halde neden sabrediyorum lafı söylenir ki bir insana.

hmmmm toksik ilişki en sevdiğim :halay: kuzum uzak dur herkes kafasına baksın ya. değmez valla. kim kimi suçluyor, kim aslında suçlu tabiri caizse at izi it izine karışır böyle ilişkilerde. gereksiz yorar, hayat enerjini sömürür. kafa kafaya verip konuşmak varken. seviyorsan iletişim ilk kural. küfür asla asla olmaz. yaşandı bitti saygısızca de ve kafada bitir bence artık.
Karşimdaki kişi iletişim kıtlığı yaşıyorsa insan sinirlenir bu normal bence. Direkt sorunlarımı kafadan küfür ederek konuşmadım ki

Beklediğim bir şey yoktu ki. Sadece dediği laflar beni kırıyordu. Ayrılmadan önce ben zaten durumumu anlattım. Kötü bir zamandayım yanımda olmak istemezsen yoruluyorsan bitebilir gibisinden konuştum. Şu an onunla ilgilenemediğimi bazı zamanlar gergin olduğumu dile getirdim. Oda sabrediyorum vs diyordu. Anlattığım halde neden sabrediyorum lafı söylenir ki bir insana.
anlaşamıyorsunuz. bir önceki konunu da okumuşum şimdi fark ettim. narsist vs. bu kadar kolay meselelerde denilecek şey değil. aklın hayalin durur öyle söyleyeyim. umarım hiç başına gelmesin. anlaşamadık de ve geç.

Karşimdaki kişi iletişim kıtlığı yaşıyorsa insan sinirlenir bu normal bence. Direkt sorunlarımı kafadan küfür ederek konuşmadım ki
yok benim sınırlarım net bu konuda. ben normalde küfreden bir insanım ama ilişkide küfür şiddettir. onu da kimsenin başına gelsin dilemem. küfür no no.

Ne alaka narsistle?
Laflara sözlere çok takılıp hep düzeltme yapıyorsanız alıngansanız bıkmıştır. Ona kırıldım buna bozuldum böyle ilişki geçmez

ben vazgeçtim okudukça. bence senin iletişim problemlerin var. dostça tavsiye kendini sorgulaman lazım biraz.

Bu 500 bin borcu olan ve sanal kumar oynayan kişi değil mi ?

Sakın geri dönme ,
Allah kurtarmış

Evet o kişi en sonunda ondan ayrıldım ama ayrılırken Böyle şeyler oldu

Hem kumar oynuyor, üstüne 500 bin borcu var, sonrasında da neden böyle oldu diye sen kendini mi sorguluyorsun?
Gerçekten, bir kendinize gelin lütfen.
Kurtulduğuna şükretmiyorsun da, başka dert mi arıyorsun başına??

Hem kumar oynuyor, üstüne 500 bin borcu var, sonrasında da neden böyle oldu diye sen kendini mi sorguluyorsun?
Gerçekten, bir kendinize gelin lütfen.
Kurtulduğuna şükretmiyorsun da, başka dert mi arıyorsun başına??
Kumar oynuyır mu tam emin değilim ama 1 kere internetten oynana paralı oluna cüzi miktar yatırmıştı

500 bin borç nasıl olmuş?
1 senedir çalışmıyot nereden baksak çalışmadığım için harcamaya para yoktu çektim dedi. Çekmiş okey de şimdi başka bir işe girecekmiş eve biraz uzak acaba yeniden kredi çekip orada kiralik eve yerleşsem mi diyor.

Kumarbaz kafası..

Back
X