- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
merhaba hanımlar, öncelikle konuya din karıştırmadan yüzeysel anlatcam ve sizlerde dine girmeden yorum yaparsanız sevinirim..
bugün sevgilimle beraberdik sohbet muhabbet derken konu paraya birikime geldii..
faiz meselesi açıldı.. ve ben ilerde paramı faize çevirecegimi söyledim..
ailemin içinde de faizle parasını çevirenler var ben bunu dile getirdim vs..
bana faizin hırsızlık yapmaktan bi farkı olmadıgını söyledii..
bu lafının üstüne ben çok sinirlendim bağırdım çağırdım konu uzadıkça uzadı en son sana mı sorcam kendi para mı istediğim gibi değerlendirrim dedim..
o da bu lafıma çok sinirlendi..
kii benim hiç bi şekilde para muhabbeti yapmadıgım senin benim hesabımı yapmadıgımı bilir..
bu zamana kadar hesapları ben ondan daha çok ödemişimdir.. yeri geldi borç para bile verdim..
herneyse konu uzadı tartışma büyüdü.. ben senin düşüncene nasıl saygı duyuyosam sende benim düşünceme saygı duymak zorundasın dedim
ben bu meseleye saygı duymam ilerde evime haram para sokmam çocuklarımın bogazından geçirmem vs dedi
bende haramı düşünürsün eve gidersin içki içersin herşeyin tam mı sanki dedim
şimdi de dinime mi laf ediyosun evine git konuşmak istemiyorum dedi gittim evime
1 saat sonra aradım meşguldu telefonu. sonra msj attı annemle konuşuyodum diye bende tel kaydını silme bakcam yarın dedim. bidaha beni görebilirsen bakarsın diye cevap yazdı.
üstüne msj falan atmadım o da atmadı..
bu ne şimdi.. böyle bi meseleye saygı duymam demekle haklımı sizce ?
bugün sevgilimle beraberdik sohbet muhabbet derken konu paraya birikime geldii..
faiz meselesi açıldı.. ve ben ilerde paramı faize çevirecegimi söyledim..
ailemin içinde de faizle parasını çevirenler var ben bunu dile getirdim vs..
bana faizin hırsızlık yapmaktan bi farkı olmadıgını söyledii..
bu lafının üstüne ben çok sinirlendim bağırdım çağırdım konu uzadıkça uzadı en son sana mı sorcam kendi para mı istediğim gibi değerlendirrim dedim..
o da bu lafıma çok sinirlendi..
kii benim hiç bi şekilde para muhabbeti yapmadıgım senin benim hesabımı yapmadıgımı bilir..
bu zamana kadar hesapları ben ondan daha çok ödemişimdir.. yeri geldi borç para bile verdim..
herneyse konu uzadı tartışma büyüdü.. ben senin düşüncene nasıl saygı duyuyosam sende benim düşünceme saygı duymak zorundasın dedim
ben bu meseleye saygı duymam ilerde evime haram para sokmam çocuklarımın bogazından geçirmem vs dedi
bende haramı düşünürsün eve gidersin içki içersin herşeyin tam mı sanki dedim
şimdi de dinime mi laf ediyosun evine git konuşmak istemiyorum dedi gittim evime
1 saat sonra aradım meşguldu telefonu. sonra msj attı annemle konuşuyodum diye bende tel kaydını silme bakcam yarın dedim. bidaha beni görebilirsen bakarsın diye cevap yazdı.
üstüne msj falan atmadım o da atmadı..
bu ne şimdi.. böyle bi meseleye saygı duymam demekle haklımı sizce ?