• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir nişan yapılabilir mi? :(

Rosalie-00

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2012
1.051
1.008
333
Merhaba arkadaşlar. İçinden bir türlü çıkamadığım bir sorunum var, tecrübeli arkadaşlardan fikir almak isterim.

OYNAMA OLMAYAN BİR NİŞANDA FAZLADAN NE GİBİ ŞEYLER YAPILABİLİR? Detay vermem gerekirse...

Her zaman açık havada organizasyon yapmak gibi bir hayalim vardı. Sadece nikahla evleneceğim için (düğün istemiyorum), kına gecesi de mecburen salonda olacak, nişanımda bu hayalimi gerçekleştireyim dedim. Çok tatlı bir mekan da buldum, açık hava bol yeşillik tam istediğim gibi. Ancak..

Yola çıktığımızda 40-50 kişilik bir organizasyon planlıyorduk. Dolayısıyla U şeklinde bir masa ve edilen muhabbetlerle güzel bir gece olacağını düşünmüştüm. Fakat liste yapma aşamasına gelince o sayıyla kurtaramayacağımızı fark ettik. Şuan önümde 100 kişilik bir isim listesi, umutsuzca bakışıyoruz. 100 kişiyi U masaya oturtamayacağımı düşünüyorum. Mecburen 10'ar kişilik klasik yuvarlak masalar olacak.

Oynama meselesine gelince.. Özel bir durumum var (vefat olayı maalesef). Bu yüzden eğlence yapamayacağım. Dolayısıyla herkes oturup yemek yiyecek. Ancak bu şekilde çok sönük ve sıkıcı geçeceği kanaatindeyim. Slow müzikle 1-2 dans yapılacak, o kadar.. Bu nişanı hem kendim hem davetliler açısından daha az sıkıcı bir hale nasıl getirebilirim?

Değişik fikirler ve önerilere çok ihtiyacım var. Etrafımda herkese danıştım ve bir çözüm bulamıyorum. Lütfen bana yardımcı olun canım KK kadınları :KK43:

Şimdiden teşekkür ederim.

Derdimi anlatacağım diye yazmışım da yazmışım, baya uzun olmuş şimdiden affedin :(

Oyunlu bi nişan olmayacağı için ne olabilir ki başka bende merak ettim :)

Oyunlu bi nişan olmayacağı için ne olabilir ki başka bende merak ettim :)

Ben de işin içinden çıkamıyorum :( 3-4 kişilik bir klasik müzik ekibiyle anlaşsam onlar hafif canlı müzik çalsalar diye düşündüm ama yine de farklı bir atraksiyon olmaz gibi görünüyor :(

bunu ablam yazdı sandım bir an. aynı şeyleri yaşadınız hemen hemen. o da 50 kişilik u düzenli yemekli bi nişan dedi ama şuan 75 e çıkmış durumda. 2 hafta sonra nişanı var yemek yenecek sohbet muhabbet yüzük takılıp pasta kesilecek oynama olmıcak. sana yazarm nasıl olduğunu:dondurma::KK54:

bunu ablam yazdı sandım bir an. aynı şeyleri yaşadınız hemen hemen. o da 50 kişilik u düzenli yemekli bi nişan dedi ama şuan 75 e çıkmış durumda. 2 hafta sonra nişanı var yemek yenecek sohbet muhabbet yüzük takılıp pasta kesilecek oynama olmıcak. sana yazarm nasıl olduğunu:dondurma::KK54:

Demek ki yalniz degilmisim, ancak bir kiz kardesim yok :)

Saka bir yana, ne gibi seyler planladiniz? O kadar cok kisiyle nasil sohbet muhabbet olacak bir kopukluk yasanmaz mi? Masa duzenini nasil yapacaksiniz?

Demek ki yalniz degilmisim, ancak bir kiz kardesim yok :)

Saka bir yana, ne gibi seyler planladiniz? O kadar cok kisiyle nasil sohbet muhabbet olacak bir kopukluk yasanmaz mi? Masa duzenini nasil yapacaksiniz?
Canım ben ailemden uzakta yaşıyorm pek bilmiyorm ama ablamın cafede planladığı nişanda en sonunda bi düğün salonunun restorant kısmını tuttular masa düzeni vs nasıl olacak bilmiyorm :) nişandan sonra paylaşırım ama

Bende oynama olmasin istiyordum sevmedigim icin.
Yemek pasta yuzuk takarken anlamli bir konusma ve slayt gosterisi nisan oncesi planimdi.
Ama mekanla anlastim eger o an isterlerse muzigi degistirin biraz idare ederiz dedim.
Benim listem sizin iki katinizdan fazlaydi
O anki heyecanla kimse sohbete dalamiyor sadece cift izleniyor
Masa duzenimiz duz ve kenarda yuvarlak masalarda vardi restorant tarzi bir yerdi
Benim planimda yoktu ama bir saat kadar taki surdu o arada yemek yediler
Yuzukleri takacak kisiyi biraz bekledik
Iki saat kadarda oynama oldu ben kendime inanamadim. Olmasaydi insanlari nasil oyalardim bilmiyorum evde daha kolay ama disarda biraz zor.
Cenaze cok mu uzakti hic mi ihtimal yok bence kisa tutun ama bi parca muzik olsun

Canım ben ailemden uzakta yaşıyorm pek bilmiyorm ama ablamın cafede planladığı nişanda en sonunda bi düğün salonunun restorant kısmını tuttular masa düzeni vs nasıl olacak bilmiyorm :) nişandan sonra paylaşırım ama
O zaman nişandan sonra paylaşırsanız sevinirim, şimdiden hayırlı olsun :)

Bende oynama olmasin istiyordum sevmedigim icin.
Yemek pasta yuzuk takarken anlamli bir konusma ve slayt gosterisi nisan oncesi planimdi.
Ama mekanla anlastim eger o an isterlerse muzigi degistirin biraz idare ederiz dedim.
Benim listem sizin iki katinizdan fazlaydi
O anki heyecanla kimse sohbete dalamiyor sadece cift izleniyor
Masa duzenimiz duz ve kenarda yuvarlak masalarda vardi restorant tarzi bir yerdi
Benim planimda yoktu ama bir saat kadar taki surdu o arada yemek yediler
Yuzukleri takacak kisiyi biraz bekledik
Iki saat kadarda oynama oldu ben kendime inanamadim. Olmasaydi insanlari nasil oyalardim bilmiyorum evde daha kolay ama disarda biraz zor.
Cenaze cok mu uzakti hic mi ihtimal yok bence kisa tutun ama bi parca muzik olsun
Dediğiniz gibi ev olsa kolay olurdu ama, mecburen böyle olacak hem kalabalıktan hem de ben açık hava istiyorum diye. Maalesef hiçbir şekilde oynama yapma şansım yok, zaten sevmiyorum ama.. Babacığımı kaybettim, daha 1 sene olmadı :KK43: O yüzden istemiyorum..

O zaman nişandan sonra paylaşırsanız sevinirim, şimdiden hayırlı olsun :)

Dediğiniz gibi ev olsa kolay olurdu ama, mecburen böyle olacak hem kalabalıktan hem de ben açık hava istiyorum diye. Maalesef hiçbir şekilde oynama yapma şansım yok, zaten sevmiyorum ama.. Babacığımı kaybettim, daha 1 sene olmadı :KK43: O yüzden istemiyorum..

aklima bsy gelmedi keske yardimci olabilseydim. Fotografci oyalayabilir birde sureyi daha kisa tutabilirsiniz
birde gelen herkes bunu biliyor ve kabul ediyor dimi? Sadece sizin programinizla olmuyor ben basima gelecegi biliyordum ama hic bsy dememe ragmen beni zorla sahneye cektiler

aklima bsy gelmedi keske yardimci olabilseydim. Fotografci oyalayabilir birde sureyi daha kisa tutabilirsiniz
birde gelen herkes bunu biliyor ve kabul ediyor dimi? Sadece sizin programinizla olmuyor ben basima gelecegi biliyordum ama hic bsy dememe ragmen beni zorla sahneye cektiler
Evet tabii, herkes biliyor. Olsun siz de eğlenmişsinizdir muhakkak :) Dediğiniz gibi süreyi kısa tutabilirim.. Teşekkürler.

Evet tabii, herkes biliyor. Olsun siz de eğlenmişsinizdir muhakkak :) Dediğiniz gibi süreyi kısa tutabilirim.. Teşekkürler.

Ben eğlendim kendimi hazırlamıştım, hatta çok mutluydum düşündüğümden kat kat mutluydum.
Ben canlı müzik grubu düşündüm, hatta istek parçalar ile ortam güzelleşebilir. Masalara notluklar ile kağıtlar koyun, notluklar hediye olsun.

Ben eğlendim kendimi hazırlamıştım, hatta çok mutluydum düşündüğümden kat kat mutluydum.
Ben canlı müzik grubu düşündüm, hatta istek parçalar ile ortam güzelleşebilir. Masalara notluklar ile kağıtlar koyun, notluklar hediye olsun.

Canlı müzik grubu aklıma gelmemişti. Gerçekten güzel olabilir. Çok teşekkür ederim :)

Ben nisanimi evde yaptim hic muzik yoktu yemek sohbet muhabbet olarak akillarda kaldi.. bence gayet keyifliydi..

bir an kendim yazdım sandım ben de :-)
benim de 28 mayısta nişanım var ve aynen bahsettiğiniz gibi olacak. tek fark biz oyun olmasını kendimi tercih etmiyoruz. zaten sözlüm de ben de oynamayı sevmiyoruz o yüzden böylesini tercih ettik. hatta hala pasta kesme seramonisi olsa mı olmasa mı düşünüyoruz.
davetiyelere 19.00 yazdık başlangıç saati olarak, herkesin toplanması derken biraz ilerler zaman, e 1 saat falan da yemek faslı sürse saat 9a yaklaşır. yüzükler takılsın takı merasimi derken de 9.30 olur. sonrasında pasta servisi ve çay olacak saat 10u geçer işte o arada. sonra da herkes dağılabilir bence sıkıntısı yok :-):-)
yaklaşık 100 kişi ise zaten akraba ortamı olur,insanlar kendi aralarında sohbet muhabbetle de eğlenebilirler, illa özel bir aktiviteye gerek yok bence. fonda kendi belirlediğim hafif bir müzik de olacak işte yeter o kadar çok dert etme bence kendine, güzel gününün tadını çıkar :KK25:

bir an kendim yazdım sandım ben de :-)
benim de 28 mayısta nişanım var ve aynen bahsettiğiniz gibi olacak. tek fark biz oyun olmasını kendimi tercih etmiyoruz. zaten sözlüm de ben de oynamayı sevmiyoruz o yüzden böylesini tercih ettik. hatta hala pasta kesme seramonisi olsa mı olmasa mı düşünüyoruz.
davetiyelere 19.00 yazdık başlangıç saati olarak, herkesin toplanması derken biraz ilerler zaman, e 1 saat falan da yemek faslı sürse saat 9a yaklaşır. yüzükler takılsın takı merasimi derken de 9.30 olur. sonrasında pasta servisi ve çay olacak saat 10u geçer işte o arada. sonra da herkes dağılabilir bence sıkıntısı yok :-):-)
yaklaşık 100 kişi ise zaten akraba ortamı olur,insanlar kendi aralarında sohbet muhabbetle de eğlenebilirler, illa özel bir aktiviteye gerek yok bence. fonda kendi belirlediğim hafif bir müzik de olacak işte yeter o kadar çok dert etme bence kendine, güzel gününün tadını çıkar :KK25:

Öncelikle size de şimdiden hayırlı olsun. Teşekkür ederim :) Evet sanırım biraz fazla büyüttüm. Üstelik dediğiniz gibi oynamayı biz de sevmiyoruz. Peki masa düzenini nasıl yapacaksınız? Ayrı ayrı masalar olacak sanırım? Bir de bu gelin damat masası olayı beni çok geriyor :D Olmaz mı şöyle arkadaşların masasında falan otursak? Siz nasıl yapmayı planladınız?

100 kişinin hepside gelecek değil ya gelmeyenler olur elbet.
başka mekan bul bir sürü sosyal tesis var canım.

Öncelikle size de şimdiden hayırlı olsun. Teşekkür ederim :) Evet sanırım biraz fazla büyüttüm. Üstelik dediğiniz gibi oynamayı biz de sevmiyoruz. Peki masa düzenini nasıl yapacaksınız? Ayrı ayrı masalar olacak sanırım? Bir de bu gelin damat masası olayı beni çok geriyor :KK70: Olmaz mı şöyle arkadaşların masasında falan otursak? Siz nasıl yapmayı planladınız?

masa düzeninde mekanı göz önünde bulundurunca ancak 6 yada 8er kişilik dikdörtgen masalar olabiliyor, herkes dilediği gibi otursun ben masa düzeni yapıp herkesin yerini belirlemek istemiyorum. gelin damat masası da mecbur yapılacak ama ben arkadaşlarımı hemen yakınımızdaki bir masaya oturtup çoğunlukla orada takılmayı planlıyorum :KK45:

100 kişinin hepside gelecek değil ya gelmeyenler olur elbet.
başka mekan bul bir sürü sosyal tesis var canım.
Mekanla ilgili bir sıkıntım yok, çok içime siniyor :)

masa düzeninde mekanı göz önünde bulundurunca ancak 6 yada 8er kişilik dikdörtgen masalar olabiliyor, herkes dilediği gibi otursun ben masa düzeni yapıp herkesin yerini belirlemek istemiyorum. gelin damat masası da mecbur yapılacak ama ben arkadaşlarımı hemen yakınımızdaki bir masaya oturtup çoğunlukla orada takılmayı planlıyorum :KK45:
Teşekkürler fikirleriniz için :)

hafif bir müzik olmayacak mı yemek yerken falan. süreyi uzun tutmazsınız. yemek yüzük misafirlerle konuşma falan derken geçer bence zaman..

Back