Böyle bir kötü niyet, nefret sahibi insanla nasıl başa çıkılır ki?

ailem böyle bişeyi asla kabullenmez ben de istemem zaten herşey olması gerektiği gibi olsun... ben onlardan ne altın ne eşya hiçbişey istemiyorum sadece o günde eşimin yanında dursunlar, onu yalnız bırakmasınlar yeter

O zaman baski uygulayacajsin, babana olanlari anlat hatta kizkardesinin dugununu ertelesinler dediklerini soyle. Baban esinin babasiyla gorussun. Zaten dugune yardim etmeyiz demisler. Ailen altindan kalkabilecek mi? Sormayacaklar mi bu oglanin ailesi nerede diye. Bence ailen ugrasssin agirligini koysun siz kiz evisiniz istediginizi bu sekilde yaptirin o zaman.

biz baştan beri zaten herşeyimizi kendimiz üstleniyoruz maddi anlamda. ne kendi aileme ne onlara yük olmıcaz Allahın izniyle ama manevi olarak aile desteği aranmaz mı? anne baba hakkı var bi kere.ben nişn kıyafetimi bile kndim aldım sağolsunlar onlar geldiler iştirak ettiler o bile yetiyo. ağzıma bile almadım. benm kıyafetm ağızlarına almazlarkn kızlarına herşeyin en pahalısını aldırdılar hiçbişey demedim.. tek beklentim oğullarına bu sahipsizlik duygusunu yaşatmamaları. sevdiğimi böyle üzüp canını yaktıkça onlar, ben çook daha uzaklaşıcam hepsinden

bence hepinizde genel bi iletişim problemi var.büyük-küçük herkes kendi başına kararlar alıp uygulamaya çalışırsa sonu böyle oluyor demek ki..sana bir tavsiye görümcenden uzak dur ve ailevi işlere çok fazla karışma.sonra ilerde başın ağrıyabilir.

Zaten demiş iletişim problemleri var diye. Oğullarının aramadığı 10 günlük süre içinde kızkardeşin söz ve düğün tarihini belirlemişler uzakta olan nişanlı oğullarına danışmamışlar bile. Hep ailenin hatası, abine de soralım demezsen o kızkardeş abisini ipler mi hiç? sanırım kızlarının tepkisinden korkuyor aile ve huyuna çok gidiyorlar, abiden çok onun sözü geçiyor. Bana öyle geldi. Bence de görümceden uzak dursun bu konu dahil aile ile kendi konuşmaya kalkmasın. Normal konuşmayı bile görümcesi üzerime yürüdüler beni döveceklerdi diye anlatmış.

Son düzenleme:

Cok yanlis yapiyorsun kiz tarafi olarak... senin ihtiyacin oldugundan degl AMA SEN kiz tarafisin. Herseyi kendin ustlenir hicbirsey beklemezsen yrin birgun bize bedvaya geldin sen derler kiymetinide bilmezler.Sana Allah razi olsun mu diyeceklerini saniyorsun. Sonucta kiz aliyorlar elbette para harcayacak dugun yapacaklar. Bunlar adettendir , istemeli ve yaptirmalisinda.Sizde iki dugun yapicaksiniz onlarda bir zahmet onlar cebini eline atsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…