E pardon ama sen de nişanlınla kimseye sorup danışmadan düğün tarihine karar vermişsin.
Madem "bir sen varsın" yapın düğününüzü kendi başınıza; ailesine ne hacet.
Karar alırken aile büyüklerine de danışmanız gerekirdi. İnsanlar bir söz vermişler. Kimsenin kimsenin evliliğini engelemeye hakkı yok. Ne siz benim mazaretim var önce ben diyebilirsiniz ne de görümceniz acele edince "azmış" olur.
İletişimsizlikten kaynaklanan bir sorun olmuş. Güzellikle çözülebilir. Sizin nişanlılığınız uzayacağı için size öncelik verilebilir. Ama bırakın bu tarih mevzusunu nişanlınız ailesiyle kendi halletsin siz araya girmeyin. Gerekirse sizin aileniz ve nişanlınızınki konuşsun halletsin.
ailenizin bu olanlardan haberi var mı?
azgın görümce,ne acalesi varsa
aynen öyle benm bildiğim bi genç ille de evlencem önce ben diye tutturmaya utanır ya ne koca meraklısıymş anlamadım gitti
yani ne kadar ayıp ya bu söyledikleriniz
sizler de azgın olduğunuz için evlendiniz sanırımhaa bi de koca meraklısı
hazalelif, ''benim için yalnız sen varsın, onları sildim '' diyen eşinize inanmayın..Yarın ufacık bir barışma olsun o olaylar asla yaşanmamış gibi olur.
Onlar aile, hiçbir şey bu gerçeği değiştiremez.
Hatta bu konulara çok karışmayın, bırakın nişanlınız nasıl halledecekse öyle halletsin.
Nişanlınızın bu sözleriyle, o üzülmesin diye kendinizce destek olacaksınız.
Yaptığınız ufak bir hatada ömür boyu bu söylenecek size.
Bu yüzden bence müdahale etmeyin..
Abisine bunu yazan görümceniz abisiyle görsün hesabını.
..
Düğünler aynı zamana gelse ne olacak ki, anlamadım ben orasını..Masraftan dolayı mı ?
nişanlın ile ailesi arasına sakın girme... kardeşler arasına da girme...
bütün söylenenler ve yapılanlar unutuluyor. ama senin söylediklerin unutulmaz.
su akar yolunu bulur, sen nişanlılığın tadını çıkar.
bu günler daha gelmez. ailenle, nişanlınla, dostlarınla günlerini güzel geçirmeye bak...
Allah mesut etsin.
nişanlın ile ailesi arasına sakın girme... kardeşler arasına da girme...
bütün söylenenler ve yapılanlar unutuluyor. ama senin söylediklerin unutulmaz.
su akar yolunu bulur, sen nişanlılığın tadını çıkar.
bu günler daha gelmez. ailenle, nişanlınla, dostlarınla günlerini güzel geçirmeye bak...
Allah mesut etsin.
tabiki hayır ama sadece 15-20 gün olsa düğünü yani sömestr tatilinden önce ya da sonra olsa hiç bunlar yaşanmayacak. sebebi de biz öğretmeniz ancak bu tatilimiz var yılın ortasında düğün yapamayız ki? ille de bu 15 gün diye diretmesi apaçık art niyet. 2 haftanın içinde 2 düğünü yapmak onların bileceği iş benm için tabiki farketmez..
valla bana apaçık iftira atan birine bırakın da bu kadar laf söyleyeyim kuyruk acısıyla. o bizim yaptğmz bohçaya dil uzatabilecek kişi değilken kaynana tavırlarına giriyor ve karnının ağrısı da nişanlımın beni ezdirmeyişi. ben herkesi yalanıyla art niyetiyle Allah a havale ediyorum
benim anlamadığım düğün gününe siz karar veriyrsunuz da,neden ailesinin arayıp düğün gününü sormalarını bekliyrsunuz.arayıp söylemesi gereken nişanlınız.nişanlınızın hatası bunlara sebep olmuş.üstelik anne babayı küçükler arar.büyüklerin aramasını beklemeyin.
ayrıca ailesini bu kadar çabuk silebilen birisinin ileride sizi silmesi de kolay olur
benim anlamadığım düğün gününe siz karar veriyrsunuz da,neden ailesinin arayıp düğün gününü sormalarını bekliyrsunuz.arayıp söylemesi gereken nişanlınız.nişanlınızın hatası bunlara sebep olmuş.üstelik anne babayı küçükler arar.büyüklerin aramasını beklemeyin.
ayrıca ailesini bu kadar çabuk silebilen birisinin ileride sizi silmesi de kolay olur
Nişanlınız ailesiyle görüşmezse hoşunuza gidecek sanırım
Kendi ailesine saygısı olmayan,silip atan sizin ailenize de saygı göstermez aslında[/QU
nişanlım şu an mahvolmuş durumda kusura bakmayın ama öncelikle bunu ona yaşatanları değil, onu düşünmek durumundayım.. bu ailesiyle ilk sıkıntısı değil zaten ben hep olumlu ılımlı yaklaştım ama bu kez bana da yapılan bi haksızlık var üzerime atılan bi iftira var. ben onların her ayıbının üstünü örttüm hiç laf dedirtmedim kendi aileme etrafa karşı bi çok yönden eksikleri vardı. ama onlar böyle haksızlık yapnca gönlüm doğrulmaz artık onlara. evlatlarıyla iyi olsunlar ben de bunu isterim ama benden kimse samimiyet beklemesin saygıda kusurum olmaz ama samimiyet bi daha asla...
ılımlı,olumlu olun..en strestli dönemler düğün tarihi belirlemeler..siz ılımlı olun,nişanlınıza herşey düzelir hayırlısı sen sıkma,üzülme deyin.sömestr olmasada tayini çıktıktan sonra yapın düğününüzü çok fazla kaybedeceğiniz bir durum yok..düğün tarihine karar verilirken kimseninde danışıp onay alması gerekmez.eşinizinde ailemi sildim demesiyle aileler silinmez kırılmıştır,üzülmüştür olabilir..siz yaza düşünürken sömestri çıkarmışsınız bu durumda görümcende haklı..nişanlını yumuşatmaya bak,küslükler içinde kurulmasın yuvalarınız..bir arkadaşım kardeşiyle 1er hafta arayla evlendiler,hiç olmadı sizde öyle yapın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?