- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
-
Keşke kayınvalideni arayıp bu konuda yüz göz olmasaydın.
Ben bir konu açmıştım,aynı senin gibi olayın verdiği tazelikle kayınvalidemi arayayım mı söyleyeyim mi diye burdaki arkadaşlarla paylaştım.
İnan fikrimi tamamen değiştirip konuyu kapadım ve kayınvalidemi aramadım.
arasaydım,tatsız şeyler olacaktı,iki tarafta kırıcı olacaktı ve herşeyden önemlisi eşim üzülecekti.
bunu hiç istemedim.
iyiki kayınvalidemle konuşmamışım.
şuan mesafeli ve olması gerektiği gibi bir ilişkimiz var.
henüz 6 aylık evlisin,keşke bu kadar açılmasaydın...
kıyafetini beğenmiyor mu he de geç,gene kendi beğendiğini giy.
daha neler göreceğiz kim bilir...
sen mesafeni koy,çocuğunada eşinizle birlikte karar verdiğiniz ismi koyun.
o alır mesajı zaten.
eltimin oğlu oldu. kayınbabamla kendi babasının adını birleştirip koycaktı. istemediler. kendi adları iki tanemiymiş de öyle koyacaklarmış. adımızı koymayın aydın koyacak dediler. her gittiği yerde aydın bizim adımızı koyar diyorlarmış. Allah var kayınbabam çok iyi. ben adını ben gerçekten koyacam ama kv.nin ismini istemiyorum.
benim de adım babannemin adı. evlendim soyadım değişti. hiçbi eser kalmadı üzerimde babaanemden. ki ben hep modern isimlere imrenmişimdir
bide yine koyacaktım onun adını ama bu ufak da olsa bu yaptıkları kırdı beni. eşim de adlarını koymazsa kendi öldürürüm seni boşarım yine onların ismini koyarım diyor. bnde altttan onlara bildireyimde beklemesinler istedim.
çok muhbbet tez ayrılık...
sorun saçımı beğenmemesi filan değil. bunları kırıcı bi şekilde söylmesi. ve o kırıcı bakışı ki o bakışı tahmin edemezsiniz.
eşim isim konusunda netleştirecek bişe yok diyor. zaten yterince netmiş. dediği isimler olacakmış.
eşimi ikna etme gibi bi şansım yoktu. kv mi şimdiden beklentisini yok edeyim dedim.
bunlar sorun olmasınki yarın stressiz bi hamileliğim olsun istiyorum. burda stresle geçirilen hamileleikleri okudum. olan bebeğe oluyor. o etkileniyo eşler kv.ler yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?