- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Hayırlısı diyelim cnm. Bu arada sende hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)Onlar farkediyor Can'ım ama iş işten geçtiği için hamile kalıyorlar arkadaşımda öyle hamile kaldı hemen farketmiş ama elden ne gelir
Amin Can'ım . Bu Arada korkma yani benim büyük 20 aylık ben 14 haftalık gebeyimHayırlısı diyelim cnm. Bu arada sende hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)
Ayy senin bebis te Küçükmus daha. Isteyerk mi oldu cnm 2.ci hamilelikAmin Can'ım . Bu Arada korkma yani benim büyük 20 aylık ben 14 haftalık gebeyim
EVet tamamen isteyerekAyy senin bebis te Küçükmus daha. Isteyerk mi oldu cnm 2.ci hamilelik
Ayy ne güzel cnm Rabbim size bagislasin ikisini de :)EVet tamamen isteyerekkızım yalnız büyümesin diye
Ama adeti hiç geçmezdi erken olur geç olmazdı. Neyse bakalım belli olur birkaç güne :)Yok canim içini ferah tut değilsinizdir
Kızlar ben hala adet olmadım yaa
Dün test yaptım negatif idi. Evde idrar testi yaptım. Emziriyorum cnm ama benim kendimi bildim bileli doğumdan sonra bile erken olur geç olmam. O beni korkutuyorEmziriyorsan gecikme olabilir belki test yaptinmi
Aynen cnm Hayırlısı. Pazartesiye kadar beklicem olmazsam gidip kan vereyim. Inşallah bende ablan gibi olurumbenimde ablamın adeti 10 gün kadar gecikmişti 10 aylıktı bebeği o dönemler ve emziriyordu test yapmıştı negatif çıktı artık kan verecekti ki hastalandı :) hayırlısı olsun hakkında bir kaç gün daha bekle bakalım
Bakarsin kardes gelmis nasil korunuyorsunuz bilmiyorum ama :)Dün test yaptım negatif idi. Evde idrar testi yaptım. Emziriyorum cnm ama benim kendimi bildim bileli doğumdan sonra bile erken olur geç olmam. O beni korkutuyor
Yok kız şimdi gelmesin. Eşim prezervatif ile korunuyo cnmBakarsin kardes gelmis nasil korunuyorsunuz bilmiyorum ama :)
Yok kız şimdi gelmesin. Eşim prezervatif ile korunuyo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?