• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir ihtimal var mı yaa

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Slm kızlar oğlum 16.ci ayına girecek hayirlisiyla inşallah. Normalde ayin 3 ünde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Hiç böyle olmazdı adet günlerim erkene atari her zaman ama geç olmazdı korktum bugün test aldım yaptım negatif çıktı. Hastane eve çok uzak düştüğü için gidemedim. Herhangi bir adet belirtim de yok. Eşimle de prezervatif ile korunuyoruz. Icime kuşku düştü aynı durumu yaşayan var mı?

Can'ım prezervatif eğer patlak olsa yırtılsa emin ol bunu anlardınız endişelenme benve

Ayy inşallah dediğin gibidr cnm. Rabbim den gelen baş göz üstüne ama ne bileyim yinede olursa biraz zamansız olur. Yırtık vs olsaydı gerçekten fark ederdik ama cevremde birkaç kişi prezervatif ile korunduğu halde hamile kaldığını duymuştum o beni endiselerndirdi açıkçası.

Onlar farkediyor Can'ım ama iş işten geçtiği için hamile kalıyorlar arkadaşımda öyle hamile kaldı hemen farketmiş ama elden ne gelir

Onlar farkediyor Can'ım ama iş işten geçtiği için hamile kalıyorlar arkadaşımda öyle hamile kaldı hemen farketmiş ama elden ne gelir
Hayırlısı diyelim cnm. Bu arada sende hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin :)

benimde ablamın adeti 10 gün kadar gecikmişti 10 aylıktı bebeği o dönemler ve emziriyordu test yapmıştı negatif çıktı artık kan verecekti ki hastalandı :) hayırlısı olsun hakkında bir kaç gün daha bekle bakalım

benimde ablamın adeti 10 gün kadar gecikmişti 10 aylıktı bebeği o dönemler ve emziriyordu test yapmıştı negatif çıktı artık kan verecekti ki hastalandı :) hayırlısı olsun hakkında bir kaç gün daha bekle bakalım
Aynen cnm Hayırlısı. Pazartesiye kadar beklicem olmazsam gidip kan vereyim. Inşallah bende ablan gibi olurum ;)

Kızlar ben bugun beta hcg batırdı 0.58. Ama hala adet yok. Belirti vs de yok. Geç dollenme olabilir mi ya kafam karışık?

Back