- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.554
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Yün değil penye ben penye çoraptan çok memnunumReis ne olacağı belli olmaz, genelde yumurtlama zamanı tutar ama dedim ya ne olacağı belli olmaz..
Siz korunmayı asla bırakmayın.Gerek ilaç gerek prezervatif gerek spiral gerek yünlü çorap.
Yün çorap bu havada çok terletir diye bizz şeeetmedik tamamdır bundan gayrı öyle yapalımReis ne olacağı belli olmaz, genelde yumurtlama zamanı tutar ama dedim ya ne olacağı belli olmaz..
Siz korunmayı asla bırakmayın.Gerek ilaç gerek prezervatif gerek spiral gerek yünlü çorap.
5 senelik evliyim hala çocuk istiyor muyum dogum fobisi mi anlamadımKorunurken bile gebe kalananlar oluyor o yuzden hiç belli olmaz olabilir herkesin yumurtlama donemi değişiktir
TeşekkürlerGebelik ihtimalin var her zaman csnim ama daha sperm yumurtaya gidememistir
Spermler ne kadar hayatı seviyorlarmış teşekkürler bilgi içinİnsan ırkında her ay bir taraftaki yumurta atılır, bu ay sağ yumurtanız hazırlanır gebelik olmazsa atılır (regl olur), diğer ay sol yumurtanız hazırlanır... Spermler içeride bir haftaya kadar yaşayabiliyorlar. Yani, adetken bile korunmasız ilişki yaşarsanız gebe kalma ihtimaliniz var.
Kız yok ne koruyacak o allah aşkınaYün değil penye ben penye çoraptan çok memnunum
Hamilelik spesifik birşey biliyorum. Doğum fobim olduğu için konuyu araştırıp bunun üzerine gitmiyorum ancak aynı şeyleri benden önce deneyimlemiş birileri var mı diye merak ettim. Hekim bile olsanız bazı şeyleri merak edip araştırmadan toplum örneklerini deneyimleyenleri bu anlamda dinlemek daha mantıklı gelebiliyor. olasılıklar hayatta yaşanan gerçeklerin tamamı neredeyseNaçizane tavsiyem bu konuda bilgi eksikliğiniz varken anne olmayın.
Ondan mı şuan 9 aylık hamileyim kiKız yok ne koruyacak o allah aşkına
Dinleyin bi kerede sozumu kullanın yünlü çorapOndan mı şuan 9 aylık hamileyim ki