Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi branş?Merhabalar,
Ücretli öğretmenlik yapan bir akrabamız var önlisans işletme mezunu müdürü kendisine formasyon alırsa kadroya geçireceğini söylemiş şuan formasyon alıyor ..Böyle bir durum var mı?
Merhabalar,
Ücretli öğretmenlik yapan bir akrabamız var önlisans işletme mezunu müdürü kendisine formasyon alırsa kadroya geçireceğini söylemiş şuan formasyon alıyor ..Böyle bir durum var mı?
Hangi branş?
4 yıllık mezuniyeti var mı?
Kadroya almak müdürlere mi kalmış?
Öyle kadro kesinlikle mümkün değil, önlisans mezunları formasyon alamıyor. İşletmenin lisans mezunu da formasyon alamıyor sanırım.
Akrabanız olmayacak işlere bel bağlamasın, üzülür.
O müdürü de gözüm tutmadı.
Ağustos 2014 tarihli ttk kararıyla işletme iktisat maliye muhasebe 4 yıllık mezunlar formasyon olabiliyor fakat bunlar sadece muhasebe ve finansman öğretmenliği. Ve pazarlama öğretmenliğine atanabiliyor. Diğer önemlü.husus ise bu bölümlerin eğitim fakültesi mezunlarının tamamı atanmadan formasyonluların atanamaması. 4 yıllık mezun olmayan yada öğrenci olmayan formasyon alamaz. Formasyon alsa bile 4 yıllık mezuniyet yoksa yine atanamaz.Hayır 2 yıllık işletme mezunu
2 yıllık mezun atanamaz.Ben 2 yıllık mezun diye biliyorum..