- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Ayyy sen nerdesin ki? Benim de acil komşuya ihtiyacım var.
Gerektiğinde çok süper kek de yaparım :)
Ayrıca 10 numara dinleyiciyim...
Ahhh ahhh ne kadar guzel olurdu..Istanbulun neresindesin canim ben umraniye..Insanlar birbirine guvenebilse de tanisabilse ne guzel olur..Isı bıraktım bebegimin gelmesine daha 3 ay var. .arkadslar uzakta. .istanbuldayım bende komşuluk sıfır dışarda görünce mrb sadece. Ailelerde yok burda..gel benm arkadsm oll ne iyi olurdu
Nekadar uzaakAhhh ahhh ne kadar guzel olurdu..Istanbulun neresindesin canim ben umraniye..Insanlar birbirine guvenebilse de tanisabilse ne guzel olur..
Tüh beeeeeİstanbul canım sen ? :)
İzmirliyim bende. İzmir insanı cok sıcaktr halbuki. Avmlerin oyun alanlarına gidin. Cok arkadaslıklar kuruluyor orda.Tüh beeeee
İzmir.
Yok mu yaw, Şöyle kahvaltı edip, masayı toplamadan,
kahveyi hazır edip, bir de yanındaki lokum misali dedikodu yapacak....
Aynen oyleee canimAynı ben bir eksiğim çocuk
Fenalık geçirdim 1,5 senedir ne zormuş böyle ya insan varken arkadaşı eşi dostu anlamıyor
Hiç eksiklik hissetmiyorum inanki. Kimseye güven kalmadı bu devirde 15 yıllık arkadaşım ortada bişey yokken kesti ilişkiyi ne hamileliğimde aradı, ne kızımı gördü çokta tın.. Gerçek değil işte ilişkiler sen biraz iyiysen kaldıramıyorlar bir kıskançlık fesatlık giriyor araya..eşim, ailem yetiyor bana çok şükür.Eksikligini hissetmiyormusunuz peki?Ne bileyim soyle bir cay demleyip oturup gulsek dertlessek,cocuklarimizi falan alip ciksak dolassak birbirimize yardimci olsak..Ama kafa dengin olacak iste gozune bakinca ne hissetrigini anlayacak,birsey anlattigin zaman cani gonulden dinleyecek yalansiz dolansiz olacak burda anlattigini sagda solda dillendirmeyecek.Ne guzeldir kiz arkadasliklari hele lisedekiler baskaydi
Yasit olmasi sartdaaa degilde yani bi taraftan kafa uyustuktan sonra sart degil,bi taraftanda senden 13 yas buyuk biriyle de kanka olamiyosun beeYaşıt olması şart mı? :)
Yakınlık kurmak istiyorsanız her yaştan insanla yakınlık kurabilirsiniz.
Komşularınızdan başlayın işe.
Umraniyedeyim bende..Insanlar artik iyi niyetli olsada zamanin bozuklugundan surekli aciklama yapma geregi duyuyo malesef..Yorumlara bakmadigim için nerede oturduğunuzu sormak istiyorum. Ben İstanbul Kartal da oturuyorum.
Benimde 34 aylık bir oğlum var. Yakında iseniz görüşebiliriz. Yani çocuklarda oynar
Tabi görüşebiliriz yazınca sapikmisim gibi gelebilir ama iyi niyetliyim :)
Iste ne demisler;Bana bir ben lazim bir de beni anlayan..Gercek dost bulmak cok zor emek istiyo,zaman istiyo..Ama simdi insanlar hep bana hep banaHiç eksiklik hissetmiyorum inanki. Kimseye güven kalmadı bu devirde 15 yıllık arkadaşım ortada bişey yokken kesti ilişkiyi ne hamileliğimde aradı, ne kızımı gördü çokta tın.. Gerçek değil işte ilişkiler sen biraz iyiysen kaldıramıyorlar bir kıskançlık fesatlık giriyor araya..eşim, ailem yetiyor bana çok şükür.
Yasit olmasi sartdaaa degilde yani bi taraftan kafa uyustuktan sonra sart degil,bi taraftanda senden 13 yas buyuk biriyle de kanka olamiyosun bee
Çok güzel olunur bence :)
Tüh beeeee
İzmir.
Yok mu yaw, Şöyle kahvaltı edip, masayı toplamadan,
kahveyi hazır edip, bir de yanındaki lokum misali dedikodu yapacak....
Oyun alanlarida iyi fikirmis..Gozumuze birini kestirip seni sectim pikachu diye koluna giriveririz napalim
ben varımm ama evli değilim yakında adım atıcaz inşallah ama olsun çok güzel kahve yaparım :))
ay bunada ne güldümm :)) çok sağolun valla iyi geldi