Boyle bir dert..

Isı bıraktım bebegimin gelmesine daha 3 ay var. .arkadslar uzakta. .istanbuldayım bende komşuluk sıfır dışarda görünce mrb sadece. Ailelerde yok burda..gel benm arkadsm oll ne iyi olurdu

Isı bıraktım bebegimin gelmesine daha 3 ay var. .arkadslar uzakta. .istanbuldayım bende komşuluk sıfır dışarda görünce mrb sadece. Ailelerde yok burda..gel benm arkadsm oll ne iyi olurdu
Ahhh ahhh ne kadar guzel olurdu..Istanbulun neresindesin canim ben umraniye..Insanlar birbirine guvenebilse de tanisabilse ne guzel olur..

Aynı ben bir eksiğim çocuk
Fenalık geçirdim 1,5 senedir ne zormuş böyle ya insan varken arkadaşı eşi dostu anlamıyor

Hiç eksiklik hissetmiyorum inanki. Kimseye güven kalmadı bu devirde 15 yıllık arkadaşım ortada bişey yokken kesti ilişkiyi ne hamileliğimde aradı, ne kızımı gördü çokta tın.. Gerçek değil işte ilişkiler sen biraz iyiysen kaldıramıyorlar bir kıskançlık fesatlık giriyor araya..eşim, ailem yetiyor bana çok şükür.

Yaşıt olması şart mı? :)
Yakınlık kurmak istiyorsanız her yaştan insanla yakınlık kurabilirsiniz.
Komşularınızdan başlayın işe.

Yorumlara bakmadigim için nerede oturduğunuzu sormak istiyorum. Ben İstanbul Kartal da oturuyorum.
Benimde 34 aylık bir oğlum var. Yakında iseniz görüşebiliriz. Yani çocuklarda oynar
Tabi görüşebiliriz yazınca sapikmisim gibi gelebilir ama iyi niyetliyim :)

Yaşıt olması şart mı? :)
Yakınlık kurmak istiyorsanız her yaştan insanla yakınlık kurabilirsiniz.
Komşularınızdan başlayın işe.
Yasit olmasi sartdaaa degilde yani bi taraftan kafa uyustuktan sonra sart degil,bi taraftanda senden 13 yas buyuk biriyle de kanka olamiyosun bee

Umraniyedeyim bende..Insanlar artik iyi niyetli olsada zamanin bozuklugundan surekli aciklama yapma geregi duyuyo malesef..

Iste ne demisler;Bana bir ben lazim bir de beni anlayan..Gercek dost bulmak cok zor emek istiyo,zaman istiyo..Ama simdi insanlar hep bana hep bana
Allahtan benim esimde dunya iyisi bir adamda yanimda oldugunu hissettiriyo

Reactions: ZOE
Tüh beeeee
İzmir.
Yok mu yaw, Şöyle kahvaltı edip, masayı toplamadan,
kahveyi hazır edip, bir de yanındaki lokum misali dedikodu yapacak....

ben varımm ama evli değilim yakında adım atıcaz inşallah ama olsun çok güzel kahve yaparım :))

Oyun alanlarida iyi fikirmis..Gozumuze birini kestirip seni sectim pikachu diye koluna giriveririz napalim

ay bunada ne güldümm :)) çok sağolun valla iyi geldi

ben varımm ama evli değilim yakında adım atıcaz inşallah ama olsun çok güzel kahve yaparım :))

ay bunada ne güldümm :)) çok sağolun valla iyi geldi

Kahve dedin gönlümü kazandın...
Söyle bana 35 mi buçuk mu?
Unutmadan, hayırlı bereketli olsun, gönlünüzü çektiği her şeye rast gelirsiniz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…