- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Siz gelin benim komsum olun valla keyifler bizim olurduBir komsum var yasi benden bi 10 yas falan büyük ve her cagirdiginda icabet edip gittim ama onun esi pek birakmiyo evden disariya..Binada bi yasli teyze var onun disinda yurt disinda yasayan yasli cift var yazin geliyorlar bi tek.Inanirmisin sicakkanli guleryuzlu bi insanim ama yok yani etrafta kimsecikler yok
Siz gelin benim komsum olun valla keyifler bizim olurdu
Dimi oyle valla.kimler geldi kimler gecti hayatimizdan.Ayyy hani nerde ne zaman
Ya bu nasil ismis hep okuldu suydu buydu cevremizden insanlar eksilmezdi. Cok sukur evladim, esim ,esimin ailesi var ama arkadaslik baska bisey yaaa..Allah ondanda eksik etmesin ne diyelim
yokŞükret.
Bizde ne bebiş var ne kayınvalide ne anne ne akraba hiç..
Yapayanlız bir başımıza gurbet ellerde
Eksikligini hissetmiyormusunuz peki?Ne bileyim soyle bir cay demleyip oturup gulsek dertlessek,cocuklarimizi falan alip ciksak dolassak birbirimize yardimci olsak..Ama kafa dengin olacak iste gozune bakinca ne hissetrigini anlayacak,birsey anlattigin zaman cani gonulden dinleyecek yalansiz dolansiz olacak burda anlattigini sagda solda dillendirmeyecek.Ne guzeldir kiz arkadasliklari hele lisedekiler baskaydiAmaaannn olsa daha dert boşver. Benim de yok öyle sık görüştüğüm arkadaşım filan çok rahatım valla..
Ayyy sen nerdesin ki? Benim de acil komşuya ihtiyacım var.Bizim buraya taşının bizimde komşuya ihtiyacımız var :)
Ayyy sen nerdesin ki? Benim de acil komşuya ihtiyacım var.
Gerektiğinde çok süper kek de yaparım
Siz nereden
Merhaba hanimlar; sitenin uzuuun süredir takipcisi ve dunden beri üyesiyim.Bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
Simdi ben evli,yasina bu ay girecek bir kiz cocugu annesiyim.Istanbul'a gelin geldim,gelin görun ki buralarda ne bir dost arkadas ne bir komsum var.Tamam kabul ediyorum kayinvalidemler yakin iyi insanlar bin sükür ama insan herseyini paylasabilecegi beraber sicak bir cay corba icebilecegi arkadaslar istiyo.Evladimi alip cikiyorum parka gidiyoruz ne bileyim alisveris yapiyoruz,yolda gordugum yasitlarimin gozunun icine bakiyorum resmen elinden tutup oturtup gel sana bi cay ismarliyim demek geliyo.
Kizim da bana cok duskun kv birakip bi kursa falanda gidemiyorum hem hep ayni saatlerde birakamayabilirim .Yani ufukta isik yok napabilirim ben arkadaslar