- 17 Aralık 2015
- 161
- 161
- 18
Arkadaşlar KK yeni üyeyim. Yıllardır okurum ama.Bana ne olur biri bir akıl versin. Ben 5 yıldır evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Eşimin benden önceki evliliginden 2 çocuğu var.İstediği zaman onları görüyor, çocuklar bize geliyor.Çocuklarla aram çok iyi ,seviyorlar beni.Üvey anne değil de abla gibiyim onlara daha çok.Ancak eşimin eski eşi yani çocukların annesi beni deli ediyor.Bir türlü bizi rahat bırakmıyor.Hergün eşime bir bahane bulup telefon ediyor mesaj atıyor.Çocuklarla ilgili hastalıklar bahaneler görseniz sonu yokkk.Üstelik gece sabaha karşı 5 olsa bile bunu yapıyor.Eşimin telefonu hep benim tarafımdaki komidinde şarjda durur.Şifre fln da yoktur.Saklayacak birşeyimiz yok birbirimizden.Dünden önce mesaj geldi "Yavrum müsait olunca beni ara hemen" şeklinde ve saat gece 4 te.Önce demek istemedim eşime uyuyor diye.Ama aklıma çocuklar geliyor bişey oldu sanıyorum o yüzden kaldırdım.Bu kalktı arabaya atladı oraya gitti.Sabah 10 da geri geldi işyerine giderken dedim ne olmuş , bana sıkkın ki şekilde oğlan öksürüyomuş bişeyi yok dedi.Yani çocuğun bişeyi yok abartılacak ama gece bize bunu yapıyor.Sürekli çocukları kullanıyor.Bana geçen gün mesaj yolluyor "O beni unutamaz ne dersem yapar ne zaman çağırsam gelir.Hala anlamadın mı " şeklinde.Bunu eşime gösterdim güldü geçti.Dedi ki " sekiz yıl olmuş ayrılmışım, ayrılmazdım ozaman" dedi. Dün akşam börek fln yapmış almış işyerine getirmiş. Evi uzak bide eşim onu eve arabayla bırakmış.Arabada rujlu kağıt mendil ve saç tokasını buldum.Eşime gösterdim.Yemin ederim bişey fln yok dedi.Ama deliricem artık.Sürekli hergün eski eş mesajı telefonu böreği tokası. ..ne yapıcam yaaa (((((