• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle bir dert çeken var mı :(

seduygur

:)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
161
161
18
Arkadaşlar KK yeni üyeyim. Yıllardır okurum ama.Bana ne olur biri bir akıl versin. Ben 5 yıldır evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Eşimin benden önceki evliliginden 2 çocuğu var.İstediği zaman onları görüyor, çocuklar bize geliyor.Çocuklarla aram çok iyi ,seviyorlar beni.Üvey anne değil de abla gibiyim onlara daha çok.Ancak eşimin eski eşi yani çocukların annesi beni deli ediyor.Bir türlü bizi rahat bırakmıyor.Hergün eşime bir bahane bulup telefon ediyor mesaj atıyor.Çocuklarla ilgili hastalıklar bahaneler görseniz sonu yokkk.Üstelik gece sabaha karşı 5 olsa bile bunu yapıyor.Eşimin telefonu hep benim tarafımdaki komidinde şarjda durur.Şifre fln da yoktur.Saklayacak birşeyimiz yok birbirimizden.Dünden önce mesaj geldi "Yavrum müsait olunca beni ara hemen" şeklinde ve saat gece 4 te.Önce demek istemedim eşime uyuyor diye.Ama aklıma çocuklar geliyor bişey oldu sanıyorum o yüzden kaldırdım.Bu kalktı arabaya atladı oraya gitti.Sabah 10 da geri geldi işyerine giderken dedim ne olmuş , bana sıkkın ki şekilde oğlan öksürüyomuş bişeyi yok dedi.Yani çocuğun bişeyi yok abartılacak ama gece bize bunu yapıyor.Sürekli çocukları kullanıyor.Bana geçen gün mesaj yolluyor "O beni unutamaz ne dersem yapar ne zaman çağırsam gelir.Hala anlamadın mı " şeklinde.Bunu eşime gösterdim güldü geçti.Dedi ki " sekiz yıl olmuş ayrılmışım, ayrılmazdım ozaman" dedi. Dün akşam börek fln yapmış almış işyerine getirmiş. Evi uzak bide eşim onu eve arabayla bırakmış.Arabada rujlu kağıt mendil ve saç tokasını buldum.Eşime gösterdim.Yemin ederim bişey fln yok dedi.Ama deliricem artık.Sürekli hergün eski eş mesajı telefonu böreği tokası. ..ne yapıcam yaaa :((((((

Arkadaşlar KK yeni üyeyim. Yıllardır okurum ama.Bana ne olur biri bir akıl versin. Ben 5 yıldır evliyim.Eşimle birbirimizi çok seviyoruz.Eşimin benden önceki evliliginden 2 çocuğu var.İstediği zaman onları görüyor, çocuklar bize geliyor.Çocuklarla aram çok iyi ,seviyorlar beni.Üvey anne değil de abla gibiyim onlara daha çok.Ancak eşimin eski eşi yani çocukların annesi beni deli ediyor.Bir türlü bizi rahat bırakmıyor.Hergün eşime bir bahane bulup telefon ediyor mesaj atıyor.Çocuklarla ilgili hastalıklar bahaneler görseniz sonu yokkk.Üstelik gece sabaha karşı 5 olsa bile bunu yapıyor.Eşimin telefonu hep benim tarafımdaki komidinde şarjda durur.Şifre fln da yoktur.Saklayacak birşeyimiz yok birbirimizden.Dünden önce mesaj geldi "Yavrum müsait olunca beni ara hemen" şeklinde ve saat gece 4 te.Önce demek istemedim eşime uyuyor diye.Ama aklıma çocuklar geliyor bişey oldu sanıyorum o yüzden kaldırdım.Bu kalktı arabaya atladı oraya gitti.Sabah 10 da geri geldi işyerine giderken dedim ne olmuş , bana sıkkın ki şekilde oğlan öksürüyomuş bişeyi yok dedi.Yani çocuğun bişeyi yok abartılacak ama gece bize bunu yapıyor.Sürekli çocukları kullanıyor.Bana geçen gün mesaj yolluyor "O beni unutamaz ne dersem yapar ne zaman çağırsam gelir.Hala anlamadın mı " şeklinde.Bunu eşime gösterdim güldü geçti.Dedi ki " sekiz yıl olmuş ayrılmışım, ayrılmazdım ozaman" dedi. Dün akşam börek fln yapmış almış işyerine getirmiş. Evi uzak bide eşim onu eve arabayla bırakmış.Arabada rujlu kağıt mendil ve saç tokasını buldum.Eşime gösterdim.Yemin ederim bişey fln yok dedi.Ama deliricem artık.Sürekli hergün eski eş mesajı telefonu böreği tokası. ..ne yapıcam yaaa :KK43:(((((
Arkadasim sakin bu numaraya dusme bildigin oyun amaci cekememezlik bilerek rujlu mendili brakti muhtemel gunahini almiyim ama sirf sen sinir ol diye mesaj atiyor yani bunlari bilerek yapiyor ve surekli de yapicak sana mesaj attiginda cevabin sesli kahkaha attik olsun elinden geleni yapacak huzursuzluk cksin dye suan adam seninle evli ve cabaliyor iste klasik turk kadini yada oyle de demiyim ar namuslu kadin yapmaz oyle bsey seytanlasmis anliycagin sevinmen lazim icine dert olmussn

eşim çocuklarına ayrı anne baba tribi yaşatmamaya çalışıyor.doğal olarak seviyor çocuklarını.Ama bu kadın bu durumu kullanıyor.daha kaç saat önce konuştuk dedim bak eski eşine dönmek istiyosan açık söyle dedim.delirdin mi sen dedi.ben ondan resmen jiletle kazıyarak zor boşandım dedi.neler çektim bilmiyorsun dedi. peki dedim bu hergün her gece nedir beni de düşün dedim.haklısın dedi.konuşacağım bende dayanamıyorum diyor.çocuklar olmasa gidermiyim diyor

eşim çocuklarına ayrı anne baba tribi yaşatmamaya çalışıyor.doğal olarak seviyor çocuklarını.Ama bu kadın bu durumu kullanıyor.daha kaç saat önce konuştuk dedim bak eski eşine dönmek istiyosan açık söyle dedim.delirdin mi sen dedi.ben ondan resmen jiletle kazıyarak zor boşandım dedi.neler çektim bilmiyorsun dedi. peki dedim bu hergün her gece nedir beni de düşün dedim.haklısın dedi.konuşacağım bende dayanamıyorum diyor.çocuklar olmasa gidermiyim diyor
Bak gordunmu kadin takintili adam zor ayrilmis o kadin onune ne sunarsa aldiris etme esine sorma geregi duyma simarik davran alayci davran amaci baska onun cnku red edilmis kadin var ortada ve o neler dusunuyordur neler simdi ama insALLAH onlarin ayrilmasina sebebiyet sen vermemissindir .. kadinlarin cogu byle kiskanc cekememezlik inan arkadaslr arasinda bile cekememzlk vardir hep bi yaris havasi aklinca seni inandirip kocanla arani acicak seytan ya

ayrılmalarına ben sebep değilim.başka kadınlar olmuş.eşimle arkadaş ortamında tanıştım.tanıştığımda boşanmıştı ve ingiliz bi kız arkadaşı bile vardı ozaman.ben herzaman neden eski eşinden boşandın diye sordum evlenirken.bu kadın buna hiç değer vermemiş.ben hep aile olayım dedikçe o beni itti, cinselliğe yanaşmadı,sabah önüme kahvaltıyı akşam yemeği canı isterse koydu aileme saygı göstermedi ve hatta beni yatak odasından kovup oturma odasında yatmaya mahkum etti şeklinde bana anlattı.Bunu hep borca fln sokmuş zor ödemiş ozamanlar.Eşim başta insani bunalımlar geçer sanmış.Ama bu şekilde yıllar geçmiş.bakmış tek taraflı çabalıyor olmuyor bu sefer içki içme geceleri sokaktan gelmeme fln derken o da ondan iyice soğumuş.bu kez bayan arkadaşlar bulmuş.kadın bunlara bile takmamış.Bana para ver de naaparsan yap diyomuş.şimdi mi aklına geldi değerli oldu anlamıyorum ki..evlilik kutsaldır da olmuyorsa olmuyordur birşeyler.bizi takıntı etti kafayı yiicem.çocuklar olmasa yapacağımı biliyorum da ben de o çocukları çok seviyorum işte.sonuçta anneleri.offf allahım yaa :((((

Benimde bir arkadaşım boşandı. .adam baskasiyla evlendi..arkadaşım her firsatda adama yaziyor herseyi bahane ediyor evde b yumurta yok kahwaltiya.kizin yumurta istiyor diyip adami cagiriyor..adamida kahwalti etmeye zorluyor..aslinda adami istediginden degil sirf kadina giciklik yapmak için. ..kadin bu ara dogum yapicak..arkadasim bunu bile fırsata çevirmeye çalışıyor. .siz esinize sınırları çizin. .fazla üstüne gitmeyin sesdizde kalmayin cok zor..asla bu konuyla karsi karsiya gelmek istemezdim

ayrılmalarına ben sebep değilim.başka kadınlar olmuş.eşimle arkadaş ortamında tanıştım.tanıştığımda boşanmıştı ve ingiliz bi kız arkadaşı bile vardı ozaman.ben herzaman neden eski eşinden boşandın diye sordum evlenirken.bu kadın buna hiç değer vermemiş.ben hep aile olayım dedikçe o beni itti, cinselliğe yanaşmadı,sabah önüme kahvaltıyı akşam yemeği canı isterse koydu aileme saygı göstermedi ve hatta beni yatak odasından kovup oturma odasında yatmaya mahkum etti şeklinde bana anlattı.Bunu hep borca fln sokmuş zor ödemiş ozamanlar.Eşim başta insani bunalımlar geçer sanmış.Ama bu şekilde yıllar geçmiş.bakmış tek taraflı çabalıyor olmuyor bu sefer içki içme geceleri sokaktan gelmeme fln derken o da ondan iyice soğumuş.bu kez bayan arkadaşlar bulmuş.kadın bunlara bile takmamış.Bana para ver de naaparsan yap diyomuş.şimdi mi aklına geldi değerli oldu anlamıyorum ki..evlilik kutsaldır da olmuyorsa olmuyordur birşeyler.bizi takıntı etti kafayı yiicem.çocuklar olmasa yapacağımı biliyorum da ben de o çocukları çok seviyorum işte.sonuçta anneleri.offf allahım yaa :KK43:(((
Bak esin neler anlatmis kadin sirf egosu yuzunden yapiyor yapmaya da devam eder cocuklarin bir gunahi yok adami bezdirmis kim sever oyle bir kadini erkek milleti ne uyanik yutarmi saniosun esin bunlari adam da anliyodur seni kiskandirmak icin yapildigini gece mesaj atmalar cnku biliyor yaninda sen varsin problem cikick smdi o bahane arar hep gorusmek icn icini rahat tut sen seni brakipta adam ona donecek degil insan huzuru buldugu yerde mutludur Seni goruyormudur bayan bilmiyorum ama kendinden odun verme susunu eksik etme iyice kiskansin o hep mutlu tavirlar takin hatta esin watsep kullaniosn profilini ikinizn oldugu profil yap mutluluk tablosu ciz :) iyice kudursn istedigi kdr arasn bos adam cocuklari icin gtms cok normal dikkt et buyu fln yapmsn

ayrılmalarına ben sebep değilim.başka kadınlar olmuş.eşimle arkadaş ortamında tanıştım.tanıştığımda boşanmıştı ve ingiliz bi kız arkadaşı bile vardı ozaman.ben herzaman neden eski eşinden boşandın diye sordum evlenirken.bu kadın buna hiç değer vermemiş.ben hep aile olayım dedikçe o beni itti, cinselliğe yanaşmadı,sabah önüme kahvaltıyı akşam yemeği canı isterse koydu aileme saygı göstermedi ve hatta beni yatak odasından kovup oturma odasında yatmaya mahkum etti şeklinde bana anlattı.Bunu hep borca fln sokmuş zor ödemiş ozamanlar.Eşim başta insani bunalımlar geçer sanmış.Ama bu şekilde yıllar geçmiş.bakmış tek taraflı çabalıyor olmuyor bu sefer içki içme geceleri sokaktan gelmeme fln derken o da ondan iyice soğumuş.bu kez bayan arkadaşlar bulmuş.kadın bunlara bile takmamış.Bana para ver de naaparsan yap diyomuş.şimdi mi aklına geldi değerli oldu anlamıyorum ki..evlilik kutsaldır da olmuyorsa olmuyordur birşeyler.bizi takıntı etti kafayı yiicem.çocuklar olmasa yapacağımı biliyorum da ben de o çocukları çok seviyorum işte.sonuçta anneleri.offf allahım yaa :KK43:(((

Esini aldatmis yani. Esini aldatan adam tabiki karisini kötüler. Zaten hepsi güya mutsuz evliliklerinden dolayi aldatiyor ya! Hayret ediyorum, nasil böyle bir insana güvenip evleniyorsunuz? Gercekten su hikayeye migdem bulandi. Ve siz ancak kadina saydiriyorsunuz.. Ne diyeyim bilemedim... Umarim esiniz sizden sogmaz... :KK14:

O toka felan ex'in oyun dümeni olabilir, olmayabilirde. Esiniz ex'ine mesafeyi ayarlayamiyor, ayarlamakta istemiyor. Benim anlayamadigim, gecenin 4ünde niye aramadan etmeden hemen ex'ine yanina gidiyor? Hani cocuk grip bile olsa, adam doktor degilki, ne yapacak sanki.

Aralarinda birsey olabilir, olmayabilirde. Sizi baska bir kadin ile bile aldatabilir, bilmiyorum. Tek bildigim, bu adamin bir s.. olmasidir. Sakin ama sakin cocuk yapmayin onun ile.

o kadar zor ki , aynı o şeyleri ben de yaşıyorum.oğlan pizza istiyor diye çağırıyor meğer çocuk arkadaşına gitmiş .benimki kapıyı çalıyor hanımefendi şarap ve mum yakmış müzik fln. bu kapıdan dönmüş.aşağıda arabada sinirden bi paket sigara içmiş. balkondan gördüm indim yanına telefona msj atmış bi de "yanlış anladın dostça davet ettim" diye
neler yaşıyorum yıllardır. keşke ki sevgili bulsa da kurtulsakkkk

bu taşınma işi aslında gündemde var.antalya da düşünüyoruz.bu kadın son bir yıldır iyice azıttı.eşimin farkında olduğunu biliyorum ama çocukları yüzünden çaresiz hissediyor sanırım.

Saçmalık

Saçmalık

Saçmalık

Saçmalık
Eşiniz ağırlığını koyamıyor.
Yemek götürmek ne demek? Nasıl yüz buluyor? Eve bırakmak nedir? Böyle saçmalık olmaz. Eşiniz de suçlu!

Son düzenleme:
o kadar zor ki , aynı o şeyleri ben de yaşıyorum.oğlan pizza istiyor diye çağırıyor meğer çocuk arkadaşına gitmiş .benimki kapıyı çalıyor hanımefendi şarap ve mum yakmış müzik fln. bu kapıdan dönmüş.aşağıda arabada sinirden bi paket sigara içmiş. balkondan gördüm indim yanına telefona msj atmış bi de "yanlış anladın dostça davet ettim" diye
neler yaşıyorum yıllardır. keşke ki sevgili bulsa da kurtulsakkkk
Bosverr takmaaa denilenlerede kulak asma hemen neymis bisy varms aralarnda olsa var der kadindunden razi adam ona gder di oyle bsy olsa bu firsati bu kadin hic kacirmazz sana msj atardi esin bnle diye adamin sucu yok boregede takilma adam acikmistr o sira gelmstr arkileryle yemistr adamlr oyle ince dusunemez kadinlr la erkeklerin dusunce yapisi farklidir kadinlr kendi acisindn bakiyr

offf ben bu kadınla karşıma alıp konuşsam çok mu dümbük gibi bi duruma düşerim acaba o_O

Back