böyle adet sıkıntısını anlayan beri gele :(

Ben öyle idim taki doğum.yapana kadar.dediğin gibi gaz sancisi,ishal,mide bulantisi,bir ara bayilmaya kadar gitti sonuç ama evlenmeden önce majezikle tanistim özellikle bu tur agrilar için kas gevşetici onunla tamame hayatim değişmişti,umarim sendede etki eder...
benim bünyeye bağışıklık yapıyor son noktasi acilde iğne yemek.

Ne yazikki bu konuda caresiz kalanlardanim. Bulundugum sehirde sekiz jinekologa gittim. Dogum kontrol haplari kullandim ama fayda etmedi. Ben pkoluyum. Bu agri nedeniyle her ay bes gunum iskence gibi geciyor. Bulanti nedeniyle bogazimda tahris oldu kan geliyor artik. Ama cozum bulamadim.:KK17:
benimde sıkıntımı bulan tarihe gecer.ilk adet zamanlarimda fakülte bile bulamamıştı.artarak aldi basini gitti bu sıkıntılar

Bende 13 yasindan beri ayni dertle ugrasiyorum bulanti kusma ishal sanci yerleri tirmaliyorum o derece 4-5 apranax fayda etmiyo.
Bu sanciya ve pkoya care bulan doktor tip tarihine gececek eminim
Pko yuzundenmidir bilmem gizli seker ilaclarina devam.bende de pko var ama ilaçsız adet oluyorum.
D vitaminin düşuktur onu yukselt..adet gunune 5 gun kala omega 3 kapsulu ve c vitamini almaya başla..
Ayagini sicak tut...bunlari dene azaldigini göreceksin...apranax ford ise yaramiyorsa her agrinda agri kesici kullanmaya alistirmis olmalisin bunyeni...vermidon bile kesiyor aslinda...
aynen canim d vitamini dusuk cikti gizli şeker hasimato da var.yalniz d vitamini düşüklüğünü seker sorunu olmayanlarda da duydum

Ablam da ayni durumda sanci gelmeden once bir agri kesici var adeti de kesmiyor
Felden flash adi deneyebilirsiniz..
teşekkür ederim arastiracagim.

Bunların üstüne bir de bacak ağrısı cekilmesi ve titremesi ekle, aynı ben.
Benim sancılı gecmesinin sebebi rahmimin ters olmasıymıs. Çözüm yok malesef.
ya benim sözde normal olsa da bi faydasi olmuyor insallah allah size de sifa verir.

D vitamini gunesten sakınmak ve sık dus almakla alakali.herkeste eksik nerdeyse..
Pko yu bilemiyorum ama ondan cok agrili oluyodur bir ihtimal.d vitamini ampulu kırip ic.omega yi dene ...hashimotoya da iyi gelir...hucre ici yakimini arttirdigi icin kilo vermenede fayda eder...

Güzel hatunlar! Bir genetik hastalık var. Doktorların bilmediği yada çok zor teşhis koyduğu. Bu hastalığın değişik atakları vardır. Bazı kadınlarda atak sadece adet döneminde tutar ve bu yüzden tanı koyulamaz çoğu zaman. Bir araştırın, kendinizi yoklayın derim. Adı Fmf, ailevi akdeniz ateşi. Hastalığın tüm belirtileri üstünüzde olmayabilir, tek bir belirti bile olabilir. Aklınızda olsun. Öptüm.

Benimde sıkıntılı :( adet başlamadan önce sancılarım başlar kavramı dururum sonra kaşık ağrısiyla beraber gaz sancısı başlar ve bağırsaklarım sanki patlayacak gbi acır. Sanki karnımin içinde cam kırıkları varda onlar batıyor gibi :( buscopan iciyorum papatya içiyorum yatakta yatıyorum sıcak su torbası hiç eksik olmaz zaten ayağımda iki çorap ama nafile :( 3 gündür yataktayim geçmedi hala sancı var acıyor Karnım ne hastalıkmis be ölsem bundan iyi diyorum her seferinde Allah kimseye vermesin çok acı veriyor, doğumda bile bu kadar olmuyodur heralde ölmeyi isticek kadar olsa bile 1 kerecik o, 3 hafta da bir böyle çekmek çok kötü :( çözüm bulan var mı hiç gaz sıkışmasına iyi gelen birseyler :(

Benimde sıkıntılı :KK43: adet başlamadan önce sancılarım başlar kavramı dururum sonra kaşık ağrısiyla beraber gaz sancısı başlar ve bağırsaklarım sanki patlayacak gbi acır. Sanki karnımin içinde cam kırıkları varda onlar batıyor gibi :KK43: buscopan iciyorum papatya içiyorum yatakta yatıyorum sıcak su torbası hiç eksik olmaz zaten ayağımda iki çorap ama nafile :KK43: 3 gündür yataktayim geçmedi hala sancı var acıyor Karnım ne hastalıkmis be ölsem bundan iyi diyorum her seferinde Allah kimseye vermesin çok acı veriyor, doğumda bile bu kadar olmuyodur heralde ölmeyi isticek kadar olsa bile 1 kerecik o, 3 hafta da bir böyle çekmek çok kötü :KK43: çözüm bulan var mı hiç gaz sıkışmasına iyi gelen birseyler :KK43:
benimde aynısı oluyor.acilde günde bir yada 2 iğne ile geçiyor.

Back