böyle adet sıkıntısını anlayan beri gele :(

bende değişim olmadı.klomen içince coştu.

insanın eklemleri soguk duyargası oluyor.

adet bitsin başlıcam

Vala bende oleyım tedavı bulunamadı halamda boleymıs ona cekmısım dogumda gecmıs kıstlerle alaklı bısymıs bazı bayan vucudu kıst olmasada reglı dongusune yakın kasıklrda mıyom kıstler olstrmus bıde ayaklarını hep sıcak tut dogumda grcer dıolar normal olursa oda kasıkdarahımdekı butun pıslıkler kıstler temızlnyomus cunku

Canım bende senin gibiydim her ay acillik oluyodum herkes evlenince geçer diyodu imkansız diyodum
Doğumkontol ilacına başladım ağrılarım bitti şimdi anlamıyorum bile
Ağrı kesicisiz bi regl dönemi atlatmak mükemmel bi duyguymuş.

Agrilar icin bitki caylari ise yarayabilir belki. Ozellikle zencefil cayi.posetcayi icinden cikarmadan baya yogun,aci haliyle icin gunde 2 3bardak. Agrikesici etkisini artirir,boyle bi sicaklik hararet veriyo bana genelde icince.ve mide bulantisina da iyi gelir zencefil...
Adet sancisinda da en iyi gelen sey sicaktir ve masaj yapmaktir. Ayakta reflex sinir noktalarkmiz var ya...topugunuzla oynayin,birinden rica edin bastrsin topuklariniza oyle masaj yapsn. Baya guclu bastirsin ama. Ise yarayabilir bence..
Sicak su torbasi bulundurun karniniza belinize de koyun.Yoksa da bi pet siseye(erimezse tabi) koyunm suyu..
Benim dediklerim ilaclara alternatif olarak deneyin.. :/

bende değişim olmadı.klomen içince coştu.

insanın eklemleri soguk duyargası oluyor.

adet bitsin başlıcam

teşekkür ederim zencefili deneyeceğim bigece sıcak su torbası ile uyudum sabah yine ağrımıştı karnım.

Kıst olabılır hngı sehırdesın onbgore uzaman bı doktora gıt kız ısen bazı kıstler cıkmıo ben evlennce gıttm doktora bıde alatan muayne yapıldı orda fark edıldı cqp cap kıst evet dpktorda dogum kontrol vrrdı dogum kontrol tek korunmk ıcın deıl kıstlerıde erıtıo kızkende vermıslerdı kıst capı kıcultrmus

Ayaklarını ve belini her daim sıcak tut
Yaz kış çorapsız dolaşma
Üşütüyorsundur farketmeden

teşekkür ederim zencefili deneyeceğim bigece sıcak su torbası ile uyudum sabah yine ağrımıştı karnım.

Biliyorum o evreleri de.. zor.. insan uyudugunun bile farkinda olamiyo ki. Sanciyla hep biseylerle guresiyo sanki sabaha kadar. Bi de uykun varsa bayilip gidiyosun,sanci uyandiriyo gene bayiliyosun. Pis bi uyku oluyo...
Ben bi de dis agrilarim icin zencefil icmeyi deniyorum simdi. Belki iyi gelir. Off bi yerim agrimasa baska bi yerim agriyo.. illa 1gun bi yerlerim agriycak yani

Bende ağrıdan geberiyorum evlendim gene geçmedi dogursam gene geçmez bu meret çaresi yok mu yani Allah aşkına ağrısız geçiren kadınlardan olmak istiyorum çok mu şey istiyorum ya ama yeter Allahım neden kabul etmiyon dualarimı

Ben öyle idim taki doğum.yapana kadar.dediğin gibi gaz sancisi,ishal,mide bulantisi,bir ara bayilmaya kadar gitti sonuç ama evlenmeden önce majezikle tanistim özellikle bu tur agrilar için kas gevşetici onunla tamame hayatim değişmişti,umarim sendede etki eder...

Ne yazikki bu konuda caresiz kalanlardanim. Bulundugum sehirde sekiz jinekologa gittim. Dogum kontrol haplari kullandim ama fayda etmedi. Ben pkoluyum. Bu agri nedeniyle her ay bes gunum iskence gibi geciyor. Bulanti nedeniyle bogazimda tahris oldu kan geliyor artik. Ama cozum bulamadim.

Bende 13 yasindan beri ayni dertle ugrasiyorum bulanti kusma ishal sanci yerleri tirmaliyorum o derece 4-5 apranax fayda etmiyo.
Bu sanciya ve pkoya care bulan doktor tip tarihine gececek eminim

Benim çektiğim bir şey değilmiş seninkinin yanında

Hamile kalmadan önce her ay 1-2.günler belimden öyle tutardı ki sancı ağlayarak uyumaya çalışırdım hissetmek istemiyorum diye.

Kansızlık, kist gibi durumlar neden olabilir mi acaba?

Çok geçmiş olsun sıkıntılı cidden :/

Evet majezik tamamen kesiyor agriyi ama adeti de azaltiyor.

D vitaminin düşuktur onu yukselt..adet gunune 5 gun kala omega 3 kapsulu ve c vitamini almaya başla..
Ayagini sicak tut...bunlari dene azaldigini göreceksin...apranax ford ise yaramiyorsa her agrinda agri kesici kullanmaya alistirmis olmalisin bunyeni...vermidon bile kesiyor aslinda...

Ablam da ayni durumda sanci gelmeden once bir agri kesici var adeti de kesmiyor
Felden flash adi deneyebilirsiniz..

yıllardır aynı şeyi yaşıyorum dolarex, majezik gibi haplar, sıcak su torbası ile geçer günlerim ayaklarınızı üşütmeyin.

düzenli egzersiz yapmaya çalışın yürüyüş olabilir çok faydasını görürsünüz.

Yıllarca bu ağrıları çeken biri olarak çok iyi anlıyorum sizi. Doğum yaptıktan sonra hiç ağrım olmadı. Sezeryan oldum bu arada.

Bunların üstüne bir de bacak ağrısı cekilmesi ve titremesi ekle, aynı ben.
Benim sancılı gecmesinin sebebi rahmimin ters olmasıymıs. Çözüm yok malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…