normal doğummu yaptınız ?Ay canım benim yaa. Çok zor bilirim. Aynilari bende de vardı. Acıdan yerlerde kıvranır halının tüylerini yolardim. Doğumdan sonra geçti benim. Birde ayaklarını sıcak tut. Karnını belini hep sıcak tut. Şu an yapılacak tıbbi olarak ne var bilmiyorum. İyi bir doktora muayene oldun değil mi? Rahimde yumirtaliklarda anatomik bir sıkınti yok yani.
çocuk yap geçer diyenler çıkacaktır yok anam geçmiyo demedi deme ..geçmiş olsunzaten bildim bilesi sancılı adetim.sancı konusunda iyice coştu (özelikle bir döngü yarım yamalak kullandığım klomenden sonra.bi çözümü olan varsa söylesin yani yoksa heralde acil kapısında oturcam her ay.işin komiği kadın doğumcuların hiç biri çözüm bulamadı.
belirtiler:adetin 2. günü koyu kan gelmeye başladığında baştan sona doğru yazıyorum.
1-midede gaz sıkışması mide bulanması bir yandan kurt gibi acıkmak.
2-karında gaz sancısı.giderek artan kasık ağrısı(birde klomen ile beraber belim ağrısı eklendi.o kadar üşütsem kendimi hiç belim ağrımazdı.mantar olunca ağrırdı.)
3-ağrı ve gaz sancısı coşar ishal olur.mide bulantısı kusmaya dönüşür.
4-apranax forttan hayır gelmediği için buscopan plus ve parafon,dicetel içilir.onlardan hayır olmadığı anlaşılırsa acile gidiş.
5-acilde dert anlatılır karışım olarak 1-2 iğne olunur.(kas gevşetici ağrı kesicili)
6-finalde ağrı kesici bel ve kasık ağrısı geçene kadar zikir çeker gibi sallanılır ve eve gidilir.evde yine busopan plus içilir başlayan bel ağrısına üstüne parafon.daha geçmezse bi tur daha acil ziyaret edilir.
böyle 1-2 gün çektikten sonra tüm belirtiler bıcak kesilir gibi kesilir.her ay böyle. kötüye ilerleyiş var düzeliş yok.aşı yada tüp olursam düşünüyorum böyle ilaçları nasıl kullanıcam diye
zaten bildim bilesi sancılı adetim.sancı konusunda iyice coştu (özelikle bir döngü yarım yamalak kullandığım klomenden sonra.bi çözümü olan varsa söylesin yani yoksa heralde acil kapısında oturcam her ay.işin komiği kadın doğumcuların hiç biri çözüm bulamadı.
belirtiler:adetin 2. günü koyu kan gelmeye başladığında baştan sona doğru yazıyorum.
1-midede gaz sıkışması mide bulanması bir yandan kurt gibi acıkmak.
2-karında gaz sancısı.giderek artan kasık ağrısı(birde klomen ile beraber belim ağrısı eklendi.o kadar üşütsem kendimi hiç belim ağrımazdı.mantar olunca ağrırdı.)
3-ağrı ve gaz sancısı coşar ishal olur.mide bulantısı kusmaya dönüşür.
4-apranax forttan hayır gelmediği için buscopan plus ve parafon,dicetel içilir.onlardan hayır olmadığı anlaşılırsa acile gidiş.
5-acilde dert anlatılır karışım olarak 1-2 iğne olunur.(kas gevşetici ağrı kesicili)
6-finalde ağrı kesici bel ve kasık ağrısı geçene kadar zikir çeker gibi sallanılır ve eve gidilir.evde yine busopan plus içilir başlayan bel ağrısına üstüne parafon.daha geçmezse bi tur daha acil ziyaret edilir.
böyle 1-2 gün çektikten sonra tüm belirtiler bıcak kesilir gibi kesilir.her ay böyle. kötüye ilerleyiş var düzeliş yok.aşı yada tüp olursam düşünüyorum böyle ilaçları nasıl kullanıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?