Böyle abi olmaz olsun!!

Başınız sağ olsun ama böyle düşünmeyin. Allah, Koskoca beyinsiz insanların dersini küçücük bir melekler vermez olacağı varmış olmuş. Abiniz tüm bu olaylar olmadan sizi dövdü sanırım yanlış anlamadım değil mi ? Yani abiniz sizi dövdü sonra bebekleri oldu vs? O zaman haklısınız, evli barklı kadınım, bir hata yapmışım olmuş bitmis. Güzellikle konuşmak varken şiddete eğilim göstermek bana göre ters.! Bunca olana rağmen hala oraya gidip geçmiş olsun demissiniz ( ben asla gitmezdim) kendinizde suç bulmayn olan olmuş giden gitmiş...

Sağ olun evet durum aynı anladığınız gibi

Sağ olun evet durum aynı anladığınız gibi
Tamam o zaman, Boşverin! Abimden bir hatadan dolayı dayak yiyeceğim ve doğumdan sonra koştur koştur hayırlı olsun'a gideceğim? Yok öyle bişey. Büyükler küçükleri yönlendirmek için varlar dövmek sövmek için değil.

Hatalısın! kendi aranız da halledebileceğiniz birşeyi büyütüp ailene kadar yansıtman oraya gidip abim küfretti, bende ona ettim demen,abinle tartışıp eşini arayıp beni kurtar demen, eşinin kıymetini böyle bişeyle anlaman,eşinle abini karşı karşıya getirmen, hala uzatıp keşke gitmeseydim demen :/ burda tek hatalı var oda sensin ( asla abini onaylamıyorum yaptığı çok yanlış, ama eşine ağzına geleni yazıyosan abine neler dedin kimbilir ) eşinle tartıştın kabak abinin başına patladı :)

Ol
Olay olali bi sene olmuş oncesindede siddet varmis. Kesin görüşmeyi olsun bitsin.

Eşim yansıtmış arayıp haber vermiş ve o gün anladım ki benim eşimden başka kimsem yokmuş zaten birdaha asla öyle birşey yaşanmadı eşimle aramda çok şükür

Eşim yansıtmış arayıp haber vermiş ve o gün anladım ki benim eşimden başka kimsem yokmuş zaten birdaha asla öyle birşey yaşanmadı eşimle aramda çok şükür
Aile içini bilemem canım,ama Allah yokluklarını göstermesin,Annem hep söylerdi; tırnak kesmeyle parmak düşmez diye,abindir ne olursa olsun.Hepimiz de oluyor kırgınlıklar,küskünlükler ama yine de onlarsız olmaz.Henüz yaşında küçük biraz yaş aldıkça anlarsın bazı şeyleri..

Ben olsam bunu esime soylemezdim. Ilerde koz olarak kullanir bunu. Bir daha evden gitmeye kalktiginizda nasil olsa geri donecek gozuyle bakar umursamaz.

Gayet düzgün yazmış sesli de var

Kendiniz kaşınmışsınız (şiddet yanlısı değilim)

Melek gibi adamı çıldırt, üstüne haksız yere evi terket, git orda dayak ye, sonra da telefon et gel beni al. Eşiniz yine efendi adammış, ben olsam kurtarmazdım aklınız başınıza gelene kadar sopayı yerdiniz

Sen soruyu yanlış anladın sanırım abimle aramdaki konu için yazdım ha suç bende ki ayrıntı verıyorum senin gibiler yorum yazsın diye çok pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…