Böyle abi olmaz olsun!!

Kendiniz kaşınmışsınız (şiddet yanlısı değilim)

Melek gibi adamı çıldırt, üstüne haksız yere evi terket, git orda dayak ye, sonra da telefon et gel beni al. Eşiniz yine efendi adammış, ben olsam kurtarmazdım aklınız başınıza gelene kadar sopayı yerdiniz
Sen soruyu yanlış anladın sanırım abimle aramdaki konu için yazdım ha suç bende ki ayrıntı verıyorum senin gibiler yorum yazsın diye çok pardon.

Sanırım karakteriniz küçük abiyle çok benzer.
Ortalığı birbirine katmışsınız resmen
Eşinizden kaçıp aileye gelmeler, sonra eşe beni kurtar filan demeler.
Her iki tarafı da ne güç ve tatsız bir duruma sokmuşsunuz böyle.

Küvözdeki yeğene gelince. O yavrucak 1 ay küvözde kalacak ve ben halası olarak çıktıktan sonra onu görücem.
Ne 1 ayı 1 dk durmam duramam.
Abinizle karşılıklı kardeşlik bağınız kopmuş sanırım.

Yani ben anlamıyorum neden telefonlara cevap verilmez
Hadi eşini açmıyorsun, ya annen abin?
İnsanı meraklandırmak için bile bile yapılıyor.

Şiddet uygulamasa iyiydi ama ben olsam bende delirirdim

Sanırım karakteriniz küçük abiyle çok benzer.
Ortalığı birbirine katmışsınız resmen
Eşinizden kaçıp aileye gelmeler, sonra eşe beni kurtar filan demeler.
Her iki tarafı da ne güç ve tatsız bir duruma sokmuşsunuz böyle.

Küvözdeki yeğene gelince. O yavrucak 1 ay küvözde kalacak ve ben halası olarak çıktıktan sonra onu görücem.
Ne 1 ayı 1 dk durmam duramam.
Abinizle karşılıklı kardeşlik bağınız kopmuş sanırım.
Degerli yorumlarınız için teşekkürler

Sen soruyu yanlış anladın sanırım abimle aramdaki konu için yazdım ha suç bende ki ayrıntı verıyorum senin gibiler yorum yazsın diye çok pardon.

Soruya cevap vereyim o zaman: Bence abinizle arayı düzeltin

Siz de onun kadın versiyonusunuz aynı karakterdesiniz al birini vur ötekine yani. Normal insanlar sizi kesmez birbirinizle takılın

Eşinize acıdım böyle bir aileden gelen bir insanla evlenmiş abi kardeş birbirinden beter

Siz de onun kadın versiyonusunuz aynı karakterdesiniz al birini vur ötekine yani

Eşinize acıdım böyle bir aileden gelen bir insanla evlenmiş abi kardeş birbirinden beter
Senin ne haddine bu şekil konusmak haddi bill!!!

Siz de onun kadın versiyonusunuz aynı karakterdesiniz al birini vur ötekine yani. Normal insanlar sizi kesmez birbirinizle takılın

Sen kim oluyorsunda bana hakaret etme hakkı buluyorsun kendınde haddini bilmez senin gibi insanlara acımak lazım asıl bayan luzumsuz üye.!

Canım öncelikle sabırlar dilerim. Büyük bir imtihan gecirmissin, bu süreçte yanında olmamış abim, sonrasında ise kötü bir vaziyette eve gelmissin bu seferde dayak atmış. Ee bu abi bu zor zamanlarda bunları yapacaksa neye yariyor? Ne gerek var ona? Gönül ister ki tüm a

Canım öncelikle sabırlar dilerim. Büyük bir imtihan gecirmissin, bu süreçte yanında olmamış abim, sonrasında ise kötü bir vaziyette eve gelmissin bu seferde dayak atmış. Ee bu abi bu zor zamanlarda bunları yapacaksa neye yariyor? Ne gerek var ona? Gönül ister ki tüm a
Beni anladıgın için teşekkür ederim..
Eşimde bende kesinlikle görüşmüyoruz ve asla barışmam bana neler çektirdi bir Allah biliyor bir ben biliyorum

Basin sagolsun oncelikle.oyle bir esin oldugu icin Allaha sukret.oyle bir abiye de mecbur kalmadikca abi demek zorunda degilsin tabi aile ama herkes hersey bir yere kadar...

X