İsimler çok orjinalİnternette viking markası alıyorum. Kaynsns çatlatan elti çatlatan yumuşatıcı diye geçiyo. Kokuları da çok güzel.
Bunlari duymuştum, en cok catlatan hangisiİnternette viking markası alıyorum. Kaynsns çatlatan elti çatlatan yumuşatıcı diye geçiyo. Kokuları da çok güzel.
Wiking tüm ürünleri çok güzel ya özellikle çok amaçlı temizleyicisiİnternette viking markası alıyorum. Kaynsns çatlatan elti çatlatan yumuşatıcı diye geçiyo. Kokuları da çok güzel.
Yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanıyorumHanımlar boykottan önce yumoş markasını kullanıyordum ancak boykottan sonra yumoş kadar kalıcı kokusu olan bir yumuşatici bulamadım .Önerisi olan var mı? Kalıcı olması önemli
Hepsi harika yaBunlari duymuştum, en cok catlatan hangisi
Komşu çatlatan çok güzel kokuyo. Onu seviyorum. Kaynana çatlatanını arkadaşım kullanıyo o da güzelmiş. Trendyolda var.Bunlari duymuştum, en cok catlatan hangisi
Ben ban mi yedim.uygulamayi kullanmayı bilmiyorum kiDerdini seveyim banlanmaya değdi mi bu soru
Yumuşatıcı çok zararlı bir kimyasal kullanmayın. Ne kadar kalıcı koku o kadar zarar. Yazık günah.
Ay pardon vatan markalıymış yanlış yazmışım :) vatan komşu çatlatan yumuşatıcısıİnternette viking markası alıyorum. Kaynsns çatlatan elti çatlatan yumuşatıcı diye geçiyo. Kokuları da çok güzel.
Vatan marka değil mi oİnternette viking markası alıyorum. Kaynsns çatlatan elti çatlatan yumuşatıcı diye geçiyo. Kokuları da çok güzel.
Ay evet ya yanlış yazmışım düzeltemedim de. DoğruVatan marka değil mi o