Merhabalar;
Ben senin yerinde olsam kuaföre gider karamel balyaj attırırım. Emin ol çok doğal ve güneşten açılmış gibi duruyor. Bu konuda epey bir tecrübem vardır.
AMA.... benim kuaföre gidesim yok diyorsan. Loreal MAJİREL 8.45= bakırlık istiyorsan Koleston perfect 8.43 hafif kızıllık istiyorsan
loreal MAJİREL 8.3 dore yansıma (yani kızıllık istemiyorsan) istiyorsan bu renlerden birini al. Bu renkleri kesinlikle markette bulamazsın internetten ya da kuaför malzemeleri satan yerden temin edebilirsin.
Evett.. Artık boya elinde diyelim ki (bu boyaların 1 kutusu 60 ml dır.) Saçın uzunsa 2 kutu almanı tavsiye ederim. Sadece uçlarında doğal dursun diyorsan bir kutu boya ile (60 ml), 120 ml %9(30 volume) luk oksidan karıştırman gerekir yani misal; 1 bardağa 2 bardak gibi, biri diğerinin iki katı olması gerek.
Sen 2 kutu almışsan bu 120 ml boya demektir ki; oksidanın 240 ml olması gerekir. Bu şekilde karışı yap ve uçlarını boyayıp folyo ile kapa.
Oksidanı kesinlikle %6(20 volume)lık alma yoksa boşuna boyamış olursun. Yardım edebileceğim bir şey varsa sorabilirsin :)