Saç Rengi ve Saç Boyama boyasız saçı boyayla açmak

eleanor7

sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
148
1
96
İstanbul
merhaba şu an saçımda hiç boya yok. hafif açılsın istiyorum güneşten açılmış gibi. saç rengim bu resimdeki gibi. $Voila-Sac-Boyasi-3-0-Koyu-Kestane__37936197_0.jpg kuaföre gitmek istemiyorum. evde nasıl yapabilirim hangi boyayı önerirsiniz?

eskı bır yontemdır ama eskıden herkeste ışe yaradı oksıjen suyunu sur gunes e cık hıc denemedım ama deneyenlerı gormustum acıyordu vede papatya suyu papatyalrı toplayıp suyunu kaynat ve sacını onunla yıka bır tanıdıgım yapardı boyasız sacına harıka acardı

oksijen suyu sakın sürme saçın berbat bir turuncu olur.papatya suyunu deneyebilirsin hazır güneşli havalar da geliyor ama çok belirgin bir açılma olmaz ve tek seferde olmaz birkaç kere yapman lazım.tek seferde belirgin sonuç istiyorsan saçının 2-3 ton açığı bir boyayla balyaj yapman lazım

kızlar aktarlarda satılan aromalı hazır papatya suları var...

etki eder mi? bileniniz var mı?

Merhabalar;

Ben senin yerinde olsam kuaföre gider karamel balyaj attırırım. Emin ol çok doğal ve güneşten açılmış gibi duruyor. Bu konuda epey bir tecrübem vardır.

AMA.... benim kuaföre gidesim yok diyorsan. Loreal MAJİREL 8.45= bakırlık istiyorsan Koleston perfect 8.43 hafif kızıllık istiyorsan
loreal MAJİREL 8.3 dore yansıma (yani kızıllık istemiyorsan) istiyorsan bu renlerden birini al. Bu renkleri kesinlikle markette bulamazsın internetten ya da kuaför malzemeleri satan yerden temin edebilirsin.

Evett.. Artık boya elinde diyelim ki (bu boyaların 1 kutusu 60 ml dır.) Saçın uzunsa 2 kutu almanı tavsiye ederim. Sadece uçlarında doğal dursun diyorsan bir kutu boya ile (60 ml), 120 ml %9(30 volume) luk oksidan karıştırman gerekir yani misal; 1 bardağa 2 bardak gibi, biri diğerinin iki katı olması gerek.

Sen 2 kutu almışsan bu 120 ml boya demektir ki; oksidanın 240 ml olması gerekir. Bu şekilde karışı yap ve uçlarını boyayıp folyo ile kapa.

Oksidanı kesinlikle %6(20 volume)lık alma yoksa boşuna boyamış olursun. Yardım edebileceğim bir şey varsa sorabilirsin :)

merhaba thalia öncelikle çoook teşekkür ederim gerçekten çok güzel açıklamışsın. fakat ben biraz aceleye getirdim ve cevabını görene kadar önce 6.0 ile ara ara sonra da 7.0 ile tamamen boyadım ve kahve mi siyah mı ne olduğu belirsiz bi renge döndü :D şöyle: http://o1307.hizliresim.com/1c/w/qwnb0.jpg emin değilim ama sanırım yeşillik de var. senin bir mesaj önce verdiğin direktifleri uygulasam mı bilemedim çünkü şu an saçımda boya var kendi rengi değil... altın parıltıları olan soğuk, doğal bi renk olsun istiyorum açıkçası saçım. http://www.muratkolukirik.com/wp-content/uploads/2012/07/Hafif-Küllü-Açık-Kumral-ve-Balyaj.jpg bunun gibi mesela ama sıcak bi renk olmasın istiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misin??? :))

Back