bende saçımı koyulaştırmak istiyorum:97:
Şuan saçların ne renk? :44:
Yazın koyu renk bayar canım yaBence simdilik ertele böyle cok guzeldır emınım. Koyu rengın donusu zor.
ya doğal sonuçta ne kadar koyulaşabilir ki boya gibi olmaz sonuçta dönüşü okadar zor olmaz diye düşünüyorum ama:44: şu adaçaylı olanı deniycem sanırım
Denersen after - before paylaşırmısın burada :)
tabi ki =) tutarsa eğer =)
ben daha önce araştırmamda doğal siyah saç boyası bulmuştum baya siyah yapıyormuş normak boyadan çok daha iyi.
Ne varsa doğada varİnşallah tutarr
ben daha önce araştırmamda doğal siyah saç boyası bulmuştum baya siyah yapıyormuş normak boyadan çok daha iyi.
tekrar bulursan paylasırsın biz de öğreniriz :)
şimdi buldum paylaşıyorum
Simsiyah saçlarınız olsun mu istiyorsunuz? İçinde birçok kimyasal madde bulunduran saç boyaları yerine doğal malzemelerle kendi saç boyanızı hazırlayabilirsiniz.
Malzemeler:
½ bardak çivitotu
½ bardak lavanta çiçeği
½ bardak ebegümeci çiçeği
½ bardak su
Malzemeleri aktardan temin edebilirsiniz.
Hazırlanışı ve uuygulanışı: Kurutulmuş çiçekler toz haline getirilir ve üzerine kaynar su dökülür. Bir saat kadar bekledikten sonra bitkiler karıştırılarak malzemenin kıvamı arttırılır. Bu karışım saçlara sürülerek bir saat beklenir, daha sonra durulanır. Kuvvetli bir boya olduğu için ele ve yüze bulaştığında hemen temizlemek gerekir.
teşekkürler tubacımmçok mu fazla siyah olur acaba yapsam ya da diğerini yapsam karar veremedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?