Saç Rengi ve Saç Boyama Boyamı aldım bekliyorum

ceyda.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
101
1
116
İstanbul
Arkadaşlar saçım 5.0 kestaneydi fakat baya aktı bunun üzerine palette altın karamel boyasam tutar mı yoksa saçıma zarar vermekten başka bir işe yaramaz mı? 1 2 boyamaya renk oturur diye düşünüyorum sizin de fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olun lütfen.. Boyarsam ne renk olacak daha önce boyamışlardan yorum bekliyorum

bir soru daha
saçımın dipleri çıktığı için önce uçtan boyamak lazım değil mi ve saçımızda boyayı kaç dk tutuyoruz kaşımızda kaç dk?

canım 5 numara oldukça koyu bir renk ama aktı diyorsun... şimdi boyayacağın altın karamel rengi saçlarına dorelik verecektir ve gün ışığında saçlarınde doreler parlıycaktır... normalde de en fazla 1 ton açılır diye düşünüyorum... yani açmasını bilemem ve bişiy diyemem ama saçına kesinlikle dorelik verecektir... parlak olur yani gün ışığında filan :) boya bence...

canim ben yaptım sen yapma. saçlarım koyu kestaneydi rengi biraz açılırmı diye sarı bi boya aldım diplere hiç sürmedim son 4 5 dkda sürdüm ama kafamda tüp patlamış gibi dipler sapsarı oldu kendi rengi öylece duruyodu. sonra bida koyu kestane alıp boyadım dipler tam kapanmadı çingen gibi dolaştım bi kaç hafta :D

canim ben yaptım sen yapma. saçlarım koyu kestaneydi rengi biraz açılırmı diye sarı bi boya aldım diplere hiç sürmedim son 4 5 dkda sürdüm ama kafamda tüp patlamış gibi dipler sapsarı oldu kendi rengi öylece duruyodu. sonra bida koyu kestane alıp boyadım dipler tam kapanmadı çingen gibi dolaştım bi kaç hafta :D

off of keşke 2 gün önce yazsaydın malesef senin yaptığını yaptım dipler turuncu uçlar açılmadı koyu bile oldu kafayı yiycem:43:
tekrar koyu yapmak istemiyorum bana bi fikir versen ben ne yapayım şimdi:50:

off of keşke 2 gün önce yazsaydın malesef senin yaptığını yaptım dipler turuncu uçlar açılmadı koyu bile oldu kafayı yiycem:43:
tekrar koyu yapmak istemiyorum bana bi fikir versen ben ne yapayım şimdi:50:

canım ben bide harem kahvesi galiba ismi yada saray kahvesi açık tatlı bi renk ondan aldım ertesi gün bitek diplerini boyadım uçlarla aynı renk oldu 2 hafta falan bekleyip tekrar açıcıyla boyıycam sıkıldım çünkü koyu renkten. sende öyle yapabilirsin bitek diplerini boya

Back