Saç Rengi ve Saç Boyama boyalı saçlarınıza doğal yöntemlerle nasıl bakım yapıyorsunuz bayanlar?

Boyalı saça en iyi giden bakım bence yaş maya bakımı.Ben sürekli saç rengimi değiştirmeme rağmen yıpranma neredeyse hiç denecek kadar az.Saçına yetecek kadar zeytin yağına 50 gr yaş maya ekleyip buharda bu karışımı ısıt.Saçında en az 3 saat beklet.Kesinlikle tavsiye ederim oryalden yıpranan saçları bile yumuşacık yapıyor

evet ama çok ısıtma ozmn fazla işe yaramıyo gibi geldi bana çnkü ılıkken diplerine iice yedirerek sür. maya tam olarak karışmıo yalnız özellikle mayalı kısımları dibe sürmeni öneririm ben ayda 1 kez uyguluyorum özellikle boyadan 1 hafta sonra.Hem sertleşen saçımı yumuşatıo ayrıca rengide koruma özelliği var mayanın.Denedikten sonra yaz mutlaka bakalım sende memnun kalıcakmısın :)

Annem biraz fazla ilgilidir benim doğal bakımlarla bilmediği şey kalmadı araştırmacı baya kendisi :)

yumurta nemlendiriyo evet ama dediğim gibi ben ayda 1 maya bakımı kesin yaparım haftada 1 de karışık yağ bakımı yapıyorum.Elma sirkesi saçı çok parlatıyor durulama suyuna bi tasa azcık elma sirkesi kesinlikle saçı baya parlatıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…